"Katli vaciptir"

kosasker

Profesör
Katılım
24 Aralık 2008
Mesajlar
3,195
Reaksiyon puanı
49
Puanları
48
Utanması olmayanın kendisi de yoktur.

Plautus

Bende şöyle değiştiriyorum, utanması olmayanın kendisi de yoktur, hele katiller aynı şekilde katledilmelidir.
 

Ahbârî

Dekan
Katılım
6 Ekim 2009
Mesajlar
6,274
Reaksiyon puanı
346
Puanları
83
Üstad NFK'yı bu sözünle beraber rahmetle anıyoruz. Kendisinin bu gerici diyenlere güzel bir lafı vardır. Umarım araştırıp bulursun. Klasik her zaman klasiktir diye bir söz vardır. Desem ki gerici lafı nerden çıkmış bilmez, gelmiş gerici diyor millete :D neyse bizim foruma bakıp nasıl yasa çıkaralım demeyecekler. O yüzden laf anlatmaya çalışmanın lüzumu yok. Etme bulma dünyası zaten.
 

LittleMonster

Profesör
Katılım
23 Ağustos 2013
Mesajlar
3,230
Reaksiyon puanı
33
Puanları
48
''Yarası olan gocunur'' diye de bir laf vardır neyse tartışmayı alevlendirmeyeyim ben tekrardan.
İyi Forumlar
 
Katılım
8 Ekim 2011
Mesajlar
53,871
Çözümler
1
Reaksiyon puanı
16,118
Puanları
113
ab uyum masalına kaldırdılar idamı sora böyle oldu amerika'nın bir çok eyaletinde var ab karışamıyor...
 

orcnd

Dekan
Katılım
13 Ekim 2008
Mesajlar
6,394
Reaksiyon puanı
255
Puanları
63
kardeş, bu son olayda olduğu gibi masum bir çocuğu kasten, vahşice öldüren bir ruh hastası/hastaları için idam istemenin neresinde muğlaklık vardır? olayı egzejere etmenin alemi ne yahu? kırk dereden su getirmenin alemi ne?

Bu Allah'ın kanunudur arkadaş, alinin velinin değil. laga luga yapmanın da bir alemi yok. ılık su demokratlarının canı öyle istiyor diye bu hakikat değişmez.

şimdi bu gizem adlı masum yavruyu hunharca katleden ruh hastası hapse girecek, 10-15 sene yatacak, herşey unutulup gidince yok iyi halden, yok bilmem şu maddeden, bu maddeden diyerekten salıverilecek ve elini kolunu sallaya sallaya aramızda dolaşmaya başlayacak.

şimdi sen @orcnd kardeş, farzet ki o masum yavrunun babası sensin, ne dersin, ne düşünürsün? yahut çıktı başka masum bir yavruyu daha katletti, bunun hesabını kim verecek sonra? bu ucuz ılık su demokratları mı?

kalkıpda kimse suçu kesinleşmemiş, üzerine iftira atılmış birini idam edelim demiyor ki... bizatihi, doğrudan ve yüzde yüz suçu kesinleşmiş kaatil ve tecavüzcülerden bahsediyoruz biz.

yok uyutulsun, yok keyfi kaçırılsın yok bilmem daha neler... yahu fantastik bir aksiyon filmi çevirmiyoruz, bu toplumun başına gelen ve daha da gelecek olan binlerce acıdan, felaketten ve kabustan bahsediyoruz. tedbir alınmadığı takdirde hiçbirimizin artık güvende olmadığından bahsediyoruz.

Allah Teala "kısasta hayat vardır" derken bahsettiği senin, benim... başkalarının huzur içinde, can güvenliği içinde, korku olmadan, başıma birşey gelir mi diye düşünmeden yaşayabilmemizden bahsediyor. ha ille de yüzde yüz kökünü kurutur mu, belki hayır... ama, öyle her kafası bozulan ruh hastası elini kolunu sallaya sallaya bir daha masum yavruların canına kıyamayacaktır. çünkü o darağacı korkusu onları rahat bırakmayacaktır.

bende bu tarz çocuk cinayetleri için kısastan yanayım yanlış anlaşılmasın. fakat ülkemizdeki yargının durumu ortada. tamam bunu yapan şerefsizi idam ettik. fakat daha sonra üzerine suç yıkılmış, veya o gün ki siyasi ortamdan etkilenen hakimlerin verdiği haksız kararlarla idam edilen insanlar olursa ne olacak. onların vebaline kim girecek.
insanların yargıyı keyfi kullanamıyacağı bir türkiyede idamın olmasını bende isterim.
demokrat falan kimse anlamaz evladını böyle vahşice öldüren birinin hakkı belli idamdır.
fakat yasalar da her olaya özel çıkmıyor böyle ciddi bir kararın verilebilmesi için önce sağlıklı çalışan bir yargıya ihtiyaç var.
 

