"Kayıtsız" Üye

suylateng

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bence bir sure denenebilir farkli bir uygulama olmus bakalim forum havasina ne katacak

K

Kayıtsız Üye

SDN Okuru
Sitenin kayıtsız üyelere de mesaj yazma hakkı vermesindeki amaç nedir acaba?Çok merak ettim doğrusu...

Kurşun Kalem

Profesör
Reaksiyon puanı
58
Flash, Flash, Flash...
SDN Yol Geçen Hanı mı Oluyor?

Sevmedim bu uygulamayı ama hayırlısı...

Mert Ahmet

Dekan
Reaksiyon puanı
41
ama bir forumun üye olmaya teşvik etmesi gerekmez mi ? buna ters bi durum bu mesela :/

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
Vee asıl önemli konu kayıtsız üyelere biz ne diye sesleneceğiz??.. Adamın adı yok sanı yok..:D Lüzumsuz kalabalık bence.. Kayıt dışı üyeler vergisini ödemeyen üyeler demektir..:D

Karargaht

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
112
Kayıtsız üyeler, derhal kendinize bi çeki düzen verin ve kayıt olun.

Bu çağrıma "kayıtsız" kalmayın :P

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
Abim sêlam

Sandığın gibi bir durum yok abi bu olayda, üye olmayan birinin yazdığı her şey onaya takılacak. Yani normal bir üye için geçerli olan kurallar onlar için de geçerli olacak. Eğer yanlış veya foruma uymayan bişey yazarlarsa silinecek ve onaylanmayacak. Yani, siz görmeyeceksiniz bunu.

Eğer derseniz ki ben hiç ban yemeyeyim, ama tüm mesajlarım mod onayından geçsin, yönetimle görüşeyim isteyen üyelere bu kolaylığı sağlayalım.

Bunu isteyen üyelere hiç ceza verilmeyecek, forumdan da uzaklaştırılmayacaklardır..

Vesselam.
yahu iyi de, doğru mu bu yani?
mesela bir üye azıcık kafası bozulup çizgiyi ihlal etti diye anında kafasını koparıyorsunuz, yallah "uçuşan üyeler" mezarlığına!

peki kayıtsız üyeye bişey yapabilme şansınız var mı, yok!
adam kafası bozuldu mu, istediğine bi güzel giydirir, içini boşaltır, deşarz olur, en fazla mesajını silersiniz. ama yaptığı yanına kâr kalmıştır.

peki "uçuşan üyeler" mezarlığına postalanan vatandaşın suçu normal üye olmak mı?!

ha bu arada normal üye olduğu halde forum kuralları nedeniyle içini boşaltamayan vatandaşa bişey öğretmiş oldunuz:

madem kayıtsız üye istediğini yazabiliyor, öyleyse çıkış yap, kayıtsız üye olarak bi güzel giydir, rahatla... :)

silinene kadar geçen süre içinde bi kaç kişi okumuş olsa bile artık o kişi amacına ulaşmıştır.

ban yok, ceza yok, oh ne ala, keyifler kekâ... :)

Reaksiyon puanı
10,327
[MENTION=52555]by efsane[/MENTION], sorun yok.
görüşümü belirttim sadece.
umarım forum için faydalı olur.

Cedriic

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Bence Bunun Olması Kötü Olmuş...

suylateng

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Sadece makale bölümünde bu uygulamaya izin verilse daha iyi olurdu diye düşünüyorum.

cobra11

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16
bi zahmet üye olsun "kayıtsız üye" .

bencede luzumsuz olmuş.

K

Kayıtsız Üye

SDN Okuru
isterseniz bu özelliği kapata bilirsiniz. Ancak mesaj yazan kişinin IP bulunabilir. Çünkü Grafik Doğrulaması mevcut.

221BSHERLOCK

Dekan
Reaksiyon puanı
23
Yaz buraya da yaz :D Kayıtsız üye. Bu konuya da kayıtsız kalmayın :P

Bence gereksiz..

K

Kayıtsız Üye

SDN Okuru
bencede çok gereksiz olmuş, "kayıtsız üye"ler bi zahmet üye olsunlar öle foruma katılsın, isim falan belli değil. bu sistemle forumun suyu çıkacak benden sölemesi. bir dost :D

burns206

Profesör
Reaksiyon puanı
1
ne desek yalan olur. ama bazen benim de keske iki saat uye olmadan su soruyu sorabilsem yada cevap verebilsem diye dusundugum cok olmustur bicok yerde.
ama bencede bu mesajlar agirlasinca kotrol etmek zorlasir. tabi baska sorunlar da ortaya cikabilir anca sadece bi google aramasindan dolayi gelip bisey soyleme geregi hissedenler icin bence faydali bisey ama pratikte calisir mi bilemem :P

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Hani çıkış yapıp olur olmadık şeyler yazan arkadaşlar bunu yapmayın lütfen. Rica ediyorum bizi size ceza vermek zorunda bırakmayın.

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Lastpass oto giriş var bende çıksamda direk giriyo :P Uğraşmıyorum kapatmaylada :)

K

Kayıtsız Üye

SDN Okuru
Bazi bolumlerde yorumlar direkt onaylanirken digerlerinde epey bekliyor. Onaylanmadigida oluyor.! Birde avatar eklenirse iyi olur. 35