soner hocam bu defa tam türkçe ama resimdeki iptal yeri uygula olacakisterseniz tıklayında bakın
Türkçe yamayı orjinal türkçe kasperdaki dil paketini kullansak olmaz mı??
![]()
88 nolu mesajımda ki anlatılan 4 adımı uyguladınız mı dahili koruma devre dışı kalmazsa regeditte değişiklik yapamazsınız.Teşekkürler ama bende değerin yeni içeriği yazarken hata diye bi uyarı geliyor değer değiştirirken?
Key kuruldu hem de, süper oldu buLisanslarımın bitmesine 10 gün kalmıştı
gadgets sorun varsorun yaşayanlar
C:\Program Files\Windows Sidebar\Shared Gadgets yolunu izleyip
kaspersky klasörünü silsinler
not: kasperın diğer sürümünü kullanan arkadaşlar gadets klasörünü kopyalayıp upload edebilirler mi???![]()
soner23 anlatım için teşekkürler.Sağ tıklamada virüs taraması neden aktif değil çözemedim.Program arayüzünü açarak tarama yapmak çok pratik değil.
İptal yeri uygula olacak demişsiniz bunu anlamadım
resimdeki iptal butonu aslında uygula butonuyanlış çevirme olmuş
diyorum ki o pencereye gelin dahili korumanın çeltiğini kaldırın iptal butonuna tıklayın uygula görevi görecektir
![]()
resimdeki iptal butonu aslında uygula butonuyanlış çevirme olmuş
diyorum ki o pencereye gelin dahili korumanın çeltiğini kaldırın iptal butonuna tıklayın uygula görevi görecektir
![]()
Harfiyen yaptığım halde sorun devam ediyor, kendi dosyalarını korumaması gerek ama yine de değişiklik yaptırmıyor.
88 nolu mesajımda ki anlatılan 4 adımı uyguladınız mı dahili koruma devre dışı kalmazsa regeditte değişiklik yapamazsınız.
Harfiyen yaptığım halde sorun devam ediyor, kendi dosyalarını korumaması gerek ama yine de değişiklik yaptırmıyor.
Ben de anlamadım, aynı şeyi laptopta deneyecem onda büyük ihtimalle olacak.Anlattığım yöntem ile çevremdeki 6 7 bilgisayarda sorunsuzca uyguladım sizde neden bu hata var anlamadım.
Ben de anlamadım, aynı şeyi laptopta deneyecem onda büyük ihtimalle olacak.
ellerine sağlık soner hocam bu defa oldu![]()
Soner hocam Türkçe dil dosyaları direk loc klasörü içine mi yoksa en klasörü tr olarak değiştirilip ona mı atılacak?
En kalacak loc un içine atın direk.
Shift + f12 ile ingilizce shift + f5 ilede türkçe olarak her 2 dildede kullanılır.
Anti virüsü program ekle kaldırda tamir kısmını işaretle. Sonra dil kısmını yapacağın zaman loc dosyası içine tr klasörü at anti virüste shift+F5 yap düzelir. Loc içine direkt dil dosyalarını atınca bende de öyle yapmıştı.