Kaspersky Başlangıç Sorunu

cahid öz

Asistan
Reaksiyon puanı
0
windows 8 kullanıyorum. kaspersky internet security 2013 son sürümü yüklü. laptopun açılışında kaspersky çalışmıyor. elle açmak zorunda kalıyorum. ccleanerden başlangıç ögelerine bakıyorum. kaspersky'nin başlangıç ögesi pasif durumda görünüyor. aktifleştirmeye çalışınca hata veriyor. başlangıç ögesi etkinleştirme/pasifleştirme yaptırmıyor diye. yardımcı olabilecek var mı?

Kuvvetmira

Profesör
Reaksiyon puanı
38
Çok değişik bir durum yardım edecek varmı öğrenelim bizde :D

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
Kaspersky programından Genel Ayarlar kısmından Korumayı Etkinleştir seçili mi? olmadı baştan yüklemeyi dene :)

Rüstembey

Doçent
Reaksiyon puanı
1
bildiğimi zannettiklerim:kasperski 2013 w8le anlaşamıyor..bilgisayarı çökertme derecesinde kasıyor..
ccleaner w8 le uyumlu deyil.sistemi allak bullak ediyor..hiçbir optimize programı w8 le uyuşmuyor...
(bendeki w8 64 bit)güvenlik yazılımı olarak kendi güvenliğini kullanıyorum..şimdiye kadar falsosunu görmedim...
illa KİS kullanacağım derseniz PURE 3.0 derim..2.0 keyiile aktifleştiriliyor(pure 2.0ı da önermiyorum).(pure 3.0 ingilizce.türkçesi henüz yok)...
son diyeceğim hiçbir optimizer kullanmayın.kis 2013 ü kaldırın bilgisayarınız coşacak...

cahid öz

Asistan
Reaksiyon puanı
0
sorunu çözebilecek arkadaş var mı acaba?

cahid öz

Asistan
Reaksiyon puanı
0
kaspersky teknik desteğiyle sorunu çözdük. kaspersky'i win7 uyumlu çalıştırınca mesele halloldu. demek ki kaspersky hâlâ win8'e tam uyumlu değil.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
kaspersky sorunum var benimde yüklüyorm yeniden başlat diyor başlatıyorum yüklüyor yine yeniden başlatdiyor:cursing: