Soru Kedim aşırı uysal

Bu konuyu okuyanlar

Nazmi Doruk

Asistan
Katılım
9 Kasım 2020
Mesajlar
205
Reaksiyon puanı
64
Puanları
28
Yaş
23
Sokaktan bulduğum bir kediyi bizim eve alıştırdım arada bizim eve geliyor bi 10-11 saat bizim evde kalıp tekrar dışarı çıkıyor ama bir gariplik var daha öncede kedi baktım ama bu kedi bi garip ne ben teşvik etmeden oyun oynuyor nede benle kavga ediyor daha önce 3 kedi besledim ama hiç biri böyle değildi.
Not: Kedi depresyonda olabilir dedi bi arkadaşım ama pek sanmıyorum en kaliteli mamalardan veriyorum neredeyse evin tamamı onun ve ben gelene kadar benim odam ve balkonum tamamen onun.
Kedinin yaşını bilmiyorum ama 1 yaş maması veriyoruz yediğinde bir sıkıntı çıkmadı ishal , kusma vs. şeyleri görmedik.
 

Nordre

Öğrenci
Katılım
25 Ekim 2021
Mesajlar
7
Reaksiyon puanı
0
Puanları
1
Yaş
41
Gariban sokak kedisi, ses çıkarmıyor ki evde kalabilsin, diğerleri gibi şımarık değil yani. Bir de enerjisini dışarıda atıyordur...
 
Katılım
24 Eylül 2018
Mesajlar
160
Çözümler
1
Reaksiyon puanı
76
Puanları
28
Yaş
48
Ev ortamını pek sevmediği için neşesi, enerjisi o nedenle kaçıyor olabilir, çocukken bir ev kedisini alışsın diye eve aldığımda evdeki perdeleri tırmalayıp mutlaka dışarı çıkmaya çalışmıştı, sokak kedilerinin doğası gereğidir bu davranışları. İçinde yaşadığımız farklı ev ortamına alışmaları bazen onlara çok zor gelebilir, çocukken eve kapattığım bu hırçın kedi gibi.


Perdeleri tırmalayan bu kedinin yapılan bazı kedi testlerinde çok yüksek puanlar alıp sürekli yüksek olan yerlere, basamaklara çıkıp tırmanmayı, yüksekleri seven bir sokak kedisi olma olasılığı çok yüksekmiş, bu medya haberine göre. Psikopat olabilen bu kedileri tedavi edebilmek için bu ortamları bizzat hazırlayıp onlara sunmamız gerekiyormuş. Kolay gelsin.
 
Son düzenleme:
Üst