arayüz güzel olmuş
Teması manyak olmuş![]()
Bence arayüz şu haliyle berbat...nasıl güzel diyosunuz anlamıyorum. koruması için lafım yok. Sadece görsellik için yorum yapıcam. Görüğüm haliyle windows ilk çıktığı zamanlarda ya da windows 98 zamanında kullanılan grafikler geldi aklıma... windows 7 gibi görselliği bol bir işletim sisteminin yanında kaspersky'ın bu hali çok zayıf geldi bana... Belkide herkes kullanabilsin ya da herkes anlayabilsin diye basitleştirilmiş bir arayüz olabilir... Kimileri için görsellikten çok performans önemli olabilir ama bence görsellik ve efektler de bi program için önemli bir tercih sebebidir.
Bence arayüz şu haliyle berbat...nasıl güzel diyosunuz anlamıyorum. koruması için lafım yok. Sadece görsellik için yorum yapıcam. Görüğüm haliyle windows ilk çıktığı zamanlarda ya da windows 98 zamanında kullanılan grafikler geldi aklıma... windows 7 gibi görselliği bol bir işletim sisteminin yanında kaspersky'ın bu hali çok zayıf geldi bana... Belkide herkes kullanabilsin ya da herkes anlayabilsin diye basitleştirilmiş bir arayüz olabilir... Kimileri için görsellikten çok performans önemli olabilir ama bence görsellik ve efektler de bi program için önemli bir tercih sebebidir.
Tema güzel ama hiç bir zaman kaspersky ı önermem pc yi kasıyo bence en iyisi ''microsoft security essentials''.Şimdiye kadar bitdefender,kaspersky,nod32 smart,nod32 eset... kullandım ama ''microsoft security essentials'' gibisi yok virüs geçirmiyo kasmıyo![]()
gırakda geçirmiyo![]()
![]()
gırakda geçirmiyo derken ?
Crackları siliyo dedi galiba![]()
benim için bi problem oluşmadı
---------- Post added at 18:38 ---------- Previous post was at 18:38 ----------
Benim hiç crackla ilgili problemim olmadı![]()
eset in yanından geçemez...........