El Padrino

Dekan
Emektar
Katılım
15 Şubat 2007
Mesajlar
6,045
Reaksiyon puanı
70
Puanları
48
Neler olmuş burda ? Kaçırdım tartışmayı.
[MENTION=74670]mazruf[/MENTION] ta sağolsun ışık hızında mesajları silip, ban atıyor millete.Okuyamadan silinmiş hepsi.Ama kehfest banlanmışsa haketmiştir.Çünkü uzun zamandır saygı ve terbiye sınırlarını aşan yorumlar yazıyordu forumdaki arkadaşlara, bende dahil.Çok sevindim bu zararlının banlanmasına.

Konuya gelecek olursak.İdam gelmesin diyenler bir an olsun bu öldürülen çocukların yerine kendi çocuklarını koysun veyahutta gelecekte olacak çocuklarının bu şekilde öldürüldüğünü düşünsün.Ve bu vahim dehşetengiz olayın karşısında nasıl bir his, duygu, kin, nefret, öfke ve intikam duygusu besleyebileceklerini düşünsün.9 ay anasının karnında taşıyıp doğurduğu, gece gündüz karı koca sabahlara kadar bebeklerinin başında bekleyip, yemeyip yedirip, giymeyip giydirip, kendi hayatından zamanından yaşam standartından ödün verip büyüttükleri evlatlarının bir cani tarafından hunharca katledilip bu şekilde öldürüldüğünü düşünün.HELE Bİ DÜŞÜNÜN EY ÜMMET ! O katilin sonrasında yakalanıp cezaevine konup, sizin evladınız vahşice katledilip toprakta yatıyorken o caninin sizin verdiğiniz vergilerle mapusta nefes aldığı, yemek yediği, su içtiği, ve hala YAŞADIĞI GERÇEĞİNİ NASIL KABULLENİRSİNİZ !!!??? "Eğer ben bütün bunlara rağmen idam olmasın istiyorum" diyorsanız size YAZIKLAR OLSUN !!!
 

promidal

Profesör
Katılım
18 Ekim 2011
Mesajlar
1,105
Reaksiyon puanı
11
Puanları
38
napalım kardeş sen söyle.

Ne yapalım, içeri alıp besleyelim sonrada senin çocukların olunca afla çıkartalım mı ?

Bunun gibileri asmak Allah' a inananlar için kıssas,
Evrime inananlar içinde doğal seleksiyon olacaktır toplumun daha iyi ye gitmesi için bozuk olanların imha edilmesi (İmha diyorum çünkü bunu yaban bırak insan olmayı hayvan bile olamaz.)

Katillerin Öldürülmesini Kuranı Kerimde emrediliyor. " Kısasta Sizin İçin Hayat Vardır" Bakara Süresi 179.Ayet.
Şimdi ya sen müslüman değilsin, ya da ne yazdığını bilmiyorsun.
Evet müslüman değilim ve insanların öldürülmesini emreden dinlere de asla inanmayacağım.. İşlediği suç maalesef vijdanları yaralamıştır ama ona verilecek ceza insancıl olmalıdır, herkesin yaptıklarından pişman olma hakkı vardır, ama onu öldürürseniz pişman olma hakkını da öldürmüş olursunuz. Sizin inançlarınıza göre herkesin tövbe etme hakkı da vardır...
 

