Kaspersky Internet Security 2011 (1 yıl lisans) Bedava

pcwolf

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
33
Teşekkürler ama bende değerin yeni içeriği yazarken hata diye bi uyarı geliyor değer değiştirirken?
Key kuruldu hem de, süper oldu bu:D Lisanslarımın bitmesine 10 gün kalmıştı

Hydra

Öğrenci
Reaksiyon puanı
12
Teşekkürler tamamen Türkçe oldu. Karspersky sorunsuz çalışıyor. Yalnız bende yamadan dolayı değil ama kaspersky sidebar ile sorunlar yarattı. Sidebar karspersky yükledikten sonra açılışta hata verip kapandı. Bunun üzerine bende çalıştırdan taskmgr.exe yi çalıştırıp sidebar.exe yi kapattım. Daha sonra yine çalıştırdan %LOCALAPPDATA%\Microsoft\Windows Sidebar komutunu çalıştırarak windows sidebar klasörüne gidip settings.ini dosyasını sildim. Araçları masaüstününe eklemeye çalıştığımda tekrar aynı hataları verdi. Neyse herşeyi baştan yapıp sidebarı başlatmadan önce komut istemcisini yönetici olarak çalıştırıp şu üç komutu sırayla çalıştırdım. Şu anda sidebar gadgets leri karspersky nin ki hariç çalışıyor.
regsvr32 msxml3.dll
regsvr32 scrrun.dll
regsvr32 jscript.dll

Hello Kitty.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
104
gadgets sorun var :) sorun yaşayanlar

C:\Program Files\Windows Sidebar\Shared Gadgets yolunu izleyip

kaspersky klasörünü silsinler :D

not: kasperın diğer sürümünü kullanan arkadaşlar gadets klasörünü kopyalayıp upload edebilirler mi??? :)

pcwolf

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
33
Benim sorunun cevabını bilen yok mu arkadaşlar?

soner23

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
62
soner hocam bu defa tam türkçe ama resimdeki iptal yeri uygula olacak :) isterseniz tıklayında bakın :) Türkçe yamayı orjinal türkçe kasperdaki dil paketini kullansak olmaz mı?? :D

İptal yeri uygula olacak demişsiniz bunu anlamadım

---------- Post added at 09:23 ---------- Previous post was at 09:10 ----------

Teşekkürler ama bende değerin yeni içeriği yazarken hata diye bi uyarı geliyor değer değiştirirken?
Key kuruldu hem de, süper oldu bu:D Lisanslarımın bitmesine 10 gün kalmıştı
88 nolu mesajımda ki anlatılan 4 adımı uyguladınız mı dahili koruma devre dışı kalmazsa regeditte değişiklik yapamazsınız.

---------- Post added at 09:27 ---------- Previous post was at 09:23 ----------

gadgets sorun var :) sorun yaşayanlar

C:\Program Files\Windows Sidebar\Shared Gadgets yolunu izleyip

kaspersky klasörünü silsinler :D

not: kasperın diğer sürümünü kullanan arkadaşlar gadets klasörünü kopyalayıp upload edebilirler mi??? :)

Arkadaşım Türkçe sürümdeki klasör ile denedim sonuç aynı masaüstü araçları çalışmıyor yine silmek en iyi çözüm görünüyor şimdilik.

last_samurai

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
soner23 anlatım için teşekkürler.Sağ tıklamada virüs taraması neden aktif değil çözemedim.Program arayüzünü açarak tarama yapmak çok pratik değil.

soner23

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
62
soner23 anlatım için teşekkürler.Sağ tıklamada virüs taraması neden aktif değil çözemedim.Program arayüzünü açarak tarama yapmak çok pratik değil.

Vakit bulunca onada bakacam çözüm bulursam paylaşırım.

soner23

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
62
resimdeki iptal butonu aslında uygula butonu :) yanlış çevirme olmuş :) diyorum ki o pencereye gelin dahili korumanın çeltiğini kaldırın iptal butonuna tıklayın uygula görevi görecektir :)

Şimdi anladım paylaştığım en klasörü kaspersky 2011.400 ün orjinal Türkçe dosyaları vede Türkçe versiyonun dada öyle çözümü basit birazdan yazarım.

---------- Post added at 11:43 ---------- Previous post was at 10:51 ----------

resimdeki iptal butonu aslında uygula butonu :) yanlış çevirme olmuş :) diyorum ki o pencereye gelin dahili korumanın çeltiğini kaldırın iptal butonuna tıklayın uygula görevi görecektir :)

Benimde fark ettiğim 1 2 başka hatalarla beraber en klasörünü yeniledim "Dahili Korumayı Aç" işaretini kaldırıp tamam deyin klasörü yenisi ile değiştirin işlem bitince "Dahili Korumayı Aç" işaretlemeyi unutmayın.

Hatalı çeviri olan
res1j.png

Düzeltilmiş halleri
res2.png

res3o.png

pcwolf

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
33

88 nolu mesajımda ki anlatılan 4 adımı uyguladınız mı dahili koruma devre dışı kalmazsa regeditte değişiklik yapamazsınız.
Harfiyen yaptığım halde sorun devam ediyor, kendi dosyalarını korumaması gerek ama yine de değişiklik yaptırmıyor.

soner23

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
62
Harfiyen yaptığım halde sorun devam ediyor, kendi dosyalarını korumaması gerek ama yine de değişiklik yaptırmıyor.

