Kasmayan oyun kasmaya başladı.

yolgezer74

Doçent
Reaksiyon puanı
159
ben ucuz silikonlu transistör macunu kullanıyorum
zamanında zalmandan zp sine cm sine çok macun kullandım 1 ay çok iyi 3 ay sonra leş oluyo.
ankara karaköydeki elektronikçi pazarından aldım class marka kavanoz macunu. 1 sene boyunca kafam rahat oluyo.
o macunu tamirciler transistörlü amfilerde kullanıyor. bunlar %65 e varan ısı kaybı olan, fansız soğutucu blokları demektir. onlarda bile en kötü 4 sene boyunca sağlam kalan macunlardır. evimdeki stk amfili teybin macunu 5 yıldır aynı hala cıvıktır açsam. size de tavsiye ederim.

Froseth

Profesör
Reaksiyon puanı
836
ben ucuz silikonlu transistör macunu kullanıyorum
zamanında zalmandan zp sine cm sine çok macun kullandım 1 ay çok iyi 3 ay sonra leş oluyo.
ankara karaköydeki elektronikçi pazarından aldım class marka kavanoz macunu. 1 sene boyunca kafam rahat oluyo.
o macunu tamirciler transistörlü amfilerde kullanıyor. bunlar %65 e varan ısı kaybı olan, fansız soğutucu blokları demektir. onlarda bile en kötü 4 sene boyunca sağlam kalan macunlardır. evimdeki stk amfili teybin macunu 5 yıldır aynı hala cıvıktır açsam. size de tavsiye ederim.
İşlemci kaç derece?

yolgezer74

Doçent
Reaksiyon puanı
159
İşlemci kaç derece?
ya bu işlemci ile çok anlaşılmaz 65 watt sonnuçta ve sıvı soğutmalı. ama aşırı soğuk olduğu için boot etmiyo bazen :D 4 5 saat yayın sonunda 31 derece görüyorum maks.ama bahsettiğim amfimde soğutucu baya bi ısınıyo. ama termal korumaya geçmiyo teyp. daha önce onda pc ler için pahalı bi macun denemiştim 2 saat sonunda teyp aşırı ısınmadan kapandı. 2x25 lik stk. 200 watta yakın trafosu var diyim. toplam 20 kiloluk bi teyp.

sbsoriginal

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Soğutma işlerini halledene kadar oyunlardan uzak dur işlemci sıcaklığı cidden yüksek.
Merhabalar , eski sogutmayı çıkardım. XIGMATEK AURORA 120 sogutma aldım. taktım. şuan iyi gibi , thermal macunda sürdüm cooler master

sbsoriginal

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Macun hangi modeli?
cooler master v1 ıc value sıvı sogutmayıda az çok doğrumu taktım bilmiyorum ama pc açılıyor rengarenk yanıyor. elimi koyduğumda soğutmayı hissedebiliyorum. ama bazı kablolar boşta kaldı. onlar ne için bilmiyorum. bide paladins oynuyorum şuan ısı 55 dereceye kadar geliyor normal mi? normal boşteyken 20-30 arası sıcaklık işlemcinin