Ahbârî

Dekan
Katılım
6 Ekim 2009
Mesajlar
6,274
Reaksiyon puanı
346
Puanları
83
Hümanistlik için geç kalındı. Bi çizgiye kadar anlayışla karşılanabilir. Istersen ailesine de söyle bunu. O eleman belki pişmandır de. Iş pişmanlığa kalırsa aşırı suistimale uğrar. Hiç mi Seddi zerai duyan bilen yok yav? O yolları kapatacaksın. Adam pişman olmak zorunda kalmayacak. Neyse, tevbe etsin. Ama masum bir canı almanın elbet bedeli var.
 

atlantizzz

Öğrenci
Katılım
19 Aralık 2006
Mesajlar
68
Reaksiyon puanı
1
Puanları
0
işledigi suc vijdanları yaralıyacak ona verilecek ceza :devil2: az olacak bu dünyanın neresinde var yav
 

fthtsdmr

Profesör
Katılım
5 Ocak 2009
Mesajlar
2,548
Reaksiyon puanı
44
Puanları
48
Şimdi bir manyak çıksın milleti kessin doğrasın, parçalasın oraya buraya gömsün, bir kız çocuğunu alsın ormana götürsün işkence etsin sonra yaksın.Şimdi bunun idamına nasıl karşı olunur ki?Mesele bunu yapanları sallandıralım bundan haz duyalım, işte toplumu tatmin edelim, meselesi değildir.Mesele idamın caydırıcı olmasıdır.Kimse kusra bakmasın ama katillerin tecavüzcülerin serbest bırakıldığı bir sistemin hiç bir caydırıcı yanı yoktur.Bazı şuçlarda idam şarttır ki Kuran'da olan bir şeye biz nasıl karşı çıkalım?
 
D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Evet müslüman değilim ve insanların öldürülmesini emreden dinlere de asla inanmayacağım.. İşlediği suç maalesef vijdanları yaralamıştır ama ona verilecek ceza insancıl olmalıdır, herkesin yaptıklarından pişman olma hakkı vardır, ama onu öldürürseniz pişman olma hakkını da öldürmüş olursunuz. Sizin inançlarınıza göre herkesin tövbe etme hakkı da vardır...

Senin cocugunu kacirip aynisini yapsalardi böyle konusabilecek miydin? Hic sanmiyorum. Bakalim böyle bir sey oldugu zaman bu kadar iyi niyetli olabilecek misin?
 

7.43

Dekan
Katılım
11 Haziran 2008
Mesajlar
8,969
Reaksiyon puanı
332
Puanları
83
Adam ufacık çocuğu işkence ederek öldürmüş; pişman olsa çocuk hayatına geri dönecek mi, anne-babasının yüreğine düşen ateş sönecek mi? Hayır!
Bir insanı haksız yere öldüren tüm insanlığı öldürmüş gibidir der dinimiz. Bu cani Adem'in zalim oğlunun izinden gitmiştir ve evet, yaptığının karşılığını sonuna kadar almalıdır. Bu ve bunun gibi suçları işleyenlerin katledilmesi insanlık için bir mecburiyettir. Ahirette bol bol pişman olsunlar.
 

Elusive

Dekan
Katılım
2 Eylül 2012
Mesajlar
8,627
Reaksiyon puanı
260
Puanları
63
Verilecek ceza insancıl mı olmalıdır?! İşlediği insanlık dışı suça neden insancıl ceza verilsin ki? Pişmanlıkmış falan boş bunlar pişman olsa kaç yazar. Bugün pişman olur yarın aynısını bir daha yapar su götürmez bir gerçek.
İdam cezası getirilmeli.
 

BERVA

Doçent
Katılım
24 Nisan 2011
Mesajlar
712
Reaksiyon puanı
8
Puanları
18
adam gibi anlat abicim derdini. neyi anlamamışız? ne yanlışımızı gördün de böyle "bıkıyon" !

Konu Kırklareli müftüsünün yayınladığı 'fetva'.
Peki müftü fetvasında ne diyor ?

Bu tip insanlıktan nasibini almamış, hayvanların bile yapmayacağı bir fiili yapanların vallahi ve billahi ibret-i alem için öldürülmesi vaciptir. Böyle ucubelerin cesetlerinin de toplumun salahı için meydanlarda birkaç gün bekletilmesi gereklidir. Bu durum pedagojiye bilumum evrensel etik kurallara uygundur.

Bak bu haberin metninde, müftünün fetvasında yazan.
Ben bu yazılanlara ne dedim ?

