Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
slm kardeş ben hakan ben de bilgisayr şirketinde çalışıyorum ya sendne bi ricam olacak şu indirdigin 500000 indirdigin drıverleri bana gönderme şansın var mı ben de aynı sorunla karşılaşıyorum hep aynı durum canımı sıkıyo yani cd filan yapsan da olur ücreti neyse öderim adres verim kargo ile gönderme şansın varsa çok sevinirim yardımcı olursan allah razı olsun şimdiden by_hakan20@hotmail.com adsresim bu
Selam
Nero yu açıp yukardan dvd seçip kalıbı diske yazdır seçeneğini tıklayıp bu anlatımda harfiyen uygulayıp, hazırladığım winlite adındaki sp3 (winrarlı) dosyayı dvd-+rw türü iki dvd disketimde de yazdırmak istedim ama iki denemede de şu cevabı verdi:
''Özür dilerim, derlemeniz bu tip bir disk üzerine yazılamaz.Lütfen bu tip derlemelerin yazılabilir olduğu bir disk yerleştirin veya derlemenizin ayarlarını bu tip disklerde yazılabilmesi için değiştirin.''
diye bi yazı çıkıyor.
Acaba bunu nasıl aşabilirim?
Not:sp3 cd mi vcd ye değil dvd cdsine kayıt etmek istiyorum.