Froseth
Profesör
CM'nin 11w/mK değeri var, bu değerler çok fark ediyor mu? Termal macunlar hakkında fazla bilgim yok, alırken araştırıp aldım.Xigmatek PTI-G3606 da çok başarılı bir macun. 5w/mK değeri var fiyatı da uygun.
CM'nin 11w/mK değeri var, bu değerler çok fark ediyor mu? Termal macunlar hakkında fazla bilgim yok, alırken araştırıp aldım.Xigmatek PTI-G3606 da çok başarılı bir macun. 5w/mK değeri var fiyatı da uygun.
CM'nin 11w/mK değeri var, bu değerler çok fark ediyor mu? Termal macunlar hakkında fazla bilgim yok, alırken araştırıp aldım.
İşlemci kaç derece?ben ucuz silikonlu transistör macunu kullanıyorum
zamanında zalmandan zp sine cm sine çok macun kullandım 1 ay çok iyi 3 ay sonra leş oluyo.
ankara karaköydeki elektronikçi pazarından aldım class marka kavanoz macunu. 1 sene boyunca kafam rahat oluyo.
o macunu tamirciler transistörlü amfilerde kullanıyor. bunlar %65 e varan ısı kaybı olan, fansız soğutucu blokları demektir. onlarda bile en kötü 4 sene boyunca sağlam kalan macunlardır. evimdeki stk amfili teybin macunu 5 yıldır aynı hala cıvıktır açsam. size de tavsiye ederim.
ya bu işlemci ile çok anlaşılmaz 65 watt sonnuçta ve sıvı soğutmalı. ama aşırı soğuk olduğu için boot etmiyo bazenİşlemci kaç derece?
Merhabalar , eski sogutmayı çıkardım. XIGMATEK AURORA 120 sogutma aldım. taktım. şuan iyi gibi , thermal macunda sürdüm cooler masterSoğutma işlerini halledene kadar oyunlardan uzak dur işlemci sıcaklığı cidden yüksek.
Macun hangi modeli?Merhabalar , eski sogutmayı çıkardım. XIGMATEK AURORA 120 sogutma aldım. taktım. şuan iyi gibi , thermal macunda sürdüm cooler master
cooler master v1 ıc value sıvı sogutmayıda az çok doğrumu taktım bilmiyorum ama pc açılıyor rengarenk yanıyor. elimi koyduğumda soğutmayı hissedebiliyorum. ama bazı kablolar boşta kaldı. onlar ne için bilmiyorum. bide paladins oynuyorum şuan ısı 55 dereceye kadar geliyor normal mi? normal boşteyken 20-30 arası sıcaklık işlemcininMacun hangi modeli?