Ek olarak belirteyim, meydanlar da bekletilmesi hiç de pedagojiye,evrensel etik kurallarına filan uygun değil.
Çocuklarımızı travmalardan, şiddetten korumamız gerekirken,travmaya yol açacak görüntülere maruz bırakırız.
Burada müftünün fetvasında iddia ettiğine karşı çıktım.Çocuklarda travmaya

Gördüğün gibi, senin şunları yazarak;
birileri meydanda sallandıracan da milletin psikolojisi bozulacak diyor. abd filmlerine dizilerine bakın. adamı mis gibi yatırırlar. iki şırınga enjekte ederler. etrafta 10 kişi vardır görevli vs. bu kadar. tabi kısas diyince kimilerinin akıllarına şeriat, iran geliyor. hemen bi kıyas yapıp taksim meydanında insanların asıldığını hayal ediyorlar herhalde. hayal gücü kuvvetli insanlar işte

laf sokmaya çalışman anlamsız ve yanlış.

Bu forumda son zamanlarda o kadar çok okuduğunu anlamadan cevap yazan var ki, gerçekten bıktım.
En basit ve anlaşılabilecek bir örneklendirme yapayım;

A kişisi; "Ahmet bugün şunları yapmış" diye yazıyor.
B kişisinin A kişisine cevabı; "Mehmet onları yapmadı, yalan söylemeyin."

Mehmet nereden çıktı be arkadaş ?

Kimseyi ayrıca anıp rencide etmek istemiyorum.Hedef gösterir gibi bunlar bunlar okuduğunu anlamadan cevap yazıyor diye insanları fişlemek istemiyorum. Forumda birkaç konu gezince fark edilen bir şey zaten bu.

*

Neyse, bu saatte, böyle bir konuda daha fazla uzatmak istemiyorum.
Uzunca bir süre foruma giriş yapmayı düşünmüyorum.
Muhtemelen cevabını da okumayacağım bu sebeple.
Şık bir kıvırma ile kontraya çıkıp gol atma ihtimaline karşı baştan tebrik ediyorum seni.
 
S

SDN Okuru

SDN Okuru
Biz de yaziyoruz ama anlayan ya da takan yok. bir grup cinslik olsun diye idama karsiyim nerede insanlik diyor. bazilari da bunlara yukleniyor. ana konudan millet sapiyor. su linc manyakligina kapilmayin. birakin kim itiraz ederse etsin. mantikli bir aciklama yapamadiktan sonra denilenler bos. eger gercekten su konuya ciddi bakan varsa birakin birbirinize laf yetistirmeyi de ciddi ciddi neler yapilabilinir bunu konusalim. oyle asalim keselim bilmem ne gibi sacma sapan abuk subuk muhabbetlere girmeyelim. bu sahislara ne yapsak azdir. ama boyle ofke nobeti gecirir gibi suraya yazi yazmayin. bu is ciddi bir konu. ayrica kul hakkina girdikten sonra pismanlik gecti boru nigde pazaridir. nasil giden can geri gelmiyorsa o pismanligin bir manasi da kalmiyordur.

ayrica cocuk oldurecek kadar gozu donmus biri pisman olduktan sonra yola gelecek hali yok. bkz. en cok tekrar edilen suclara...

bazi arkadaslar mantikli seyler soylemis ama bu ortami kaosa cevirmeye calisanlarin satasmasi yuzunden isin manasi kalmiyor.
 

Ahbârî

Dekan
Katılım
6 Ekim 2009
Mesajlar
6,274
Reaksiyon puanı
346
Puanları
83
he kardeş he. laf sokmaya çalışıyoz. neyse uzunca bi süre gelme, bıkkınlığın kalmaz. gıyabında uzunca şeyler yazmaya zahmette etmeyeceğim. amacınız üzüm yemek olsa zaten olmaz bunlar. siz çer çöp derdindesiniz.
 

chelios59

Öğrenci
Katılım
29 Nisan 2014
Mesajlar
3
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
Merhaba,
Çoğu arkadaşımızın dedikleri doğru olabilir ama iyi insanlar hakkında yalan yanlış komplolar düzenlenerek idam ettirilebilir.Göze alınmıyacak bir risktir.
 

