GeCe_YoLcUsU dedi ki:sen kendine bir bak önce forumda yazdığın tüm cümlelerine kelimelerine bak dansözlük ne demek onu öğren, ve başkalarına böyle hitap etmeden önce,karşıdakinin seviyesini düşün seninki yüksek galiba. gelelim yama işine ben yamayı upload ettim dediysem yamayı yaptım demedim, ayrıca indirr dende bulmadım bu yamayı farklı bir yerden temin ettim. sen çıkmış burda emeğe saygı zımbırtısı yaptın. indirr in olsa bile bu yama yüzlerce yerde verildi, merak ettim indirr in yaması mı bu sen incelemeden bilmişlik yaptın adı üstünde profesor yazıyor. sen indir karşılaştır baklım aynı yamamı bu ben olma ihtimalini kabul ediyorum zaten ama gelde sana laf anlat, umarın bundan sonra adam gibi konuşursun en azından bana öyle konuş mümkün mü ?
iges dedi ki:beyler yarım saatinizi harcayarak Kaspersky 7.0.120 ve 2010'a kadar key bulabilirsiniz ŞahSen BUlDum KuRDum KuLLanıOm ve SüPeR Hee ayrıca türkçe Linki nie vermion demeyin Zamansız format yüzünden neler gitti neler
Mod.lar buraya baksın bir...lucifer dedi ki:Nerden bulduysan bana da göndersene ;D özelden
Bildirdim zatenm1903 dedi ki:Sende o mesajların atılma tarihine bir bak derim.Ayrıca modlar buraya baksın demek yerine yönetici bildir diye birşey var.
bu sitedeki miotek72 dedi ki:bu gün itibariyle gelen key i kara listede gösteriyor 7.125 versiyonunda artık iyice karıştırdı bu kaspersky de işleri
supersinTroy dedi ki:6 ay falan almak lazım. bir de türkçe olanından almak lazım. bsa kapımıza geldiğinde alnına yapıştırmak lazım o lisansı
Sparks dedi ki:windows 2008 server i bir deneyin harika vallahi ancak min 512 ram istio. Raminizin mhz iyi olsun acaip bisi yaw. 1.80 gb. 30 gunluk kullanim veriyor hotmail adresinize de 30 hazirana kadar keyini gonderiyor tabii ki talep te bulunacaksiniz ki gondersin. inanilmaz guzel.
Troy dedi ki:Böyle bir çalışma yakında bizim forumumuzda da olacak arkadaşlar. Bekleyinnnnn
ftp://downloads1.kaspersky-labs.com/products/english/homeuser/kis6.0/kis6.0.2.621en.exe
babyh21 dedi ki:ya ben lınke tıklıyorum ama sayfa acılmıyor hıcbırsey gelmıyor