Kaspersky Internet Security 2011 (1 yıl lisans) Bedava

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Kurulumda gerekli dosyaları ve resimli anlatımı aşağıda toparlamaya çalıştım.Umarım faydalı olur.

Setup Dosyası :

Kod:
http://softup.it168.com/201008/kis11.0.1.400zh-Hans-CN.exe
Türkçe Dil Dosyaları :

Kod:
[URL]http://www.mediafire.com/?32lo43z578w4unf[/URL]
Kurulum Resimli Anlatım :

Kod:
[URL]http://www.mediafire.com/?x7ba2p39vd3muuj[/URL]
gifmo.gif

Windows 7 de aynısını yaptım, sadece türkçe değil ben ingilizce yapmak için en yazmıştım localization değerine bir de çince klasör ismini silmedim, ama licence error dedi defalarca denedim en sonunda küfredip sildim. Kolay kolay da silemedim birsürü uğraştım avirayı yükleyebilmek için.

Şimdi XP de buradakilerin aynısını yaptım, hata vermeden halledildi, teşekkür ederim. W7 de niye olmadı hala bilmem :)

Şimdi güncelleme aşamasındayım, sağ tıklamalardaki çince yazılar düzelecek mi ?

Ve düzeldi :)

soner23

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
62
Windows 7 de aynısını yaptım, sadece türkçe değil ben ingilizce yapmak için en yazmıştım localization değerine bir de çince klasör ismini silmedim, ama licence error dedi defalarca denedim en sonunda küfredip sildim. Kolay kolay da silemedim birsürü uğraştım avirayı yükleyebilmek için.

Şimdi XP de buradakilerin aynısını yaptım, hata vermeden halledildi, teşekkür ederim. W7 de niye olmadı hala bilmem :)

Şimdi güncelleme aşamasındayım, sağ tıklamalardaki çince yazılar düzelecek mi ?

Ve düzeldi :)

Düzelir win7 64 bitmi?

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Hayır 32 bitti, XP de tamamen sorunsuz türkçe şu anda.

Win7 de bir daha deneyeceğim şimdi XP ye yaptığım şekilde.

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Şimdi W7'de de oldu, güncelliyorum.

Acaba my.kaspersky.com da hesap oluşturduğum için mi oldu şimdi.

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Sağol hocam :) ilk sayfalara bakarsan bayağı bi isyan etmişliğim vardı :D
357 gün kalmış, 8 gün önce denemişim demek ki :D

soner23

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
62
Sağol hocam :) ilk sayfalara bakarsan bayağı bi isyan etmişliğim vardı :D
357 gün kalmış, 8 gün önce denemişim demek ki :D

Evet gördüm konuyu baştan beri takip ediyorum o sıralar Türkçe leştirme için uğraşıyordum biriside kızdırıyordu seni.

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
20 Gün sonra bi key daha alıp onu da 7 gün sonra aktif edersek 27 gün fazlamız olur o bakımdan dedim yani :)

Uğraşların için sağol hocam :flowers:

soner23

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
62
20 Gün sonra bi key daha alıp onu da 7 gün sonra aktif edersek 27 gün fazlamız olur o bakımdan dedim yani :)

Uğraşların için sağol hocam :flowers:

Bir şey değil faydamız olduysa ne mutlu 365+27 günümüz olur yani o zaman kadar yine bedava bişeyler çıkar herhalde neyse ben kaçıyorum size iyi forumlar vede iyi geceler.

mühendis

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Arkadslar size tamamen nasıl turkçe yapılacagını sırasıyla anlatacagım.acaba çinden indirdıgımız kaspersky virüslümü falan diye soru işareti kalmayacak. Bu yazdıklarım sonunda kaspersky nın turkıye sitesinden indirdıgımız 2011 turkçe sürümünü 365 gün turkçe olarak kullanabilecksiniz.hemen sırasıyla anlatalım

