Kaspersky Bilgisayarımı Çok Yavaşlatıyor.

Olyshower

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6

basit

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
6,518
Tam tersi olmalı :). Windows Defender oldukça yetersiz. Windows 8.1 sürümünde Bulut Tabanlı koruma yok bu da çok daha yavaşlatıyor PC' yi.
Windows 10'da var ya.
Defender oldukça yeterli.
Bulut tabanlı şeylerde, ha bire bilgi hortumluyor sanki :D.

3.parti anti-yazılımlar kur ve iki-de bir çıkan pop-uplar ile keyfine bak.
Bana arka da, sessizce işini yapan kardeşim defender yetiyor.
Windows 7'den beri (belki ismi farklı olabilir o zamanlar).
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hatta herkese yetiyor.

Olyshower

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
3.parti anti-yazılımlar kur ve iki-de bir çıkan pop-uplar ile keyfine bak.
Kaspersky Security Cloud Free kullanıyorum, hani nerede pop-up?
Defender oldukça yeterli.
Değil, bug yuvası :).

Bana arka da, sessizce işini yapan kardeşim defender yetiyor.
1615839217740.png

;)

Olyshower

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Hadi ya :D. Ben de neden 5-6 tane alt uygulama var anlamadım o zaman :D.
Naptın? Sadece anti-virüs.exe dışında, kalan hepsini sildin mi :D?
1615839379901.png

Yok canım Defender harici hepsi çöp, boşuna RAM yiyor. (!)

Bug kaynağı, false-positive sonuçları, virüsleri temizleyememesi bile başlıca tercih edilmemesi için sebep.

vigilantemre

Moderatör
Moderatör
Reaksiyon puanı
1,958
Ben antivirüs kullanmıyorum, Windows Defender pek ala yeterli bence.

Reaksiyon puanı
6
Bence karspersky i kaldır . Bir bilgisayar antivirüs olmadan da çalışır. Ben ne kadar antivirüs kullandıysam hepsi de bana ayrı bir dert çıkardı . Ayrıca bilgisayarınızın hızlanması için işletim sistemini değiştirebilirsin. Ayrıca yerel disk c ne kadar boşsa bilgisayarın o kadar hızlanır

Reaksiyon puanı
591
Ben antivirüs kullanmıyorum, Windows Defender pek ala yeterli bence.
Aynen.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bence karspersky i kaldır . Bir bilgisayar antivirüs olmadan da çalışır. Ben ne kadar antivirüs kullandıysam hepsi de bana ayrı bir dert çıkardı . Ayrıca bilgisayarınızın hızlanması için işletim sistemini değiştirebilirsin. Ayrıca yerel disk c ne kadar boşsa bilgisayarın o kadar hızlanır
Hak veriyorum. Ben de kaspersky kullanırdım. Artık yok. Sadece WİNDOWS DEFENDER var.

LifeStyle

Profesör
Reaksiyon puanı
802
7 gb ddr2 667 mhz ram ile kaspersky internet security kullanıyorum. orjinal sürümü. işlemci de q9550. herhangi bir yavaşlama sorunum yok. tabii ssd kullanıyorum. senin sistemde sorun olabilir.

ben format attıktan sonra gereksiz ne kadar uygulama varsa kaldırıyorum (xbox, telefonum, yazıcı eklentileri, one drive..vs)

şu arkadaşın videodakileri de yapıyorum.

sürümü eski olduğu için bazı ayarların yeri değişik ama sorun olmuyor..

eğer uzun zamandır format atmıyorsan, 20H2 nin son sürümünü kurmadıysan, birsürü büyük güncelleme aldıysan 1809, 1903..gibi.. bir format atarak temiz temiz kullanabilirsin.

edit: antivirüs ihtiyacı illa ki oluyor. yanlış bir linke tıklanıyor, reklam açılıyor, program indirdiğini sanıp yanlış şeyler inebiliyor. sen antivirüs kullanma diyenlere kulak asma.. bilgisayarı ortaksa, kullanan kişi senin kadar bilmiyor olabilir. yanlış bişi indirebilir..

senden başka kullanan varsa, antivirüs ŞART. daha geçenlerde adidas bedava ayakkabı dağıtıyor diye birsürü link paylaşıldı, haber oldu.. sen önlemini al.

KimBuGamzeli

Profesör
Reaksiyon puanı
1,823
En güzeli Emsisoft Emergency Kit. At diskinde bir klasöre uygulamanın kısayolunu da masaüstüne gönder ilk çalıştırmada ki güncellemelerini yap haftada 1 kere komple tarat sistemi. Ben hayatta antivirüs yazılımı kurupta arkaplan da çalıştırmadım. Gerek yok çünkü. Sistemi yormaktan başka bir işe yaramıyorlar. Bir ara comodo internet security kullandım o güzeldi ama sonradan her şeyi engelleyip ben ne açmak istesem izin verilsin mi diye sorduğu için bıkıp silmiştim.