Termal macun olmayabilirarkadaşlar lenovo z7080 kullanıyorum alalı 1 sene olmadı fakat oyun oynarken aşırı ısınmaya başladı ne yapmam lazım.
özellikler: i7 5500u 2.4 ghz 8 gb ram 1 tb hdd gt840m 4gb ekran kartı
Fan'a toz birikmiştir veya macunlar kurumuştur. Yada arka planda çalışan cihazı çok yoran bişey vardır.arkadaşlar lenovo z7080 kullanıyorum alalı 1 sene olmadı fakat oyun oynarken aşırı ısınmaya başladı ne yapmam lazım.
özellikler: i7 5500u 2.4 ghz 8 gb ram 1 tb hdd gt840m 4gb ekran kartı
format attım düzeldi arkadaşlar ama oyun oynarken yine ısınıyor hafiften hatta kaspersky ı kapatmak zorunda kalıyorum sanırım o çok ısındırıyorFan'a toz birikmiştir veya macunlar kurumuştur. Yada arka planda çalışan cihazı çok yoran bişey vardır.
İsterseniz macunları yenileyin ve fanlarıda temizleyin. Daha faydası olabilir.format attım düzeldi arkadaşlar ama oyun oynarken yine ısınıyor hafiften hatta kaspersky ı kapatmak zorunda kalıyorum sanırım o çok ısındırıyor
macunu yenilemek istiyorum ama daha önce hiç laptop içi açmadım o yüzden tedirginim vatan yada mediamarkt falan yaparmı ordan termal macun alsamİsterseniz macunları yenileyin ve fanlarıda temizleyin. Daha faydası olabilir.
garantisi var açma servise ver termal macunu ver onlar sürsün.macunu yenilemek istiyorum ama daha önce hiç laptop içi açmadım o yüzden tedirginim vatan yada mediamarkt falan yaparmı ordan termal macun alsam
Ilk deneyimim ablamin laptobunda oldumacunu yenilemek istiyorum ama daha önce hiç laptop içi açmadım o yüzden tedirginim vatan yada mediamarkt falan yaparmı ordan termal macun alsam
kendim yetkili servise götürsem orda hallederlermi gün içindeIlk deneyimim ablamin laptobunda olduoyunda 95 dereceyi buldu 3 yildir temizlik gormemis. Ilk basta hdd ve ram i soktum sonra tum cidalari cikardim daha sonra da samsung telefonun arka kapagini acar gibi tirnagimla kenarlarini cit cit actim zor bisey degilmis korkmana gerek yok ama garantisi var en iyi servise gonder. 7 gune bilemedin en gec 15 gune gelir...
O kadarini bilmiyorum. Birsey oldugunda aldigim yere veriyorum, 4 urunumu bu sekilde servise gonderdim. Genelde 15 gunde geri geldiler...kendim yetkili servise götürsem orda hallederlermi gün içinde
bizdeki msi vr601 notebook soğutucusundan daha çok ses çıkartıyor üstelik dandik bir soğutucu çalıştığı belli bile olmuyor sesi yok TX Storm:Soğutucu almama sebebim sesden rahatsız olmam çok fazla ses çıkarıyormı ?
Yok be ben Vatandan 60 liraya aldim böyle mavi ışıklı falan güzel görüntüsü ve 0 ses benimki ben memnunum iş goruyor bayaSoğutucu almama sebebim sesden rahatsız olmam çok fazla ses çıkarıyormı ?