Beni mi?
Banlanmış üyeye davetiye göndermek ban nedeni![]()
Banlanmış üyeye davetiye göndermek ban nedeni![]()
Biliyorum tabiki latife yapmıştım. Ama artık daha dikkatli olmak lazım. Sanırım bir düşman kazandım bugün![]()
Ban Kokusu Var Havada Çok Kişiye Kefil Oldum
Yok merak etme, ben gerekli açıklamayı konuda yaptım zaten. Kin besleyipte banlamam. Ama bu tavrınla fazla uzun kalmaz gibisin aynı sebepten 5 defa ceza puanı almışsın, bir sonrakini almanın çok uzun süreceğini sanmıyorum.
peki ben giricem siteye ve malum bölüme giricem ardından neden ne için üye olmak istediğimi en şirin halimle anlatıcam bi güzel dizicem allah ne verdiyse sempatik biri olarak okuyan herkes bana aşık olucak o derece yani
sonra kefil oldun hop girdim siteye biri kafamı bozdu kattım ortalığı birbirine zorhak olayında olduğu gibi bişyler yaptım sonra seninde başın yandı
sence gercekten insanlar doğruyu yazarmı
yada bi düşün burdaki kişiler nekadar gercek herşeyiyle:yes:
Pesimistyle! Arkadaşımız siteye banlı bir üyeyi davet ettiği için banlanmış.(yanlış anlamdıysa uçuşan üyeler kısmında öyle yazıyordu)
Şimdi banlı bir üye, benden davetiye istese, bende davet etsem, bu banlanma nedeni mi olur?
Davetiye sistemi o zaman nasıl sağlıklı bir şekilde işleyebilir ki?
Pesimistyle! nickli arkadaşın banlı olması benimde dikkatimi çekti son yazdığı mesajlarını inceledim ve bir sebep göremedim , siteye banlı bir üyeyi davet ettiği için banlandığı yazıyordu duyurular kısmında .. Davetiye sistemi bazı yönleri ile yanlış bir uygulamadır , umarım siteyi yöneten ADMİN arkadaşlar bu durumdan bir vazife çıkarır ve bazı düzenlemeler yaparlar ..
Bende merak ediyorum uçuşan üyelerde birşey yazmıyor umarım kısa süreli bir bandır.undying darkness neden banlandı bilen varmı
Pesimistyle! nickli arkadaşın banlı olması benimde dikkatimi çekti son yazdığı mesajlarını inceledim ve bir sebep göremedim , siteye banlı bir üyeyi davet ettiği için banlandığı yazıyordu duyurular kısmında .. Davetiye sistemi bazı yönleri ile yanlış bir uygulamadır , umarım siteyi yöneten ADMİN arkadaşlar bu durumdan bir vazife çıkarır ve bazı düzenlemeler yaparlar ..