KASPERSKY !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan alfabet
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

alfabet

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
arkadaşlar kaspersky 2016 kullanıyordum ve laptobu biraz fazla yoruyor gibi. pc ye format attım. 70 gün falan kalmıştı lisansın bitmesine sizce tekrar indirip kullanmaya devam edeyimmi yoksa başka öneriniz varmı.
pc özellikleri: lenovo z7080 core i7 5500u 2.4 ghz 8 gb ram 1 tb hdd gt840m 4gb ekran kartı

Halktan Biri

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,165
Çok kasıyorsa istediğiniz başka bir antivirüsü kurun.Ama isterseniz kalsın.Başka antivirüs olarak ücretsizlerden Avira,Avast,360 Total Security,AVG var.Yine de bir araştırın.

alfabet

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Çok kasıyorsa istediğiniz başka bir antivirüsü kurun.Ama isterseniz kalsın.Başka antivirüs olarak ücretsizlerden Avira,Avast,360 Total Security,AVG var.Yine de bir araştırın.
kaspersky ı çok övüyorlardı onu aldım fakat işlemci ağlatıyor resmen. ücretsiz antivirüs programları nasıl koruma noktasında etkili oluyorlarmı

Halktan Biri

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,165
kaspersky ı çok övüyorlardı onu aldım fakat işlemci ağlatıyor resmen. ücretsiz antivirüs programları nasıl koruma noktasında etkili oluyorlarmı
Aslında ücretsiz antivirüsler yeterli korumayı tek başına sağlayamazlar bence.Kaspesky'i gerçekten övenler vardır.Aslında Kaspersky iyi bir antivirüs olabilir ama siz yine de bir başka kişilere danışın.

alihanabi

Asistan
Reaksiyon puanı
93
Ben antivirüsü geçen hafta sildim gerçekten gereksiz birşey tek yaptığı sistemi yormak, eğer bilinçli bir kullanıcı iseniz kullanmaya pekte luzüm yok. Bence..

Halktan Biri

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,165
Ben antivirüsü geçen hafta sildim gerçekten gereksiz birşey tek yaptığı sistemi yormak, eğer bilinçli bir kullanıcı iseniz kullanmaya pekte luzüm yok. Bence..
Antivirüs gereksiz değildir.Hele ki normal kullanıcılar için antivirüs önemlidir.Fakat sistem güvenliği bence sadece antivirüs ile sağlanmaz.
Bunun için antivirüse ek olarak ufak da olsa bazı güvenilir yardımcı programlar da lazım.