- Reaksiyon puanı
- 2,148
Gençler ben de aldım içinde 30 haneli şifre var 2012 ise 20 haneli şifre istiyor nasıl etcez onu?
Gençler ben de aldım içinde 30 haneli şifre var 2012 ise 20 haneli şifre istiyor nasıl etcez onu?
Yalan olmuş derken link mi açılmıyor @REDFOKS
Bende açılıyor sayfa sorun yok. Teşekkür ederim buradan aktif ettikten sonra 90 gün içinde mi keyi girmemiz lazım?
Pure mi kullanacaksın bu arada? :mrgreen:Bende açılıyor sayfa sorun yok. Teşekkür ederim buradan aktif ettikten sonra 90 gün içinde mi keyi girmemiz lazım?
Arkadaş haklı maalesef, bu tuzağa bir kez ben de düştüm ama bir daha düşmem her gün başka bir antivirüs kampanya yapıyor.yahu siz bunlara para mı veriyorsunuz yahu.her birinin 2-3 aylık denemesi oluyor al kur.ne para veriyonuz bu şeylere yahu.Gidin pasta yiyin.
sen 18 lira vermemek için netten trial sürüm aramayı marifet mi sayıyorsun?yahu siz bunlara para mı veriyorsunuz yahu.her birinin 2-3 aylık denemesi oluyor al kur.ne para veriyonuz bu şeylere yahu.Gidin pasta yiyin.
satın aldığın günden itibaren 90 diye biliyorum
Satın aldığım günü ne bilecek işte ben de onu anlamadım. Helyumdan aktifleştirince anlarlar anca.
helyumla yollarının ayrıldığı bir hayli zamandır....kaspersky yi dinlerseniz helyum haksız.helyumu dinlerseniz kaspersky...helyumun ürünleri arasında kaspersky göremedim neden acaba ?? Bir gariplik var bu işte
hocam ben almadım. kis 2012 trial verisyonu denerken net hızım düştü. geçmişte de win7 lunch partyden aldığım key ile kis 2010 kullanırken aynı şeyi yaşamıştım. ne yaptıysam sorunu çözememiştim. yine aynısı olunca almaktan vazgeçtim. şu an nis 2012 tiral kullanıyorum.
Kaspersky Internet Security 2011 ( 1_yil_1_pc )aktivasyon kodunuz(Lütfen saklayınız):
xxxxx-xxxxx-xxxxx-xxxxx
Referans kodunuz:
...............
Kaspersky Destek
Telefon : 0212 215 24 34
Destek Email : support@tr.kasperksy.com