Kaspersky Internet Security 2010

panther76

Superlative Сasual Dating - Verified Ladies
Reaksiyon puanı
21
Dün Denedim Arkadaşlar Gayet Güzel Sistemi Kasmıyor ve Kurulum bittikten sonra pc yi yeniden başlatma yok. NOD32 4.0 IN bulamadığı ftp adresimde bekleyen zipli virüs içeren dosyayı indireyim dedim denemek için anında müsade etmedi ayrıca 6 yaşındaki oğlumun artık virüsten açılamayacak hale gelen Nod32 in çalışamadığı sisteme kurdum ve banamısın demedi. Sality' den tutun bir çok virüs buldu. Tavsiye Ederim

http://devbuilds.kaspersky-labs.com/devbuilds/9.0.0.459/

Barcode

Doçent
Reaksiyon puanı
0
eee kaspersky farkı... ben de indircem şimdi.

MeLankoLia

Profesör
Reaksiyon puanı
1
artık virüs programlarının virüs bulma oranı birbirine çok yakın.özellikle nod32 ve kaspersky'ın.önemli olan sistem kaynaklarını ne kadar kullandıklarıdır, kullanılabilirliğidir.
ben windows'da çalışırken avira premium s.s. ve Nod32 S.S kullandım.Kasperksy'ın da 7 ve 8 yani 2008 sürümlerini kullandım.En çok Nod32' den memnun kaldım.Ama Linux kullanınca insanın virüs gibi bir derdi olmuyor :D

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
Beta'ysa Sorun Çıkartabilir Bekliyelim bakalım.!

nevrans

Asistan
Reaksiyon puanı
6
nıyetınız en ıyı vırus programı kullanmaksa 2 aydır lısanslı kullandıgım g-data ınternet securıty 2010 kullanın derım %99.8 vırus bulma basarısı tum testlerde avırayla basabas gıdıyor avıra webguard ozellıgınden dolayı beyenmedım bu kotu ozellık hızı cok dusuruyor aynı zamanda g-data 2010 surumu kasmıyor g-data kullandıgım gunden berı eset ve kıs gozumden dustu

yasin04

Doçent
Reaksiyon puanı
3
sality çok bela bir virustur özellikle eski antileri devrı dışı yapıyor ne güvenlik kipi nede regedit ondan virusu tamamen temizleyin bir sdfix uygula

QaFeİN

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Ben Kullanıyorum Bugun Kullanmay Basladım Bilgisayarda Vurus OLduğunu Bılıyodum Ama Bu Kadarınada Pes Gewrçekten Çok Güzel Tasarımıda İşlevide Gerçekten Kasmada Yok Tavsiye Edilir

PC MERAKLISI

Dekan
Reaksiyon puanı
2
bugün kursum
artık kasmıyo ve çok hızlı tarama yapıyo
kis 2009 ile yaptığım 4-5 saatlik taramayı şimdi 1.5 saat gibi çok kısa bi sürede taradaım tasarımda çok güzel yen birçok özellik katılmış

açıkcası çok beğendim