Kaspersky mı ? Kingsoft mu?

bold_death

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bu iki antivirüs arasında git gel yaşıyorum sizce en iyisi hangisi :)

TYIGIT

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Her zaman Kaspersky kullandım, cepte bile, memnunum, diğer firmayı duymadım bile.

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
tabiki kasper. kingsoft da neymiş yahu? :D hani kasper mi norton mu desen neyse. :D

ktlpby

Doçent
Reaksiyon puanı
0
eğer para verip alacaksan her ikiside iyi kasper daha iyi eğer para vermiyecek kırık kullanacaksan bence git ücretsiz olan bir virüs prgramı bul daha iyi savunman olsun :)

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
sistemde kırılmış güvenlik yazılımı kullanmak, bankada silahsız güvenlik görevlisi çalıştırmaya benzer. kırık kullanacağınıza ücretsiz yazılımlardan kullanın daha iyi. artık bir sürü free güvenlik yazılımı var.

bold_death

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Aslında bu konuyu açma sebebim sizlerin vereceği tepkinin nasıl olacağıydı :)

Cevap yazanlara teşekkürler

exop

Asistan
Reaksiyon puanı
4
sistemde kırılmış güvenlik yazılımı kullanmak, bankada silahsız güvenlik görevlisi çalıştırmaya benzer. kırık kullanacağınıza ücretsiz yazılımlardan kullanın daha iyi. artık bir sürü free güvenlik yazılımı var.
Ücretsiz yazılım kullanmak, bankayı insaflı soygunculara teslim etmek demektir. Ücretsiz kullanacağınıza kırık kullanın daha iyi. Artık bir sürü warez sitesi var.
:D

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
Ücretsiz yazılım kullanmak, bankayı insaflı soygunculara teslim etmek demektir. Ücretsiz kullanacağınıza kırık kullanın daha iyi. Artık bir sürü warez sitesi var.
:D
katılmıyorum. :)

kırılmış bir yazılımın stabil çalıştığına nasıl emin olabiliriz? yok eğer trial reset yazlımları ile trial kullanmaktan bahsediyorsanız, ona birşey diyemem. ben de norton trial kullanıyorum. :)

bold_death

Asistan
Reaksiyon puanı
0
katılmıyorum. :)

kırılmış bir yazılımın stabil çalıştığına nasıl emin olabiliriz? yok eğer trial reset yazlımları ile trial kullanmaktan bahsediyorsanız, ona birşey diyemem. ben de norton trial kullanıyorum. :)

Bende size katılmıyorum. Şimdi bana kimse ispat edemezki kırılmış yazılımların sistematik bir şekilde bilgisayarı korumadığını...

Bir antivirüs yazılımı satın aldınız seriali girdiniz bu yasal yolla alınmış ve kullanılan antivirüs.

Tersi olarak bi antivirüsü sisteminize kurdunuz ve internetten bulduğunuz seriali girdiniz ve kabul etti. Şimdi bu koruma konusunda yazılım zaten netten bulunan keyi kabul etmiş ve koruma olarak lisanslı orijinal antivirüs daha iyi korur iddiasında bulunan kişiler beni sadece güldürür ve onun pc bilgisinden şüphe ederim....

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
Bende size katılmıyorum. Şimdi bana kimse ispat edemezki kırılmış yazılımların sistematik bir şekilde bilgisayarı korumadığını...

Bir antivirüs yazılımı satın aldınız seriali girdiniz bu yasal yolla alınmış ve kullanılan antivirüs.

Tersi olarak bi antivirüsü sisteminize kurdunuz ve internetten bulduğunuz seriali girdiniz ve kabul etti. Şimdi bu koruma konusunda yazılım zaten netten bulunan keyi kabul etmiş ve koruma olarak lisanslı orijinal antivirüs daha iyi korur iddiasında bulunan kişiler beni sadece güldürür ve onun pc bilgisinden şüphe ederim....
kırılmış yazılım olayı farklı. kırmak, yazılımın sistem (veya registry) dosyalarında değişiklik yaparak lisanslı gibi göstermektir. benim kastettiğim bu. bu şeliklde kullanılan yazılımın sağlıklı olduğuna ben, şahsen inanmam. sizin dediğiniz serial bulup "yedirme" olayı başka. onu yapabiliryosanız ne ala.

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Şu anda MSE kullanıyorum ama online oyun oynadığım yaz aylarında kesinlikle Kaspersky :)

trancelogy

Asistan
Reaksiyon puanı
0
şuan en iyi antivirus yazılımı kaspersky 3 senedir kullanıyorum ne virus ne spam nede başka bişi bilgisayarıma girebildi.. nette serialını (key) bularak bedava olarak kullanabilirsiniz şahsen ben öle yapıyorum ..

Pupilla

Dekan
Reaksiyon puanı
139

kırılmış antivirüs bu demek değilki. çeşitli crack yazılımlarıyla antivirüsün reg kayıtları ve sistem dosylarıyla oynanıyor. o zaman da antivirüsün korumasında çeşitli zaafiyetler oluşabiliyor.

serial girmekle anitvirüs kırılmış olmaz :)

şowalye

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Bence orjinal lisanslı antivirülşer tam koruma sağlıyor
crek yapılan lisanslama antivirüs tam olarak kendi görevi malesef yapmiyor

TeknikServisci

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kaspersky ; şuan da en etkili korumalardan bir tanesi. ozellikle şirketlerin tercih etmis oldugu bir virus. ve genis kapsamlı olması en cok tercih edilenlerdendir. king ming hikaye :D