Tam tersi olmalıDefender varken, başka virüs karşıtı yazılımlara başvurmayın derim ben.
![Smile :) :)](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f642.png)
MBAM bir Anti-Virüs yazılımı Değil. Bunu anlatamadık Türk halkına.Kaspersky yerine Malwarebytes kullan
Tam tersi olmalıDefender varken, başka virüs karşıtı yazılımlara başvurmayın derim ben.
MBAM bir Anti-Virüs yazılımı Değil. Bunu anlatamadık Türk halkına.Kaspersky yerine Malwarebytes kullan
Windows 10'da var ya.Tam tersi olmalı. Windows Defender oldukça yetersiz. Windows 8.1 sürümünde Bulut Tabanlı koruma yok bu da çok daha yavaşlatıyor PC' yi.
Kaspersky Security Cloud Free kullanıyorum, hani nerede pop-up?3.parti anti-yazılımlar kur ve iki-de bir çıkan pop-uplar ile keyfine bak.
Değil, bug yuvasıDefender oldukça yeterli.
Bana arka da, sessizce işini yapan kardeşim defender yetiyor.
Hadi yaKaspersky Security Cloud Free kullanıyorum, hani nerede pop-up?
Değil, bug yuvası.
Ekli dosyayı görüntüle 143588
![]()
Hadi ya. Ben de neden 5-6 tane alt uygulama var anlamadım o zaman
.
Naptın? Sadece anti-virüs.exe dışında, kalan hepsini sildin mi?
Değil.Ekli dosyayı görüntüle 143589
Yok canım Defender harici hepsi çöp, boşuna RAM yiyor. (!)
Bug kaynağı, false-positive sonuçları, virüsleri temizleyememesi bile başlıca tercih edilmemesi için sebep.
Aynen.Ben antivirüs kullanmıyorum, Windows Defender pek ala yeterli bence.
Hak veriyorum. Ben de kaspersky kullanırdım. Artık yok. Sadece WİNDOWS DEFENDER var.Bence karspersky i kaldır . Bir bilgisayar antivirüs olmadan da çalışır. Ben ne kadar antivirüs kullandıysam hepsi de bana ayrı bir dert çıkardı . Ayrıca bilgisayarınızın hızlanması için işletim sistemini değiştirebilirsin. Ayrıca yerel disk c ne kadar boşsa bilgisayarın o kadar hızlanır