Kaspersky 2012'den görüntüler

yasaklı

Asistan
Reaksiyon puanı
14
Kis-2012-Screenshot-1.png

Kis-2012-Screenshot-2.png

Kis-2012-Screenshot-3.png

Kis-2012-Screenshot-4.png

Kis-2012-Screenshot-5.png

Kis-2012-Screenshot-6.png

Kis-2012-Screenshot-7.png

Kis-2012-Screenshot-8.png

download

ddddddddddd

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Gene bütün zararsız dosyaları silecek gibi duruyor :)

rohirrim

Profesör
Reaksiyon puanı
11
ne zaman çıkacakmış peki bilgisi olan var mı?

yasaklı

Asistan
Reaksiyon puanı
14
Henüz beta bile değil internette kaspersky den sızan görüntüler diye geçiyor.

HARBİKIZ

Profesör
Reaksiyon puanı
135
eset in yanından geçemez...........

Burgazko

Asistan
Reaksiyon puanı
1
arayüz güzel olmuş

Teması manyak olmuş :)

Bence arayüz şu haliyle berbat...nasıl güzel diyosunuz anlamıyorum. koruması için lafım yok. Sadece görsellik için yorum yapıcam. Görüğüm haliyle windows ilk çıktığı zamanlarda ya da windows 98 zamanında kullanılan grafikler geldi aklıma... windows 7 gibi görselliği bol bir işletim sisteminin yanında kaspersky'ın bu hali çok zayıf geldi bana... Belkide herkes kullanabilsin ya da herkes anlayabilsin diye basitleştirilmiş bir arayüz olabilir... Kimileri için görsellikten çok performans önemli olabilir ama bence görsellik ve efektler de bi program için önemli bir tercih sebebidir.

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
Bence arayüz şu haliyle berbat...nasıl güzel diyosunuz anlamıyorum. koruması için lafım yok. Sadece görsellik için yorum yapıcam. Görüğüm haliyle windows ilk çıktığı zamanlarda ya da windows 98 zamanında kullanılan grafikler geldi aklıma... windows 7 gibi görselliği bol bir işletim sisteminin yanında kaspersky'ın bu hali çok zayıf geldi bana... Belkide herkes kullanabilsin ya da herkes anlayabilsin diye basitleştirilmiş bir arayüz olabilir... Kimileri için görsellikten çok performans önemli olabilir ama bence görsellik ve efektler de bi program için önemli bir tercih sebebidir.

Aynı görevi yapan diğer programların görüntüsü ile kıyasla istersen.. Ha birde "Kurumsal kimlik çalışması" diye bir şey duydunmu acaba!!?

Hello Kitty.

Rektör
Reaksiyon puanı
104

Şu ana kadar fare ile tıkladım en sade ve işlevsel tema yapan anti-virüs firmalarından biridir kaspersky :)

arsenik

Rektör
Reaksiyon puanı
242
bende beğendim temasını güzel olmuş :)
çıkacağı gün kampanya yapsınlarda bizde faydalanalım :D

Erdem-FB

Dekan
Reaksiyon puanı
28
Tema iyi ama işlevi daha önemli sağlam dosyalarımı silmesinde :)

tahaburak

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Tema güzel ama hiç bir zaman kaspersky ı önermem pc yi kasıyo bence en iyisi ''microsoft security essentials''.Şimdiye kadar bitdefender,kaspersky,nod32 smart,nod32 eset... kullandım ama ''microsoft security essentials'' gibisi yok virüs geçirmiyo kasmıyo :)

Hello Kitty.

Rektör
Reaksiyon puanı
104
Tema güzel ama hiç bir zaman kaspersky ı önermem pc yi kasıyo bence en iyisi ''microsoft security essentials''.Şimdiye kadar bitdefender,kaspersky,nod32 smart,nod32 eset... kullandım ama ''microsoft security essentials'' gibisi yok virüs geçirmiyo kasmıyo :)

gırakda geçirmiyo
pis.png
pis.png

yasaklı

Asistan
Reaksiyon puanı
14
Şu an geliştirme sürümü indirilebilir.İsteyen indirip deneyebilir.

kuku

Asistan
Reaksiyon puanı
2
GPU donanımlarını desteklemezse bir b...... yaramaz bence ve istediği kadar arayüzü değiştirsin aynı karpersky

nevuser

Profesör
Reaksiyon puanı
2
tema güzel ama kasma nedeniyle ben avira 2010 nu kullanıyorum tavsiye benden :)

SiyahBuzul

Doçent
Reaksiyon puanı
7
eset gibi bıdırıktan teyyare bi firmayla kaspersky yi nasıl kıyaslıyorsunuz hayret vallahi :D

zebaniselo

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Tema çok mühim değil.pc yi az kasıp çok iş yapsın da...

asanada

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
tema güzel zaten kullandığımda program

Rüstembey

Doçent
Reaksiyon puanı
1
MSE bana göre kasperskyden daha çok kasıyor.w7 de kis 2011 kullanıyorum.diğer makinede norton 360 var o da mükemmel.hatta kasperskyden iyi diyebilirim.MSE de koruma olarak iyi vistada kullanıyorum şimdi.