bold_death
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 0
Bu iki antivirüs arasında git gel yaşıyorum sizce en iyisi hangisi 

Ben duydum adını.kingsoftu duymadım bile
Ücretsiz yazılım kullanmak, bankayı insaflı soygunculara teslim etmek demektir. Ücretsiz kullanacağınıza kırık kullanın daha iyi. Artık bir sürü warez sitesi var.sistemde kırılmış güvenlik yazılımı kullanmak, bankada silahsız güvenlik görevlisi çalıştırmaya benzer. kırık kullanacağınıza ücretsiz yazılımlardan kullanın daha iyi. artık bir sürü free güvenlik yazılımı var.
katılmıyorum.Ücretsiz yazılım kullanmak, bankayı insaflı soygunculara teslim etmek demektir. Ücretsiz kullanacağınıza kırık kullanın daha iyi. Artık bir sürü warez sitesi var.
![]()
katılmıyorum.
kırılmış bir yazılımın stabil çalıştığına nasıl emin olabiliriz? yok eğer trial reset yazlımları ile trial kullanmaktan bahsediyorsanız, ona birşey diyemem. ben de norton trial kullanıyorum.![]()
kırılmış yazılım olayı farklı. kırmak, yazılımın sistem (veya registry) dosyalarında değişiklik yaparak lisanslı gibi göstermektir. benim kastettiğim bu. bu şeliklde kullanılan yazılımın sağlıklı olduğuna ben, şahsen inanmam. sizin dediğiniz serial bulup "yedirme" olayı başka. onu yapabiliryosanız ne ala.Bende size katılmıyorum. Şimdi bana kimse ispat edemezki kırılmış yazılımların sistematik bir şekilde bilgisayarı korumadığını...
Bir antivirüs yazılımı satın aldınız seriali girdiniz bu yasal yolla alınmış ve kullanılan antivirüs.
Tersi olarak bi antivirüsü sisteminize kurdunuz ve internetten bulduğunuz seriali girdiniz ve kabul etti. Şimdi bu koruma konusunda yazılım zaten netten bulunan keyi kabul etmiş ve koruma olarak lisanslı orijinal antivirüs daha iyi korur iddiasında bulunan kişiler beni sadece güldürür ve onun pc bilgisinden şüphe ederim....
Bende size katılmıyorum. Şimdi bana kimse ispat edemezki kırılmış yazılımların sistematik bir şekilde bilgisayarı korumadığını...
Bir antivirüs yazılımı satın aldınız seriali girdiniz bu yasal yolla alınmış ve kullanılan antivirüs.
Tersi olarak bi antivirüsü sisteminize kurdunuz ve internetten bulduğunuz seriali girdiniz ve kabul etti. Şimdi bu koruma konusunda yazılım zaten netten bulunan keyi kabul etmiş ve koruma olarak lisanslı orijinal antivirüs daha iyi korur iddiasında bulunan kişiler beni sadece güldürür ve onun pc bilgisinden şüphe ederim....