Ahbârî

Dekan
Katılım
6 Ekim 2009
Mesajlar
6,274
Reaksiyon puanı
346
Puanları
83
Merhaba,
Çoğu arkadaşımızın dedikleri doğru olabilir ama iyi insanlar hakkında yalan yanlış komplolar düzenlenerek idam ettirilebilir.Göze alınmıyacak bir risktir.
birinin cebine toz koyup emniyete mi gönderiyoruz? kanıtlandıktan sonra ceza uygulanır. dediğin gibi olsa da komplo bir olur iki olur ama sürekli birileri ölür. büyük zararı önlemek mesele.
 

slaves

Asistan
Katılım
13 Nisan 2012
Mesajlar
250
Reaksiyon puanı
1
Puanları
18
ya milllet çatır cutur yazıyo bişi yazdık moderator onayından sonra dedi :D 2 saat geçti yok böle bişi
 
S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bu adalet sisteminde kimseyi idam edemezsiniz etmemelisiniz Yargıda insanlar delilllerle ceza almaz ki buna da itiraz eden arkadaşlar için cevabım Yargı adli mercilerin topladığı delillerle karar alıyorsa avukatlık mesleğine ihtiyaç neden doğmuştur kimse evirip çevirmeden açıklayamaz Yaşamımızda güç ki her devirde farklılık gösterebilir kimdeyse onu koruma amaçlı ceza sistemi geliştirmiştir Saraylarımızda yazdığı gibi adalet MÜLKÜN temelidir ve mülkü olmayanı korumaz
 

köroglu

Asistan
Katılım
13 Nisan 2012
Mesajlar
293
Reaksiyon puanı
0
Puanları
16
Öncelikle bu yavrumuzun ailesine cenabı rabbimden peygamber sabrı dilerim.
Yıllardır forumu günlük takip ederim, a'dan z'ye her türlü konuyada bakıp göz atmışımdır amma velakin çok nadir mesaj yazmışlığım vardır.
Yalnız bu konuda bile gördüğüm üzere -her konuda her şeyi siyasete çekip muhalif olan- insanların böyle bi konuda bile suçluyu savunmasını (idamına karşı olması) aklım, fikrim almıyo, hiçbir şekilde vicdana da sığmıyor. Daha fazla çok şey yazılır ama, sadece katilin verdiği ifadedeki yazıyı okuyup ta kimyası bozulmayacak bir insan varsa ben onunla aynı tür olduğumdan şüphe ederim. O öyle kendisini pek modern ve çağdaş olarak niteleyen zatı muhteremlere sormak lazım; Bir anlık bile olsa empati yaparak kendini o yavrunun anası ve babasının yerine koysan bu şer.sizin sadece hapis cezasına çarptırılması karşısında bedenen ve vicdanen rahatlayabilecekmisin, tamam bu kadar kafi deyip eyvallah diyebilecekmisin.
Yok arkadaşım yok ben yapamam ben sadece hapis cezasıyla rahatlayamam, o yüzden bu adalet sistemi yanlıştır ve baştan aşağı da değişmelidir.
Kolay değil allah kimsenin başına vermesin. Öyle işkembe-i kübradan sallamakla olmuyor bu işler, Nasreddin hocanın da dediği gibi eşekten düşenin halinden, eşekten düşmüş anlar misali. Her halde bu konuda idama karşı olanların ya çoluğu çocuğu yok yada kalbi yok...
 

malatya

Profesör
Katılım
2 Aralık 2007
Mesajlar
2,183
Reaksiyon puanı
6
Puanları
38
Yaş
39
yıllar evvel tartıştığımız bir hanım komşumuz vardı, islam'ın kısas hükmünü bir -haşa- canilik olarak, vahşet olarak nitelendiriyordu. sonra çok sevdiği bir yakını öldürüldü, büyük sarsıntılar geçirdi. o günden sonra da tevbekar oldu, en doğru hükmü yüce Allahın verebileceğini itiraf etti.

şimdi sana gelince arkadaşım, belli ki çocuğun yok, yahut bir sevdiğini hunharca katledilmemiş -Allah hiçbir zaman göstermesin de- ama bu acıyı yaşayan insanlara da saygın olması gerektir diye düşünüyorum. yukarıda fetva veren hoca ne diyordu...



evet hem adam benim çocuğumu katledecek, sonra da benim ödediğim vergiyle içeride bey gibi, paşa gibi beslenecek öyle mi?

hadi git işine be!

Valla içerde eşit şekilde herşeylerini veriyoruz.benim evimde yemediğim yemek çeşidi ve meyve çeşidi geliyor.evde anası lafını dinlemez içerde biz dinliyoruz..bide bize sorsanız içerdeki hallerini....
 

