Kaspersky Internet Security 2011 (1 yıl lisans) Bedava

RedDevil

Profesör
Reaksiyon puanı
19
teşekkür ederim pcwolf dediğin gibi yaptım oldu. :)

soner23

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
62
soner kardeş dediğini yaptım "109" nolu mesajdaki tr klasörünü indirdim fakat olmuyo ?? Tüm ayarlarıda doğru yaptım ? ing. sorunsuz çalışıyor ama türkçede karakterler gözükmüyo:blink::blink: İlk resim ingilizce olan. 2. resim türkçe olan.
ds161171363_2.html

1.Resim

2. Resim

Türkçe yapmama yardım edermisinzin ???

ds883671970_1.html

Sorun devam ediyormu?

last_samurai

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Kurulumda gerekli dosyaları ve resimli anlatımı aşağıda toparlamaya çalıştım.Umarım faydalı olur.

Setup Dosyası :

Kod:
http://softup.it168.com/201008/kis11.0.1.400zh-Hans-CN.exe
Türkçe Dil Dosyaları :

Kod:
[URL]http://www.mediafire.com/?32lo43z578w4unf[/URL]
Kurulum Resimli Anlatım :

Kod:
[URL]http://www.mediafire.com/?x7ba2p39vd3muuj[/URL]
gifmo.gif

soner23

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
62
Türkçe Kis 2011 400 sürümünün orjinal Kaspersky.Gadget dosyası.
Öncelikle Kaspersky.Gadget çalışıyorsa kapatın sonra "C:\Program Files\Windows Sidebar\Shared Gadgets" dizini içinde bulunan "Kaspersky.Gadget" dosyası silip yerine aşağıdaki linkten indirdiğiniz "Kaspersky.Gadget" dosyasını kopyalayın işlem tamam.

----hotfile ------- fileserve

Hello Kitty.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
104
Türkçe Kis 2011 400 sürümünün orjinal Kaspersky.Gadget dosyası.
Öncelikle Kaspersky.Gadget çalışıyorsa kapatın sonra "C:\Program Files\Windows Sidebar\Shared Gadgets" dizini içinde bulunan "Kaspersky.Gadget" dosyası silip yerine aşağıdaki linkten indirdiğiniz "Kaspersky.Gadget" dosyasını kopyalayın işlem tamam.

C:\Program Files\Windows Sidebar\Shared Gadgets\Kaspersky.Gadget\localization

ben de yukardaki dizinin içindeki "zh-Hans" dosyasının ismini en yaparak çalıştırmıştım :) ama gadget arayüzü çince idi :D şimdi tamamen türkçe olacak :)

soner23

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
62
C:\Program Files\Windows Sidebar\Shared Gadgets\Kaspersky.Gadget\localization

ben de yukardaki dizinin içindeki "zh-Hans" dosyasının ismini en yaparak çalıştırmıştım :) ama gadget arayüzü çince idi :D şimdi tamamen türkçe olacak :)

Bende program ekle/kaldırın haricinde çince bir yer kalmadı başlat menüsü yardım dosyalı falan hepsini Türkçe yaptım.

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
arkadaşlar çincesini kurdum self defence kapattım regedite girdiğimde protected altında compenents ve sandbox var avp11 yok ne yapmam gerek yardımcı olurmusunuz arkadaşlar

soner23

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
62
arkadaşlar çincesini kurdum self defence kapattım regedite girdiğimde protected altında compenents ve sandbox var avp11 yok ne yapmam gerek yardımcı olurmusunuz arkadaşlar

Kaldırıp yeniden kurmayı deneyin.

NecronomicoN

Profesör
Reaksiyon puanı
12
eğer yine öyle olursa yükledikten sonra pc'ne yeniden başlat. çünkü ilk yüklediğimde yeniden başlatmadan bakmıştım regedit e avp11 dizininde değil de başka bir dizinde bulmuştum dosyaları. ctrl f e basarak arama yaptım skin değiştirme parametresini de öyle buldum. ama yeniden başlattıktan sonra olması gereken yerde duruyordu.

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
eğer yine öyle olursa yükledikten sonra pc'ne yeniden başlat. çünkü ilk yüklediğimde yeniden başlatmadan bakmıştım regedit e avp11 dizininde değil de başka bir dizinde bulmuştum dosyaları. ctrl f e basarak arama yaptım skin değiştirme parametresini de öyle buldum. ama yeniden başlattıktan sonra olması gereken yerde duruyordu.

3 kere yükleyip yeniden başlamama rağmen components ve sandbox tan başka bişey yok :( avp11 diye aratınca hkey current userda avp11 dizini çıkıyor ama oradada environment bölümü yok nasıl çalıştırdınız banada yardım edebilirmisiniz

pcwolf

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
33
Software içinde wow6432li bişi varsa ordaki kasperskyin içine bak localized felan var.

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
Software içinde wow6432li bişi varsa ordaki kasperskyin içine bak localized felan var.

çok teşekkür ederim arkadaşım Allah senden razı olsun senin sayende bende aldım 1 yıllık kaspersky ürünümü :) çok teşekkür ederim

suskun52

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
türkçe yama için teşekkür ederim denedim oldu ve kasılma ve hiçbir sıkıntı yok...

pcwolf

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
33
çok teşekkür ederim arkadaşım Allah senden razı olsun senin sayende bende aldım 1 yıllık kaspersky ürünümü :) çok teşekkür ederim
Bana alıntı yapmışsın teşekkür etmişsin heralde bana ettin, rica ederim amin cümlemizden:) 32 ve 64 bit windows7 var bende, 64bit de regedite baktım seninki gibi sorun vardı sonra girişlerd wow64 yazan dikkatimi çekti bir baktım aradığım ordaymış:)

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
Bana alıntı yapmışsın teşekkür etmişsin heralde bana ettin, rica ederim amin cümlemizden:) 32 ve 64 bit windows7 var bende, 64bit de regedite baktım seninki gibi sorun vardı sonra girişlerd wow64 yazan dikkatimi çekti bir baktım aradığım ordaymış:)

evet sana dedim arkadaşım tabi buralara gelene kadar uzunca anlatım yapan arkadaşlarada teşekkür ederim
benim dikkatimi çekmemiş aslında dikkatimi çeksede şüpheye düşerdim şimdi regeditle oynayıp ayarlarını kurcalamayayım :)benimkide 64bit demekki ondan dolayı

pcwolf

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
33
Benim hemen dikkati mi ne la bu böyle dedim meğer aradığım oradaymış:)

storm61

Profesör
Reaksiyon puanı
12
emeği geçen herkese teşekkürler
Hepimiz çinliyiz :)

cahid öz

Asistan
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar, herkese teşekkürler. denilenleri yaptık sorun yok. gayet güzel çalışıyor. yalnız "başlat" menüsünde ve "program ekle kaldır"da çince hali duruyor. bu, normal midir?

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
arkadaşlar, herkese teşekkürler. denilenleri yaptık sorun yok. gayet güzel çalışıyor. yalnız "başlat" menüsünde ve "program ekle kaldır"da çince hali duruyor. bu, normal midir?

o normaldir arkadaşım o kadar olacak :)

pcwolf

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
33
Program ekle kaldırdakini boşver de başlat kısmındakini "Kaspersky Internet Security 2011" olarak yeniden adlandır gitsin:)

cnr

Asistan
Reaksiyon puanı
5
harika oldu bu olay, 1 ay kadar once sormustum lisans bitiyor ne yapicaz diye, ilac gibi geldi valla :)

UgurABA

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
15
orjinal türkçe program için çalışıyor mu çalışmıyor mu ?