Kayıt olmak yok direct norton antivirüs indirin 90 gün ücretsiz kullanın

volkanos

Profesör
Reaksiyon puanı
138
http://spftrl2.digitalriver.com/pub/symantec/2004/NAV2010_17.0_Build_136_OEM90_Microsoft.exe bu adresten 90 günlük norton antivirüs indiriliyor .indirin bir kenarda dursun yada direct kullanamya başlayın tam sürüm 90 gün kullanın kayıt olmadan 90 günlük kampanyalık sürümü.dosya 85 mb

arkadaşlar programı kurduktan sonra programı çalıştırdığınızda kayıt penceresi geliyor kaydınızı yaptıktan hemen sonra succesfully acvtivation 90 day protection yazıyor norton aktifleştirme pencresinde resime bakabilirsiniz
ben aktifleştirdim. bir kaç ayrı maille kendinize 2-3 norton 3 aylık alın rahat eder pcinizi korursunuz.işte resim
arkadaşlar başlıkta kayıt olmak yok dedim bu doğru program direct iniyor ama norton 2010 kurulumu bitip çalıştırdıktan sonra kayıt penceresi gelecek orada kaydınızı yapın ve aktivasyon gerçekleşsin resimdende görebilirsainiz. notyon 2010 bende 13.5 mb update yapıyor şu an.

volkanos

Profesör
Reaksiyon puanı
138
NikeSteeL :) vallahi işte araştırıyorum google den daldan dala konuyorum sürekli değişik promosyon siteleri buluyorum bir promosyon sitesi bir diğer promosyon sitesine işaret ediyor orayada bakıyorum zincirleme gidiyor mesela bir örnek site vereyim.mcafee 1 yıllık ücresiz denemeyi bu sitede gördüm.
http://genuinepromotions.blogspot.com/2009/11/free-1-year-mcafee-virus-scan-plus-2010.html

amacım virüssüz pc kullanmak kampanyaları takip ederek programları ücretsiz kullanalım diye araştırıyorum bu kampanyaları.

şu an bilgisayarda kaspersky 2010 mcafee var kampanyadan şimdide norton 2010 indi onu kuruyorum 3 tane olacak zaten norton uyardı 2 tane program var dedi uninstal edeyimmi dedi hayır dedim sonrada nortonla tarıycam en iyisini kafamda belirliycem onunla devam edecem kasperskynin bulamadığı 2 virüsü mcafee buldu bakalım norton ne kadar bulacak yoksa pc tertenmizmi oldu:)