• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

"Kayıtsız" Üye

suylateng

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Dikkatimi çekti acaba nasıl oluyor bu nicki yok herhangi bir şeyi yok ancak yorum atabiliyor bir özellik mi yoksa hata mı ?

AG7pu.jpg

aslinda bunlar zaten haber yorumlarinda vardi forumda gorunmuyodu. sanirim onlar gorunur olmaya baslamis :P
normal formda yok sanirim sadece haber yorumlarina yazilabiliyo ziyaretci olarak :P ki artik gorunuse gore formda da gorunuyolar :P

Ne ayaksın diye sorasım geliyor bazen neyse diyorum :D

aslinda bunlar zaten haber yorumlarinda vardi forumda gorunmuyodu. sanirim onlar gorunur olmaya baslamis :P
normal formda yok sanirim sadece haber yorumlarina yazilabiliyo ziyaretci olarak :P ki artik gorunuse gore formda da gorunuyolar :P

Komik videolarda falan da var mesajı :P

Kayıt olmadan yorum yapılabiliyor. O özellik aktif edilmiş sanırım

Deneme :P

İyi özellikmiş hayırlı olsun [MENTION=279225]suylateng[/MENTION]

yahu iyi de, doğru mu bu yani?
mesela bir üye azıcık kafası bozulup çizgiyi ihlal etti diye anında kafasını koparıyorsunuz, yallah "uçuşan üyeler" mezarlığına!

peki kayıtsız üyeye bişey yapabilme şansınız var mı, yok!
adam kafası bozuldu mu, istediğine bi güzel giydirir, içini boşaltır, deşarz olur, en fazla mesajını silersiniz. ama yaptığı yanına kâr kalmıştır.

peki "uçuşan üyeler" mezarlığına postalanan vatandaşın suçu normal üye olmak mı?!

ha bu arada normal üye olduğu halde forum kuralları nedeniyle içini boşaltamayan vatandaşa bişey öğretmiş oldunuz:

madem kayıtsız üye istediğini yazabiliyor, öyleyse çıkış yap, kayıtsız üye olarak bi güzel giydir, rahatla... :)

silinene kadar geçen süre içinde bi kaç kişi okumuş olsa bile artık o kişi amacına ulaşmıştır.

ban yok, ceza yok, oh ne ala, keyifler kekâ... :)

Artık üye olmadan da ''kayıtsız üye'' adı altında mesaj yazılabiliyor.

Kimsenin endişesi olmasın,yönetim her türlü olasılıkları göz önünde tutup gerekli tedbirleri almıştır:)

O mesajların hepsi moderatör onayına takılıyor :yes:

Kayıtsız üyenin mesaj yazabilmesi biraz yanlış bir uygulama gibi sanki...

Ben de üşendim, giriş yapmadan yorum yazdım. Yayınlanmamış. :)

Kimliksiz adam gibi bir şey olmuş en azından moderatör onyaından geçiyor o da güzel.

Biraz da sistem hatası gibi duruyor hani hack olayları falan gibi yada yakında sdn moderatör onayında geçmeden yorum yazma gibi başlıklar görmek olası

Onaylanmayan hiç bir mesaj ne size ne foruma bi sıkıntı oluşturmaz merak etmeyin.

Benim anlamadığım yukarıdaki resimde onaydan geçen yorumlar neden silindi.:confused1: