- Reaksiyon puanı
- 2,168
nod 32 çok gereksiz.
katılıyorum. Kurdum ve hiçbir halt yapmadığını anladıktan sonra kaldırdım.nod 32 çok gereksiz.
Avira AntiVir bence gayet güzel (makinayıda kasmıyor).
Sebeb...?:wassat:
kıyaslamasını yazıcam yakında.
bakın arkadaşlar nod32 kespersky vs bunları kullanmayın. bu programlar çoğu virüsü tanıyamamakta aşağıda verdiğim linkte günlük 4000 e yakın zararlı taranmakta birinci sırada antivir avg bu iki sıra ne zamandır değişmemekte listeyi takip ederseniz ona göre programınızı seçersiniz.
http://mtc.sri.com/live_data/av_rankings/
sıralamada
kaspersky 12. 4000 zararlının 534 nü kaçırmış.
nod içler acısı 30. sıra 2271 ni kaçırmış.
Size tavsiyem avg veya antivir yanına da ad-aware, veya malwarebytes kombinasyonu.
sende inandın öylemibakın arkadaşlar nod32 kespersky vs bunları kullanmayın. bu programlar çoğu virüsü tanıyamamakta aşağıda verdiğim linkte günlük 4000 e yakın zararlı taranmakta birinci sırada antivir avg bu iki sıra ne zamandır değişmemekte listeyi takip ederseniz ona göre programınızı seçersiniz.
http://mtc.sri.com/live_data/av_rankings/
sıralamada
kaspersky 12. 4000 zararlının 534 nü kaçırmış.
nod içler acısı 30. sıra 2271 ni kaçırmış.
Size tavsiyem avg veya antivir yanına da ad-aware, veya malwarebytes kombinasyonu.
sende inandın öylemi
yorumun bu kısmına katılamak elde değil...Adam bilgisayar kullanmayı bilmiyorsa antivirüs ne yapsın?
bu yorumlar üzerine avira ile de sistemi tarattım sadece 2 tane crack dosyası var fifa09 ve idm.exe dosyaşarını trojan olarak gördü.aslında alakası yok bu dosyaların virusle ve trojanla.en iyisi nod32 ve kaspersky.Ben inanırım. Çünkü
1 Karpersky 'yi kurdum windowsu mahvetti. Uninstall yaptım bir daha bilgisayar açılmadı ve Format atmak zorunda kaldım.
2 Yaklaşık 3-4 ay Nod32 kurulu PC de yavaşlamalar vardı (kendi kullandığım PC değil). Derinlemesine tarattım hiçbirşey bulamadı. Sildim sonra Free AntiVir ile tarattım bir yığın virüs buldu, temizledi ve tabiki PC rahatladı.
bu yorumlar üzerine avira ile de sistemi tarattım sadece 2 tane crack dosyası var fifa09 ve idm.exe dosyaşarını trojan olarak gördü.aslında alakası yok bu dosyaların virusle ve trojanla.en iyisi nod32 ve kaspersky.
inanmayın öyle sitelere.ne yani şimdi kaspersky ve nod32 çokmu kötü.
Ben antivir ile kaspersky kullanıyorum, sorun yok ancak açılışta antivir in açılmasını istemiyorum, normal yollardan durduramadım başlamasını, tray ikonu kalksa da kendi arkada çalışıyor, antivir i başlangıçtan nasıl kaldırırım?
AntiVir'in tray icon a sağ tıkla AntiVir Guard enable 'a tıkla şemsiye açık iken kapalı konuma geçecektir. AntiVir ancak böyle deaktif olur.
Hiç ikon çıkmasını istemiyorsan regeditteki kaydı silmen lazım. Regeditteki adres ise
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run
buradan sadece AntiVir yazılı olan key i silmen lazım.