muslerags12e
Öğrenci
Kaşlarimın ortasını alıyordum çok dar geliyorfu bende biraz açtım aynada falan benim hoşuma gidiyor ama ailem fazla açmıssın diyor bazende fotolarda yamuk çıkıyor harbi öyle mi?
Ne yapabilirim hocam ya şimdiHayır değil. Ama ailen haklı orta kısımı çok açmışsın.
Öyle sırıtan utanılacak bir şey yok. Uzamasını bekle ve aldırıcam diyorsan berbere aldır.Ne yapabilirim hocam ya şimdi
Abi uzamasını beklesem dik çıkar yakından kötü görüntü olur ya ailem sol kaşımın içerisine fazla girmişsin diyor sadeceÖyle sırıtan utanılacak bir şey yok. Uzamasını bekle ve aldırıcam diyorsan berbere aldır.
Bunu bir berbere danışsaydın keşke. Onlar belki arkadaşın dediği gibi azar azar alır yaparlar birşeyler. Ama yapacak birşey yok öylede böylede uzamasını bekleyeceksin o süreçte biraz kötü görüntü olabilir.Ne yapabilirimn
Abi uzamasını beklesem dik çıkar yakından kötü görüntü olur ya ailem sol kaşımın içerisine fazla girmişsin diyor sadece
Bide şey sorucam hocam fotolarda falan böyle bi taraf sanki fazla alinmıs yamuk gibi duruyor ama aynada gayet güzel geliyor banaBunu bir berbere danışsaydın keşke. Onlar belki arkadaşın dediği gibi azar azar alır yaparlar birşeyler. Ama yapacak birşey yok öylede böylede uzamasını bekleyeceksin o süreçte biraz kötü görüntü olabilir.