Anlattığım yöntem ile çevremdeki 6 7 bilgisayarda sorunsuzca uyguladım sizde neden bu hata var anlamadım.

gvn

Profesör
Reaksiyon puanı
19
teşekkürler paylaşım için bence cince kullanmaya gerek yok :D

kasper keyleri piyasada en cok bulunan key zaten :D

pcwolf

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
33
Sorun düzeldi arkadaşlar fotoya dikkatli bakmadığım için korumayı kapatamamışım.
@soner23 sağolsun yardım etti hallettim şimdi, +bonus:D

Yalnız bu düzenlenen Türkçe klasörünün linki eski linkle aynı gibi çünkü yine aynı problem var.

Sonunda laptopa da yükledim ama gadget yamuk yapıp hep masaüstünde bilgisayar donuyordu da gadgeti silince düzeldi. Masaüstünde de hiç gadget sorunu olmadı masaüstüne geldiği gibi kapatmıştım ama laptopta masaüstüne bile gelmeden donuyordu..

last_samurai

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Soner Türkçe çevirinin düzenlenmiş halini atar mısın, verdiğin linkten çıkan eskisiyle aynı.

Sağ tıklamada taramayı aktif hale getirmeniz için programı kaldırıp tekrar kurmanız gerekiyor.Anlatım altta :

1506.jpg

Hello Kitty.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
104
*soner hocam düzeltilmiş yamayı yapınca yine aynı çeviri hataları oldu :) herhalde yanlış link verdiniz :)

*last_samurai hocam verdiğiniz yol sayesinde sağ tık menüsü sorunsuz çalışıyor ve gadgette sorunsuz çalışıyor :) teşekkürler :)

*kadiköyRap çatla patla emi
pis.png
pis.png

soner23

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
62

---------- Post added at 13:59 ---------- Previous post was at 12:48 ----------

Öncelikle resimdeki gibi kurulumu yapın.
last_samurai mesajından alıntı
1506.jpg

Önceki yamaya göre farklılıklar var dikkatli okuyup uygulayalım.

1.) Şimdi resimdeki yeri tıkayın (1)

res1j.png

2.) Ardından buraya ulaşın şimdi (2) işareti kaldırın (3) buradan onaylayın.

resim2i.png

3.) Şimdi regedit i çalıştırıp buraya gelin "HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\KasperskyLab\protected\AVP11\environment"

Localization = "zh-Hans-CN" değerini "tr" ve

SkinSwitchDisabled = "1" değerini "0" olarak değiştirip regedit i kapatın.

4.) Aşağıdaki linkte vermiş olduğum tr klasörünü indirip "C:\Program Files\Kaspersky Lab\?\Skin\loc" dizini içerisine atın şimdi Shift + F5 yapın kaspersky türkçe olacak.

? = Kurulum yaparken çince dizin adına ne yazdıysanız o.

----hotfile ------- fileserve

5.) Resimdeki gibi "Dahili korumayı aç" ı işaretleyip tamam deyin.

res3u.png

6.) Şimdi Türkçe olan Kaspersky i güncelleyin güncelleme bittikten sonra bilgisayarı kapatıp yeniden açın karşınıza Türkçe kaspersky.

SARKAT

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
68
Teşekkürler emek veren arkadaşlar için

NecronomicoN

Profesör
Reaksiyon puanı
12
oldu valla güzel çalışıyo. türkçe kullanmak istemeyip de ingilizce kullanmak isteyenler de "tr" yapılan yeri "en" yaparak da kullanabilir.

last_samurai

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Soner hocam Türkçe dil dosyaları direk loc klasörü içine mi yoksa en klasörü tr olarak değiştirilip ona mı atılacak?

soner23

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
62
Soner hocam Türkçe dil dosyaları direk loc klasörü içine mi yoksa en klasörü tr olarak değiştirilip ona mı atılacak?

En kalacak loc un içine atın direk.

Shift + f12 ile ingilizce shift + f5 ilede türkçe olarak her 2 dildede kullanılır.

gvn

Profesör
Reaksiyon puanı
19
cine neden yapıldı :D anlamadım 1 milyar insan gelsinler Türkiyey yapsın :D

yazıklar olsun kasper forever crakırlar :D

RedDevil

Profesör
Reaksiyon puanı
19
soner kardeş dediğini yaptım "109" nolu mesajdaki tr klasörünü indirdim fakat olmuyo ?? Tüm ayarlarıda doğru yaptım ? ing. sorunsuz çalışıyor ama türkçede karakterler gözükmüyo:blink::blink: İlk resim ingilizce olan. 2. resim türkçe olan.
ds161171363_2.html

1.Resim

2. Resim

Türkçe yapmama yardım edermisinzin ???

ds883671970_1.html

pcwolf

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
33
F5 yapamadım klavye bozuk olduğu için, ben de biraz kurcaladım hemen buldum dil değiştirme yerini ve şimdi herşey güzel. Sağolun.

---------- Post added at 13:27 ---------- Previous post was at 13:24 ----------

soner kardeş dediğini yaptım "109" nolu mesajdaki tr klasörünü indirdim fakat olmuyo ?? Tüm ayarlarıda doğru yaptım ? ing. sorunsuz çalışıyor ama türkçede karakterler gözükmüyo:blink::blink: İlk resim ingilizce olan. 2. resim türkçe olan.
ds161171363_2.html

1.Resim

2. Resim

Türkçe yapmama yardım edermisinzin ???

ds883671970_1.html
Anti virüsü program ekle kaldırda tamir kısmını işaretle. Sonra dil kısmını yapacağın zaman loc dosyası içine tr klasörü at anti virüste shift+F5 yap düzelir. Loc içine direkt dil dosyalarını atınca bende de öyle yapmıştı.