Kefalet Üyelik Sistemi

soyluakif

Asistan
Reaksiyon puanı
4
uzun süredir takip ediyordum forum u üye olayım olmayayım derken oldum şimdi bunlar davetiye vs derken iyiki üye olmuşum zamanında :)

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
237
Biliyorum tabiki latife yapmıştım. Ama artık daha dikkatli olmak lazım. Sanırım bir düşman kazandım bugün :D

Yok merak etme, ben gerekli açıklamayı konuda yaptım zaten. Kin besleyipte banlamam. Ama bu tavrınla fazla uzun kalmaz gibisin aynı sebepten 5 defa ceza puanı almışsın, bir sonrakini almanın çok uzun süreceğini sanmıyorum. :)

---------- saat 21:18 eklendi ---------- önceki mesaj saat 21:16 eklenmişti ----------

Ban Kokusu Var Havada Çok Kişiye Kefil Oldum

:D Yok öyle her kefil olanı banlamıyoruz. :D Suçu büyük olan yeni gelen olursa banlıyoruz. :wink:

UndyingDarkness

Profesör
Reaksiyon puanı
49
Yok merak etme, ben gerekli açıklamayı konuda yaptım zaten. Kin besleyipte banlamam. Ama bu tavrınla fazla uzun kalmaz gibisin aynı sebepten 5 defa ceza puanı almışsın, bir sonrakini almanın çok uzun süreceğini sanmıyorum. :)

Uzun zamandır iyi gidiyordum. Onların süresi dolmadan sen kişisel anlayıp ceza verdin. Merak etme yasaklanmama sebep olacak mesajlar atmayacağım belki de kendim ayrılırım siteden, onun kararını vermeye çalışıyorum zaten.

Yine de seni üzdüysem kırdıysam özür dilerim.

0ReiS0

Dekan
Reaksiyon puanı
91
peki ben giricem siteye ve malum bölüme giricem ardından neden ne için üye olmak istediğimi en şirin halimle anlatıcam bi güzel dizicem allah ne verdiyse sempatik biri olarak okuyan herkes bana aşık olucak o derece yani :D
sonra kefil oldun hop girdim siteye biri kafamı bozdu kattım ortalığı birbirine zorhak olayında olduğu gibi bişyler yaptım sonra seninde başın yandı
sence gercekten insanlar doğruyu yazarmı
yada bi düşün burdaki kişiler nekadar gercek herşeyiyle:yes:

Bakın Kefil Havuzundan Kefil olduğunuz arkadaşları sizde tanımıyorsunuz o yüzden adam banlanıyorsa bu sizin sorumluluğunuz olmaması lazım çünkü mantıksız birşey bunu yaparken merak etmeiyn sizin anlattığınız olayıda gözden geçirirler ve herkes kefil olamıcak bunuda unutmayın sadece rütbeli kişiler ve modlar olcak saygılar.

Alemci_Dayı

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Pesimistyle! Arkadaşımız siteye banlı bir üyeyi davet ettiği için banlanmış.(yanlış anlamdıysa uçuşan üyeler kısmında öyle yazıyordu)

Şimdi banlı bir üye, benden davetiye istese, bende davet etsem, bu banlanma nedeni mi olur?

Davetiye sistemi o zaman nasıl sağlıklı bir şekilde işleyebilir ki?

Pesimistyle! nickli arkadaşın banlı olması benimde dikkatimi çekti son yazdığı mesajlarını inceledim ve bir sebep göremedim , siteye banlı bir üyeyi davet ettiği için banlandığı yazıyordu duyurular kısmında .. Davetiye sistemi bazı yönleri ile yanlış bir uygulamadır , umarım siteyi yöneten ADMİN arkadaşlar bu durumdan bir vazife çıkarır ve bazı düzenlemeler yaparlar ..

0ReiS0

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Pesimistyle! nickli arkadaşın banlı olması benimde dikkatimi çekti son yazdığı mesajlarını inceledim ve bir sebep göremedim , siteye banlı bir üyeyi davet ettiği için banlandığı yazıyordu duyurular kısmında .. Davetiye sistemi bazı yönleri ile yanlış bir uygulamadır , umarım siteyi yöneten ADMİN arkadaşlar bu durumdan bir vazife çıkarır ve bazı düzenlemeler yaparlar ..

Banlanan kişiyi davet etmekten galiba banlandı ama bildiği halde galiba yoksa davet ettiğin kişi banlandığı zaman sende banlanca diye birşey yok.

emptyheart

Profesör
Reaksiyon puanı
25
undying darkness neden banlandı bilen varmı

hüzün_

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
520

o multi uyelikten banlandi ben sormustum yetkili birine.