Katılımsız Windows XP CD'si Yapmak

X_Codesia

Profesör
Reaksiyon puanı
9
nt lite programı mı ile yapılır çok basit ve kolay bende bi düzine var böle

PC MERAKLISI

Dekan
Reaksiyon puanı
2
Kintaro arkadaş nLite nin anternatifleri nelerdir

KintaRo

Doçent
Reaksiyon puanı
1
nLite'a alternatif herhangi bir uygulama göremedim ki varsa bile nLite herşeyiyle bu işi yapmak için birebir.

kanki20

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
slm kardeş ben hakan ben de bilgisayr şirketinde çalışıyorum ya sendne bi ricam olacak şu indirdigin 500000 indirdigin drıverleri bana gönderme şansın var mı ben de aynı sorunla karşılaşıyorum hep aynı durum canımı sıkıyo yani cd filan yapsan da olur ücreti neyse öderim adres verim kargo ile gönderme şansın varsa çok sevinirim yardımcı olursan allah razı olsun şimdiden by_hakan20@hotmail.com adsresim bu

tanaka

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
teşekkürler arkedeşlerrrrrrrr çalışmaya devam

Burak_58

Asistan
Reaksiyon puanı
0
emeğine sağlık ben de entegre cd yapmıştım bi kaç tane geçen sene güzel oluyor kendi ağ adımı felan herşeyimi ayarladım driver felan yükleme derdi yok :)

esma_hatun

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
@mr musty
nero programında kalıbı diske yzdır seçeneğinden iso uzantılı dosyayı seç öyle cd ye yazdır yoksa olmaz

Selam
Nero yu açıp yukardan dvd seçip kalıbı diske yazdır seçeneğini tıklayıp bu anlatımda harfiyen uygulayıp, hazırladığım winlite adındaki sp3 (winrarlı) dosyayı dvd-+rw türü iki dvd disketimde de yazdırmak istedim ama iki denemede de şu cevabı verdi:
''Özür dilerim, derlemeniz bu tip bir disk üzerine yazılamaz.Lütfen bu tip derlemelerin yazılabilir olduğu bir disk yerleştirin veya derlemenizin ayarlarını bu tip disklerde yazılabilmesi için değiştirin.''
diye bi yazı çıkıyor.
Acaba bunu nasıl aşabilirim?
Not:sp3 cd mi vcd ye değil dvd cdsine kayıt etmek istiyorum.

blacktor

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba,
Ben cd-keyi senin gösterdiğin yapıyorum cd-keyi sordugunda yazıyorum kabul etmiyo. Baska sitelerden bakıyorum XP cd-keylerine onları yazıyorum gine olmuyo.LÜTFEN YARDIM EDİN.:confused1::confused1::(:(
Teşekkürler...

blacktor

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bana yardım edebilicek biri varmı ?:cursing::cursing::cursing::cursing::cursing::cursing::cursing:

catli42

Asistan
Reaksiyon puanı
0
selam sayin arkadasim linklerde bir sorun var galiba indiremiyoruz yani yada bendemi bir hata var bir bakarmisiniz

PeriliKral

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sata dosyaları link kırık ama muhteşem bir anlatım hazırlayanlara sonsuz teşekkürler..

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Kardeşim yıl 2013 ben bu şekilde cd oluşturmak istiyorum resimler güzel ama linkler kırık. Tekrar linkleri düzenler misin ?

GhosTR

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hocam sata raid integrator lnki ölü yneileyebilecek olan var mı acil lazım

- - - Mesaj Güncellendi - - -

hocam sata raid integrator lnki ölü yneileyebilecek olan var mı acil lazım

GhosTR

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hocam ben gerekli programları sçiyorum ancak işlemleri uygulamaya başlayınca programları benim pc ye kuruyor yardımcı olurmusunuz ?