KDE 4.1 Yayınlandı - Ekran Görüntüleri

Berkin Bozdoğan

Profesör
Reaksiyon puanı
39
GNU/Linux dağıtımlarında kullanılan en popüler masaüstü sistemi olan KDE, yeni sürümü olan 4.1'i duyurdu. Ekran görüntüleriyle KDE 4.1, SDN'de!

K Desktop Environment, yani kısaca KDE, en yeni sürümü olan 4.1'e güncellendi. Yeni KDE'de en çok dikkat çeken özellik, kişisel bilgi yöneticisi bileşeninin etrafına toplanan KDE uygulamalarının artması. KDE PIM (personal information management) artık e-posta istemcisi KMail, zaman yönetim uygulaması KOrganizer, RSS okuyucusu Akregator, haber grubu istemcisi KNode ve daha birçok yazılımla beraber çalışıyor.

Aynı zamanda KDE 4.1'de Plasma'nın nimetlerini görsel olarak daha fazla göreceksiniz. Aynı zamanda KDE 4.1'de Plasma'nın nimetlerini görsel olarak daha fazla göreceksiniz. Eğer deneyimli bir Linux kullanıcısıysanız KDE 4.1'e ulaşmanız için gerekli tüm bilgiyi burada bulabilirsiniz. KDE.org'da yayınlanan ekran görüntüleriyle sizi baş başa bırakıyoruz.

anarchst

Profesör
Reaksiyon puanı
4
çok iyi olmuş. eksiklikler gideriliyor. makyaj yapılıyor. birde directx ve installshield tarzı bir şeyler gelirse bill'in gemisinin battığının resmini koyarız buraya.

KintaRo

Doçent
Reaksiyon puanı
1
KDE 4.1 gerçekten güzel olmuş. Vistadaki gibi masaüsütüne Gadget'lar ekleyebiliyorsunuz. Ama Pencere TitleBar'ına çift tıkladığımızda sayfanın tam ekran olmaması çok soğuttu beni birde tam Türkçe desteği yoktu. Ama görsel olarak ve Start menüsü çok kullanışlı. Her ne kadar Linus Torwalds "gnome for idiots." desede ben Gnome seviyorum :-)

magicxxL

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Görünüm gerçekten güzel olmuş yalnız KintaRo gibi bende gnomeciyim Mint Elyssa 5 le mutluyum, huzurluyum, keyifliyim :)

siberzeka

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sanirim kde ile tanismam ilk lise de olmustu suan geldigi hale bakiyorum da yeni kurulumda ilk kurulum gibi yuzum guldu :)