Kasmalar düzeldimi

BonezCrusher

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben çok eskiden beri firefox cuydum önceden kasma sorunu yoktu artık pc i camdan atasım bile geliyor o yüzden opera ya döndüm ama firefoxa alışkın olduğum için onu arıyorum fakat o kasmalar düzelmeden kurmayı düşünmüyorum.

ck-xe

Dekan
Reaksiyon puanı
39
Reklam ve flash engelleyici kullanırsan kasıntının azalacağını düşünüyorum. (adblock plus ve flashblock)

BonezCrusher

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Reklam ve flash engelleyici kullanırsan kasıntının azalacağını düşünüyorum. (adblock plus ve flashblock)

Ben normal adam gibi kullanmak istiyorum chrome opera gibi düzelmediyse boşuna indirmiyim ssd de yer kaplamasın önceden iyiydi bunlarda kaplumbağ ile yarışıyor firefox yani

NESDelisi

Profesör
Reaksiyon puanı
1,316
Ben normal adam gibi kullanmak istiyorum chrome opera gibi düzelmediyse boşuna indirmiyim ssd de yer kaplamasın önceden iyiydi bunlarda kaplumbağ ile yarışıyor firefox yani

Ben de kasmıyor artık, bu arada tavsiyem fazla eklenti kurmamanızdır.

AhmetAkcicek

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Dostum,bende de zaman zaman kasmalar olduğundan dolayı daha az uzantılı bir tarayıcıya geçtim."Comodo Dragon" İstersen linkini atabilirim veyahutta google yazınca hemen çıkıyor.Sorunun olursa mesaj atman yeterli dostum.Hadi kolay gelsin.Mozilla'da iyidir ama bazı oyunlarda zaman zaman kasmalar yapıyor

serkay1578

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Kasmalardan kastınız anlık takılmalar ise devam ediyor.Electrolysis geliyor şubatta Firefox`a o zaman kasmalar tamamen bitmiş olacak o dönem tekrar bir göz atın.