Yardım Kaspersky vpn kendi kendine çıkış yapmış.

Bayırdır

Asistan
Reaksiyon puanı
30
Selamlar, ben oyun oynarken arkadan Kaspersky vpn uygulaması açıldı. Bana kullanım şartlarını kabul ettirdi ve My Kaspersky'a bağlamamıştı. Kendi kendine neden çıkış yapmıştır? Oyun modu ile alakası olabilir mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kabul ettiğim kullanım şartları neydi diye korkuyorum şu anda. Acaba başka bir uygulama MyKaspersky şekline mi girdi.

Emirhan Sonmez

Doçent
Reaksiyon puanı
411
Selamlar, ben oyun oynarken arkadan Kaspersky vpn uygulaması açıldı. Bana kullanım şartlarını kabul ettirdi ve My Kaspersky'a bağlamamıştı. Kendi kendine neden çıkış yapmıştır? Oyun modu ile alakası olabilir mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kabul ettiğim kullanım şartları neydi diye korkuyorum şu anda. Acaba başka bir uygulama MyKaspersky şekline mi girdi.
yok daha neler başka bir uygulama şekline girse bile taklitten tanzimat acarsınız ama taklit uygulamalar degişik olur yazı fontu yazı boyuyla kendini belli eder.kullanım şartını siz tike tıklamadan kabul etmesi imkansız.vpnde suc degildir yasaldır cevrim ici veri trafiginizi gizler.dışarıdan erişimlere engel olur

Bayırdır

Asistan
Reaksiyon puanı
30
yok daha neler başka bir uygulama şekline girse bile taklitten tanzimat acarsınız ama taklit uygulamalar degişik olur yazı fontu yazı boyuyla kendini belli eder.kullanım şartını siz tike tıklamadan kabul etmesi imkansız.vpnde suc degildir yasaldı
Hocam galiba update geldiği için oldu. Günlük sınır 300mba çıkarılmış.