Kaspersky mi ? Eset mi ?

itsarmani

Asistan
Reaksiyon puanı
4
ohaa ufak at civcivler yesin :) rusyamı hahaha :D ,çin ve hindistan canım :D yanlış biliyorsun

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bencede kasperesky su anda kullanıyorum trojanı anında ımha ettı setup tan bulasmk uzerydıkı ben i5 işlmecı kullanıoyrum kasma feln yok ama en hızlı antı programıda aviradır bunuda herkes bılır...

durak64

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
__kaspersky__pc kasması bakımından eset arasında çok fark var,internet koruması bakımından da.kesinlikle kaspersky.

kara_kutu

Asistan
Reaksiyon puanı
0
İyi virüs programı kasar diye bi mantık olamaz. Virüs programı açıkken pc kasıcaksa ne anladım o işten. Ayrıca Eseti sildi KS yükledim Esetin bulamadıklarını buldu diyen arkadaşlar sıkı KS kullanıcısıydım ama artık sistem açılış ve kapanış sürelerinin uzamasından dolayı esete geçtim eseti kurduktan sonra ilk taramamda 2 adet truva atı buldu. Demekki KS 2013 bulamadığı şeyler de varmış...

Promethium

Doçent
Reaksiyon puanı
67
Eğer adult ve warez sitelerinden çıkmıyorsan kaspersky yok kontrollü kullanıcıysan eseti öneririm. ;)

Nihilist

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Benim ramin boyutu düşük olduğu için eset kullanıyordum. Virüsleri buluyor ama silmiyordu şu an avira kullanıyorum gayet iyi. Kaspersky hiç kullanmadın o yüzden bir şey diyemem ama esetden iyi olabilir.

lokman686868

Doçent
Reaksiyon puanı
1
karspersky iyi ama gereksiz yere tarama yapıyor arada sırada bilgisayarı çalıştıran system 32 system 64 dosyalarını siliyor bilgisayarı çökertıyor bende kac kere oldu zor kurtardım bilgisayarı ram sorunum yok 8gb ram var hala donma oluo azda olsa

pixelnino

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kaspersky internet security kullanıyorum. Harika bir program. Güvenlik olarak değil sadece web sitelerinde ki reklamları vs. de engeleyebiliyorsun. Açılır pencereleri engelliyor isteğe göre. Güvenlik ile ilgili bir şey dememe gerek yok en iyisi bence. Eset onunla kıyaslanmaz bile :D

alidiz

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Ben bilgisayarımda hiçbir güvenlik yazılımı kullanmıyorum. Bugüne kadar da hiçbir sorun yaşamadım. Çok lazımsa Windows'un yerleşik programları işimi görüyor. İşin çoğu kullanıcıda bitiyor.
Güvenlik yazılımı kullanmadığın için problem yaşamadığını veya yaşamayacağını nereden biliyorsun. Haşa gaipten haber geliyor herhalde:)

2010 ve 2011 versiyon Kasperskylerde büyük bir sistem yavaşlaması sorunu vardı 2012 ve 2013 versiyonlarda bu oran büyük ölçüde azaldı. Eset kurdum arka plan taramada olsun vb durumlarda sistemimi yavaşlattı.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Avast Virüs Programı Bile Sayılamz Son Zamanlarda Battı Hiç Virüs Bulamıyor Zamanında Onu Kullanıyordum 1 Tane Bile Virüs Bulamıor Hatta Virüs Olmayan şeyde Virüs Diyor Kaspersky Pure Kullanıyorum

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
bilgisayarınızda virüs mü var %100 çözümü bende uygulayın

aeKwvKU.jpg

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Kaspersky pure en iyisi gerçekten ama ben F-Secure öneriyorum...:)

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
antivirüse gerek yok windowsun kendı koydugu defenderı aç tamamdır o zaten koruyor

glossofobhia

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
516
Tartışmaya gerek bence yorumsuz kaspersky ürünlerini öneririm ancak ticari sürümler çok daha etkilidir he serial mi buldun okeeyy tercih senin eset'de iyidir ama kaspersky...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
no bilgisayarı kasmasın istiyorsan eset güçlü koruma istiyorsan kaspersky:hammer:
uzmanım beni eleştirmeyin :clover:

klasercan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bence ikiside değil, Virüs programları ticari amaçla yapılmış ve her gün güncellenen programlardır, Bilgisayarı kasmayanını görmedim fakat bana çok iyi bilgisayar kullanıcısı hata yapmadığı müdeetçe bu gibi hatalara düşeceğini sanmıyorum, Sadece crackladıgınız ve indirdiğiniz dosyalara dikkat edin yeter, öbür türlü size bulaşan virüs bu iki yazılımında datasında yoksa zaten PC'nize çoktan bulaşıveriyor , Bence çok iyi bir pc kullanıcısı bu işe gerek duymaz

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
Kaspersky IS 2013 lisansım bugün itibariyle bitti.

Kaspersky PURE 3.0 1 yıllık 3 PC lisansı almayı düşünüyorum, fiyatı 81 TL. 27 TL'den 2 ortak arıyorum:)

feebman

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Gerçekten güvenlik arıyorsanız muhakkak firewall ve yasal yazılımlar kullanmalısınız. Sadece antivirus çözüm degil kanaatimce. Birde unutulmamalı ki bir pcde en büyük açık kullanıcının kendisidir.

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
onu bunu bırakın da 27 TL'ye kaspersky pure 3.0 almak isteyen yok mu yahu :D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Kardeşim en iyisi kaspersky benim pc'de eset vardı tam 4 virüsü tespit etmedi ama kaspersky virüsleri tespit etti en iyisi kaspersky onu indir ayrıca birde bitdefender onuda pc indirebilirsin pc'yi hiç kasmıyor

S

SDN Okuru

SDN Okuru
kesinlikle ESET Smart Security tavsiyem KASPERSKY Tavsiye ETMEM MC Afee NORTON HİÇ tavsiye ETMEM hepsini test ettim Bi ESET tavsiyem Karar sizin İnşallah iyi bir ANTİVİRÜS'ÜNÜZ Olur
NOT: hepsinide full sürümle denedim ojinal lisans:thumbup1::clap:

mutahhar

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Gerçekten güvenlik arıyorsanız muhakkak firewall ve yasal yazılımlar kullanmalısınız. Sadece antivirus çözüm degil kanaatimce. Birde unutulmamalı ki bir pcde en büyük açık kullanıcının kendisidir.

linux kullansın

MerveOzgur

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Esed Nod 32 kullanıyorum ben 7 versiyonu sanırım nasıl deniyorsa işte yıllardırda esed kullanırım. Kaspersky denedim ama kesinlikle apaçık bilgisayarı kasabilecek bir antivirüs programı benim için.