kaspersky güncelleme sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mavisakal_79

Asistan
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar KIS 2009 8.0.0.506 sürümnü yükledim ama güncelleme yapamıyorum. veri tabanının süresi bitmiş gibi bir yazı çıkıyor ekranda. kaç defa denedim sonuç alamadım. lütfen yardımcı olun.
daha bu güne kadar 306 sürümünü kullanıyordum. aynı sorun onda baş gösterince bende son sürüme çıkarttım. değişen şey yok. daha önceden sorunsuzca güncelleme yapıyordum.

myefsane

Dekan
Reaksiyon puanı
49
Kaspersky tamamen kaldır yeniden kur. Düzelecektir key sorunu yaşıyorsun. lisansını satın alırsan sorun yaşamazsın...

Neotiger

Profesör
Reaksiyon puanı
41
yeniden kurarakta olmuyor bende şu an kasper kullanıyorum key ekledikten sonra kara listeye alıyor. bende internetten devamlı 30 günü geçerse aynı sürümünden indirerek devam ediyorum şifrede bi işe yaramıyo... Umarım yardımım dokunmuştur...
UltrAslan

PC MERAKLISI

Dekan
Reaksiyon puanı
2
yeniden kaldırmakla veya başka sürüm yüklemekle çözemezsin

asi_53

Asistan
Reaksiyon puanı
3
büyük ihtimalle key sorunudur onu çözersen sorun ortadan kalkacaktır kaldırıp yüklemek bi çare değil zaman kaybı

myefsane

Dekan
Reaksiyon puanı
49
Sürekli dağıtım yapan key sitesi var ancak legal değil. Bugune kadar hiç sorun yaşamadım.

japonların yaptığı bir siteydi galiba :D

asi_53

Asistan
Reaksiyon puanı
3
kardeşimde öle bi keyi var legal olmayan ama hala kara listeye alınmadı kullanıyor sürekli

myefsane

Dekan
Reaksiyon puanı
49
kardeşimde öle bi keyi var legal olmayan ama hala kara listeye alınmadı kullanıyor sürekli

Bir keyin girilebilecek max. pc sayısı vardır aşıldığında uyarı verir. Buda sürekli key yenilemenize yol açıyor. Tek bir keyle en fazla 3-4 ay gider. ;)

mavisakal_79

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ben kullanıyorum arkadaşlar sorun yok key kara listede değil. daha alınmadı henüz. veri tabanından bahsediyor.

PC MERAKLISI

Dekan
Reaksiyon puanı
2
bide kaspersky i kaldır sonra onunla ilgili c sürücüsünde ne varsa temizle kayıt defteri falan sonra tekrar yükle

Link

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
16
ben kullanıyorum arkadaşlar sorun yok key kara listede değil. daha alınmadı henüz. veri tabanından bahsediyor.

İllegal yollardan edindiğin lisanslar ile bu tür sorunlar yaşaman doğal, bu şekilde sisteminin güvenliğini sağlayamazssın, legal bir lisans satın alıp, Kaspersky yazılımını kendi sitesinden indirerek kurulum yapmalısın.

Konu kapatılmıştır !!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...