Selamlar, tarama yaparken Kaspersky in virüs bulduğunu gördüm. Biraz sonra raporlar kısmı bomboştu hiçbir raporu göremedim şuan sene olarak bajabiliyorum. Dosyanın başında not-a-virus var ama temizleme mümkün değil yazıyor.
kısaca sana format at diyorSelamlar, tarama yaparken Kaspersky in virüs bulduğunu gördüm. Biraz sonra raporlar kısmı bomboştu hiçbir raporu göremedim şuan sene olarak bajabiliyorum. Dosyanın başında not-a-virus var ama temizleme mümkün değil yazıyor.
Tam tarama yaptınız mı? Ciddi bir virüs mü sorununuzu biraz daha açın hocam.Selamlar, tarama yaparken Kaspersky in virüs bulduğunu gördüm. Biraz sonra raporlar kısmı bomboştu hiçbir raporu göremedim şuan sene olarak bajabiliyorum. Dosyanın başında not-a-virus var ama temizleme mümkün değil yazıyor.
Tarama yaptım çıkan yerden sile tıkladım ama silindi mi bilmiyorum bir tarama daha yaptım bir şey yoktur şuan malwarebytes dan yapıyorum.Tam tarama yaptınız mı? Ciddi bir virüs mü sorununuzu biraz daha açın hocam.
Hocam sildiysen karantinada gözükmez zaten? Malwarebytes tarama yapınca bizlerle de paylaşın. Norton Power Eraser kullanabilirsiniz ek olarak.Tarama yaptım çıkan yerden sile tıkladım ama silindi mi bilmiyorum bir tarama daha yaptım bir şey yoktur şuan malwarebytes dan yapıyorum.