Ahbârî

Dekan
Katılım
6 Ekim 2009
Mesajlar
6,274
Reaksiyon puanı
346
Puanları
83
Bu adalet sisteminde kimseyi idam edemezsiniz etmemelisiniz Yargıda insanlar delilllerle ceza almaz ki buna da itiraz eden arkadaşlar için cevabım Yargı adli mercilerin topladığı delillerle karar alıyorsa avukatlık mesleğine ihtiyaç neden doğmuştur kimse evirip çevirmeden açıklayamaz Yaşamımızda güç ki her devirde farklılık gösterebilir kimdeyse onu koruma amaçlı ceza sistemi geliştirmiştir Saraylarımızda yazdığı gibi adalet MÜLKÜN temelidir ve mülkü olmayanı korumaz

Mülkün anlamını bir kere daha oku, o söz neymiş iyi öğren. Bişey demeye çalışıyorsun, onu da yanlış diyorsun. Bu arada biraz hukuk okumuştum. Babam da avukat.
 
Katılım
12 Mart 2011
Mesajlar
35,210
Reaksiyon puanı
10,325
Puanları
113
Her halde bu konuda idama karşı olanların ya çoluğu çocuğu yok ya da kalbi yok...


burasını çok sevdim, gönlüne bereket köroğlu.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Valla içerde eşit şekilde herşeylerini veriyoruz.benim evimde yemediğim yemek çeşidi ve meyve çeşidi geliyor.evde anası lafını dinlemez içerde biz dinliyoruz..bide bize sorsanız içerdeki hallerini....


siz galiba içerideki mahkum musunuz diye sorucam da, bu pek mümkün olmaması lazım diye düşünüyorum. tahliye olan biriyseniz bişey diyemem... ama,

eğer bahsettiğiniz gizemin katili gibi tiplerse size sadece yazıklar olsun derim... niye biliyor musunuz?

o kadar rahat hareket edebilecek imkanı sunduğunuz için!
 

BrknEs

Dekan
Katılım
4 Mayıs 2010
Mesajlar
6,931
Reaksiyon puanı
166
Puanları
63
ben zaten idama kalktığı günden beri karşıyım keşke geri gelse
 
S

SDN Okuru

SDN Okuru
Cüneyt Sevgili Ahbari bizim sorunumuz da bu zaten Herşeyi yanlış anlıyoruz:wink: Ben o sözün anlamını biliyorum da sen sor bakalım babana yargıdaki kimseler de doğru anlıyor muymuş Aynı zamanda suç işleyenlerin yakınları neler yapıyor bunu da biliyoruz Garih lerde ki gibi Herkesin yaptığı suçu yakını yaparsa savunmak Bir baba düşün ki oğlu iki çocuk ve kardeşe zor ve tehditle tecavüz ediyor ve bunun için oğlunun affını istiyor Suç varsa evlat ana baba yakın ayrımı yapmadan cezalandırırsın ve bu illa da devlet eliyle olmamalıToplumun her bireyi suça karşı kendini sorumlu hissetmali ve gereğini yapmalı değil mi Yoksa ben suçu da suçluyu da savunma amacında değilim ama dünya gerçekleri ortada Sence yargı delillere göre karar veriyorsa neden avukatlara ihtiyaç duyar merak ettim Seni sever fikirlerini keyifle okurum Babana da selamlar
 

BlackXr

Profesör
Katılım
11 Kasım 2011
Mesajlar
3,711
Reaksiyon puanı
32
Puanları
48
bunu yapan yaşasın öyle mi ?
 

berinark

Asistan
Katılım
31 Aralık 2011
Mesajlar
452
Reaksiyon puanı
1
Puanları
0
Allah, Celil, Aziz, Azim, Kahhar, Müntakim, Cebbar, Kuddus, Kadim, Kayyum, Fert, Mümit, Hakem, Adl, Halık, Bari, Fatır, Deyyan

Yaradanın Celalli isimleri. Hepsinin ayrı ayrı manası var, elbet biri zamanı geldiğinde öyle şiddetli tecelli edecek ki... Demem o ki böyle canilerin işleri zaten çok zor. Bu yüzden, üzülenlerin affına sığınarak kendisine bu alemdede diğer alemdede sabırlar diliyorum.

İdam cezası konusuna gelecek olursak, kısas mutlak doğrudur. Bunun lamı cimi olmaz. İnşAllah Türkiyeye tekrar gelecektir. Nasibimizde muhakkak vardır.
 
Üst