Kedi Niye Bağırıyor?

IDAHO

Doçent
Reaksiyon puanı
192
Arkadaşlar mahallede bi kedi var 3 gündür özellikle geceleri durmadan miyavlıyor... İlk biyere falan sıkıştı sandım gittim baktım beni görünce kaçıyor ben gidince geliyor miyavlamaya devam... Aç susuzda değil durmadan miyavlıyor sadece.. Çok küçükte değil birazcık büyümüş acaba annesi falanmı bıraktı bilen varsa yardım etsin :D

epsilon06

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,078
Ciddi soruyorsunuz sanırım :) Dişiyse erkekleri erkekse dişileri çağırıyor böyle biraz kaba bir miyaaavv sesi bir şeyi yok normal bir şey ilk kez duyuyorsanız öyle düşünmeniz normal.:)

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
mart ayında bunların üreme dugular tavan yapar ama icraatta sıkıntılar olmaya başlıyor ağustos ayında olduğumuz dersen sen,ben biliyoruz ama onun haberi yok ve isyan ediyor tabi yavrularını kaybetmiş acemi anne kedi de olabilir.

IDAHO

Doçent
Reaksiyon puanı
192
Ciddi soruyorsunuz sanırım :) Dişiyse erkekleri erkekse dişileri çağırıyor böyle biraz kaba bir miyaaavv sesi bir şeyi yok normal bir şey ilk kez duyuyorsanız öyle düşünmeniz normal.:)

Evet kaba bir miyav sesi ama bu kaç gün daha devam eder 4 gün falan oldu sabahta başladı artık miyavlamaya :D Yanlız bu kedi küçük ne işi olur bunlarla ya:D

mart ayında bunların üreme dugular tavan yapar ama icraatta sıkıntılar olmaya başlıyor ağustos ayında olduğumuz dersen sen,ben biliyoruz ama onun haberi yok ve isyan ediyor tabi yavrularını kaybetmiş acemi anne kedi de olabilir.

Biraz küçük ya anne olduğunu sanmam ama martta görsün işini niye bırakıyor bu günlere :D

epsilon06

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,078
Küçük dediğiniz size küçük gelmiştir dişiler 4,5 -5 aylıkken olgunlaşıyolar tipi minyon olup yaşı büyük olabilir öyle çok kedi gördüm yavrular genelde daha tiz ağlamaklı miyavlarlar yavrusunu arayan annede öyle hergün bağırmaz :)

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
erkek ise faaliyete devam edemediği için kahrından ağlıyor marttan itibaren pili bitiyor...