1) http://www.fileden.com/files/2008/7/28/2022950/cbi.rar dan bize grekli olan çince sürümün lisansından yetkılı olan cbi.dll dosyasını indiriyoruz.bana güvenmessenız ilk önce kis 2011 çince sürümü deneme olarak bılgısayarınıza kurunuz.kurduktan sonra program files/kaspersky klasorunun içinde cbi.dll dosyası olacak.onu kopylayarak daha sonra kullanılmak üzere bir yere alıyoruz ve saklıyoruz.(cbi.dll kasperskynın çin versiyonun lisansından sorumlu dosyadır ve kis in orjinal dosyasıdır.)daha sonra kis çinceyi bilgisayarımızdan iyi bir şekilde kaldırıyoruz.cbi.dll dosyası bize lazım olan şey kaspersky çinceyi onun için kurduk.cbi.dll bir yerde saklıyoruz çünkü gerekli dosya.
2)Kis 2011 Türkçeyi indirip kurun(kaspersky turkıye resmi sitesinden)
3)30 günlük deneme sürümünü etkinleştirin.
4)Kaspersky normal açılınca ayarlara girip kendi kendini korumayı devre dışı bırakın
5. Kaspersky'yi sakın kapatmayın. Sıradaki işlemler yapılırken açık olmalı.
6)Şimdi C:\Program Files\Kaspersky Lab\Kaspersky Internet Security 2011 klasörüne gidin.
7)Klasördeki cbi.dll dosyasını silin veya daha sonra geri dönüşü olsun diye adını değiştirin. Mesela cbi.dll.tr yapabilirsiniz.
8)Çince sürümden aldığınız cbi.dll dosyasını klasörün içine atın.
9)Şimdi Kaspersky'ye geri dönün. Güncelleme yapın.(Bu güncelleme de 30 mb kadar sürüyor.)(güncellemeden bilgisayarı açıp kapatmayınız.)
10)Güncelleme bitince bilgisayarı yeniden başlatın. Kaspersky açılınca deneme sürümünün iptal olduğunu göreceksiniz, panik yok. Çince sürüm için olan lisans anahtarlarını girin. Kabul edecektir.

ve sonunda kaspersky internet securty 2011 turkçe sürümünü lisans dosyası degısıklıgıyle 365 gun kullanıyoruz.hayırlı olsun.
videolu anlatım: http://megaswf.com/serve/72054/

sorularıolan arkadaslara yardımcı olabılırım

erenberk

Rektör
Reaksiyon puanı
101
Ya arkadaşlar ben e-mail adresimi yazıyorum sonra kodu giriyorum karşıma bi hata mesajı gibi bir şey geliyor tamam diyorum sonra ilk sayfaya dönüyor key falan vermiyor bana. Bu işlemi 3 farklı e-mail adresimle yaptım sonuç yok. Daha 17 gün gözüküyor sorun ne olabilir?

mühendis

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Ya arkadaşlar ben e-mail adresimi yazıyorum sonra kodu giriyorum karşıma bi hata mesajı gibi bir şey geliyor tamam diyorum sonra ilk sayfaya dönüyor key falan vermiyor bana. Bu işlemi 3 farklı e-mail adresimle yaptım sonuç yok. Daha 17 gün gözüküyor sorun ne olabilir?
e-mail adresinize bakınız key oraya gelmiş olabilir.

erenberk

Rektör
Reaksiyon puanı
101
Yok gelmemiş. hotmail - gmail ve mynet adreslerimin üçünü de kontrol ettim. Sizde şuan çalışıyor mu sistem?

erenberk

Rektör
Reaksiyon puanı
101
İşte bi beş - on dakika önce. Şu an deneyip çalışıp çalışmadığına bir bakabilir misiniz?

---------- Post added at 22:12 ---------- Previous post was at 22:09 ----------

Sistem derken bu sitenin key verip vermediğinden bahsediyorum...

mühendis

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
bende denedım e mail falan girdim sonraki sayı girme işleminide yaptım uyarı ekranı çıktı.bide dns degistirerek denermisiniz.google dns : 8.8.8.8,
8.8.4.4
.bana çince sizin bölgenizle ilgili degil gibi bir yazı çıktı birde böyle deneyin.

