S
SDN Okuru
SDN Okuru
kaspersk den şaşma hiç kasmıyor ve muhteşem söze gerek yok...
Ben o testlere güvenmiyorum. En iyisi bireysel gözlem. Bence de Kaspersky, ESET'ten daha iyi.Ya kardeşim siz kendinizde misiniz bu konuyu açarken hiç araştırma yapmadınız mı KARSPERSKY bir dünya devi nasıl olurda diğer antivirüsler ile bir başlıkta tutarının ya lütfen bu da ispatı, ayıp ama şahsıma küfredilmiş gibi oldum resmen...Ekli dosyayı görüntüle 33359
Katılıyorum. O testlere ben de güvenmiyorum. YouTube'da antivirüs incelemeleri yapan kanallar var. O videolar bence bu testlerden daha doğru sonuç veriyor.Ben o testlere güvenmiyorum. En iyisi bireysel gözlem. Bence de Kaspersky, ESET'ten daha iyi.
Benim nortonada key bulunmuyor süresi bittimi ya kaspere ya esete geçerim artık
Hocam Kaspersky denedim ama ne key bulabildim ne de crack yapabildim.Eset de sanki firma kendi key dağıtıyor gibi.Bu zamana kadarda ne performans ne koruma anlamında bir sıkıntısını görmedim.Tavsiye ederimBenim nortonada key bulunmuyor süresi bittimi ya kaspere ya esete geçerim artık![]()
Aslına bakarsanız ben ESET'in çok iyi koruma sağladığını düşünmüyorum.
Hocam ben en azından bilinçli bir kullanıcı olduğumu düşünüyorum.Güvenmediğim sitelere girmediğim gibi güvenmediğim programları veya dosyaları da indirmiyorum.Aslında bilgisayarımı büyük virüslerden en başta kendim koruyorum.Eset bana ne sağlıyor?Bilgisayarıma dışarıdan flaş bellek taktığım zaman eğer bellek virüslü ise kesinlikle bilgisayara bulaşmıyor.Arada tampon bölge oluşturup belleği temizlemeye başlıyor ki bu zamana kadar başıma gelen bütün virüslü bellek olaylarında işini çok iyi yaptı.İkinci olarak internet güvenliği sağlıyor.Daha sitelere girmeden veya başka siteler aracılığı ile tıkladığım linklere engel koyuyor ve içeride zararlı yazılım veya kimlik hırsızlığı olduğunu söylüyor.Kredi kartı gibi işlemleriniz halledebileceğiniz ayrı bir eklenti sunuyor.Bunun yanında sadece bilgisayarı değil bağlı olduğunuz ağı da tarayıp kontrol edebiliyor.E bunun yanında hafif ayrıca kolay key bulunuyor.Daha ne isteyebilirim kiAslına bakarsanız ben ESET'in çok iyi koruma sağladığını düşünmüyorum.