Kate Upton Bulutu Bitirir mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan shiftdelete.net
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

teokan

Asistan
Reaksiyon puanı
5
özelden atabilecek arkadas var mi.
link olarak olmasin lütfen direk resimler iyi olur.
indirmede sorun yasiyorum.

lqnd

Profesör
Reaksiyon puanı
4
ya şimdi o değil de beni hafif korku sardı ismini vermek istemediğim bulut sisteminde amelemsi,amelevari kimsenin görmediği fotoğraflarım var bunlar zamanı gelince servis edilirse diye korkuyorum :D cem yılmazın dediği doğruymuş

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
Bulut depolamanın kendisi zaten güvenli değil kaldıki Dropbox varken İcloud da saçma geliyor
Daha iphone 5sdeki parmak izi sensörü ile ilgili güvenlik - ifşa olma gibi şeyler tartışma konusuyken aynı firmanın bulut depolama hizmetini kullanmak pek doğru olmasa gerek
Bide Apple ı yazılım şirketi diye öve öve bitiremezler :lol:

rawkid

Dekan
Reaksiyon puanı
1,317
Gencler bu link dun geceden beri saglam. Ne var ne yok hepsi burda. İndirmek istemeyen bi bakıp geciyim diyenler buraya.

Bu kıyagımı unutmayın :)

lqnd

Profesör
Reaksiyon puanı
4
kendi güvenliğini kendin sağlayacaksın arkadaş parmak iziyle telefonu aç falan fişmekan 10 yıl sonra hiç aklında yokken birden başına bi bela açılsın o paylaştığın ve sana özel olan parmak izinden güvenlik hizmetini sunan her firma,yapılanma suistimal etmeye açıktır en basitinden sitenin kapısındaki güvenlik görevlisi bile..

Halkulvad

Profesör
Reaksiyon puanı
53
Valla yükledikte sıkıntı falan açmaz dimi başımıza. :D

Koca Adam

Profesör
Reaksiyon puanı
13
bıraksınlar bu işleri :P reklamın iyisi kötüsü olmaz ayağına servis edilmiş bile olabilir ki zaten vücutları milimetrik bilinen insanlar bunlar... Samsung yarına dalga videosu ayarlamıştır bile :D

Reaksiyon puanı
16,128
tutmayın öyle resimleri hayretmiyor bir elemanın hafıza kartı komle xxx resim,video ile doluymuş kart çortladı kullandığı tel androidli veya sysbion değildi...

Halkulvad

Profesör
Reaksiyon puanı
53
Arşiv fotoğrafla bitse iyi bide videolar var. Hayır yani neden çekip koyuyorsunuz öle şeyler. Bide dikkat ettim Kate Upton en fazla fotoğrafı olan acaba bilerek mi yaptı?

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
ya katy ninde olsa iyidi be gece gecede niyeti bozardık herhalde

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Arşiv fotoğrafla bitse iyi bide videolar var. Hayır yani neden çekip koyuyorsunuz öle şeyler. Bide dikkat ettim Kate Upton en fazla fotoğrafı olan acaba bilerek mi yaptı?

ikisi zaten evden çıkmıyorlar ki bende adamın yerinde olssam bende çıkmam aşkım ne yapalım hadi bu sefer videoya çekip izleyelim yani çeşitlendirmekte lazım :D

Halkulvad

Profesör
Reaksiyon puanı
53
ya katy ninde olsa iyidi be gece gecede niyeti bozardık herhalde

ikisi zaten evden çıkmıyorlar ki bende adamın yerinde olssam bende çıkmam aşkım ne yapalım hadi bu sefer videoya çekip izleyelim yani çeşitlendirmekte lazım :D

Katy namuslu kız. :D Aradım yoktu. Selena Gomez`in var. :D Katy`nin babası papazmış. Bak cidden.

rawkid

Dekan
Reaksiyon puanı
1,317
chrissy costanza nın ustune kız tanımam :) o tatlılık sevimlilik baska birinde yok :)

rawkid

Dekan
Reaksiyon puanı
1,317
Katy Perry Chrissy Costanza`yı ............ (Küfür yazdım sandınız dimi? Hayıııırrrr. Döver yazdım. :mrgreen:)
Ya su katy perry angelina jolie adriana lima felan beni etkilemiyo. Ne bulabiliyosunuzki onlarda. Herkesin zevki farklı tabiki. ben tatlı sevimli kızlardan hoslanıyorum. Bu yuzden chrissy costana :)

ck-xe

Dekan
Reaksiyon puanı
39
Ah be kızım ne yaptın sen öyle :( Dedem yaşasaydı Kate'i istetirdim diyordum :D Meğersem başkalarıyla... :(

Halkulvad

Profesör
Reaksiyon puanı
53
apple ceosu her akşam bakıyodur :D
lBAdEQ.jpg

Kendim yaptım. :D

kZ5W3y.png

nereden nereye geldi konu. :D

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Link atan arkadaşlar beni çok büyük zahmetten kurtardınız bugun kaç özel mesaj aldım sayamadım bile :mrgreen:

( Link atanlarada linki ben verdim zaten :mrgreen: )

What The Hell

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Ortalık gene karışacak, yeni bi dalga daha geliyor. 4000 resim 2 GB boyuyunda diyorlar. Son olarak new leaks coming. :lol:

Jennifer'ın videolar gelicek. :D