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Mühendis söylediklerin mantıklı geldi denemedim ama çalışıyordur heralde, şimdi çalışan sistemi kurcalamayacağım, yalnız birşey soracağım. Çinceyi kurunca key giriyor muyuz girmiyor muyuz?

pcwolf

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
33
Uyarı gelen sayfada şifreyi girdikten sonra fare ile onaylayın şifreyi, enter basarken hata veriyodu bende.

mühendis

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Mühendis söylediklerin mantıklı geldi denemedim ama çalışıyordur heralde, şimdi çalışan sistemi kurcalamayacağım, yalnız birşey soracağım. Çinceyi kurunca key giriyor muyuz girmiyor muyuz?

bakınız bu yolla kaspersky turkıyenın sitesinden indirdiğim kis2011 turkçe kullanıyorum.sag tık yaptıgınızda çince sürümünde yazılar çıkar hani bunda yoktur.yani nasıl kis 2011 turkçe kullanıyorsanız aynı sekılde heryeri türkçe bu yolla kayıt defteri ,turkçe skin v.s falan oynamaya gerek yok.dedıgım cbi.dll dosyası kaspersky de lisans tan sorumlu dosya bu dosyayı turkçe sürümüm içine atarak kullanabiliyoruz.kaspersky çinceyi sadece programfiles/kaspersky lab dosyanın içindeki cbi.dll dosyasını almak için kuruyoruz,kurmamızın amacı bu çinceyi.verdıgım linkten kaspersky çinceden alınma cbi.dll dosyasını indirerek ,kaspersky çince kurmanız gerekmez.çinceyi cbi.dll dosyasını almak için kurdugumuz için lisans girmemize gerek yok zaten cbi.dll dosyasını alınca çince kis 2011 i kaldıracagız.burada amaç cbi.dll dosyasını çince sürümden almak.su an sisteminizde turkçe yapmak için skin,kayıt defteri yle falan oydınız muhtemelen.bu sekılde kullandıgınız için sag tıkta tara,sanbox falan çince çıkar.ekrana gelen kırmızı virüs uyarısında çince yazılar çıkar.benım söyledıgım yöntemle kis2011 türkçe kullanıyorsunuz.yani heryeri türkçe.tarafımda denemiştir.güncelleme ,tarama,sanbox v.b tum araçlar sorunsuz çalışmaktadır.

gvn

Profesör
Reaksiyon puanı
19
çince versiyon türkçe yapaılabiliyor bildigim kadarıyla bu kadar ugraşmaya gerek yok sanırım

mühendis

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
çince versiyon türkçe yapaılabiliyor bildigim kadarıyla bu kadar ugraşmaya gerek yok sanırım

dostum çinceden türkçeye skinle falan çevirdiğinde sag tık tara yapımaz,sag tık yaptıgında tara,güvenli çalıştır,sandbox yazıları çincedir.virüs bulundugunda ekrana gelen kırmızı ekran çincedir.ayrıca ne oldugu belli olmayan bir çin sitesinden indirip kuruyorsun. sen burada skinle falan ugrasmadan direk kaspersky nin kendi sitesinden indirdiğin kis2011 türkçe yi 365 gün kullanıyorsun.fark burada.

soner23

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
62
dostum çinceden türkçeye skinle falan çevirdiğinde sag tık tara yapımaz,sag tık yaptıgında tara,güvenli çalıştır,sandbox yazıları çincedir.virüs bulundugunda ekrana gelen kırmızı ekran çincedir.ayrıca ne oldugu belli olmayan bir çin sitesinden indirip kuruyorsun. sen burada skinle falan ugrasmadan direk kaspersky nin kendi sitesinden indirdiğin kis2011 türkçe yi 365 gün kullanıyorsun.fark burada.

Konuyu baştan sona iyice incelersen yapıldığını görürsünüz

106 nolu mesaj
http://forum.shiftdelete.net/guvenl...net-security-2011-1-yil-lisans-bedava-11.html

---------- Post added at 11:18 ---------- Previous post was at 11:02 ----------

Program ekle/kaldır ın haricinde her yer Türkçe bende programıda http://www.kaspersky.com.cn/ üzerinden indirdim ama mühendis arkadaşın yöntemi çalışıyorsa daha basit bir yöntem.