li10sKing
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 7
büyük oyunlar dönüyor arkadaşlar. hayırlısı bakalım..
Bir Galatasaraylı Olarak Adalet Kavramının Olmadığı Türkiyede Bakalım Federasyon Bu Maç İçin Ne Diyecek Adamı Taraftar Sahaya Girmiş Dövmüş Kart Futbolculara Bir Başkası Elindeki Topu Rakip Önemli Bir Pozisyondayken Önüne Atıyor Sadece Sarı Veriyor Artı Oyun Hava Atışı İle Başlıyor Dünyanın Neresinde Var Bu Futbol Kuralları Anlamıyorum Ah Güzel Ülkem Ah Adalet Sadece Güçlüler İçin Değil Herkes İçin Olsa Keşke Bu Maçta Beşiktaşın Hakkı Yenmiştir ve Tekrarı Gerekir Kendi Kanaatimce.
Yav nasıl bole konuşabiliyorsunuz anlamıyorum, gö... bo.. eğri çıksa topu ülkeye atacaksınız. Nasıl bir anlayıştır arkadaş.
Sakın yanlış anlama maksadım TFF yi savunmak değil, evet TFF nin baştan aşağı yeniden yapılandırılması lazım.
Ancak artık şu ülkenize güvenin, gücünün, adaletinin farkına varın arkadaş.
Yav nasıl bole konuşabiliyorsunuz anlamıyorum, gö... bo.. eğri çıksa topu ülkeye atacaksınız. Nasıl bir anlayıştır arkadaş.
Sakın yanlış anlama maksadım TFF yi savunmak değil, evet TFF nin baştan aşağı yeniden yapılandırılması lazım.
Beşiktaşlı arkadaşlardan gerçekten özür diliyorum.Adalet he? Hemde bizim ülkemizde?Evet avrupanın en büyük adalet sarayı bizde var ama keşke sarayın büyüklüğü içindeki adalet ile orantılı olsa.Teröriste beraat, oyuncak bebek çalan kız çocuğuna 8 yıl hapis veren adalet?Yumurta atana 5 yıl hapis verip, 13 yaşında 26 kişinin tecavüzüne uğrayan N.Ç davasındaki kişilere beraat veren adalet?İzmirde elleri kelepçeli kadını karakolda döven polisleri haklı çıkaran adalet?Parasız eğitim istiyen gençlere 6 yıl hapis veren adalet?Kendine bırakılan ayakkabı kaybeden ayakkabıcıya 10 ay hapsi sonrasında 6 bin tl para cezası veren adelet?Siirtte yöneticisi olduğu okuldaki küçük kızlara, cinsel istismarda bulunan kişiye iyi hal indirimi veren adelet?Al sana adalet.Yav nasıl bole konuşabiliyorsunuz anlamıyorum, gö... bo.. eğri çıksa topu ülkeye atacaksınız. Nasıl bir anlayıştır arkadaş.
Tecavüzcüler,hırsızlar,katiller sokaklarda geziyor.
Küçücük çocuğun rızası vardı diye serbest bırakılıyorlar !
Bi ton şey daha sayarım da çoğu siyasete girer, yazık olur.
Hangi adalet ? Kime göre adalet ?
Güçmüş neyin gücü doğal gazın mı ?
Daha dün ülke çapında elektrik kesintisi yaşandı ! Daha da yaşanacak.
Hem de kışın ortasında.
Adaletli ülke diyorlar birde !
Eğer elektrik faturası ödüyorsanız bakın bi' neye ne kadar ödüyorsunuz.
Kaçak kullananların cezasını bile masum insanlar ödüyor.
Adalet yok, Sistem Var !
--
Maça gelirsek bariz kural hatası. Top bir nesnedir,cisimdir.İlgili maddede açıkça top yazmaması kuralı hükümsüz kılmıyor.
Kural hatası olmuştur maçta.Tekrarı normal şartlar altında gerekir.
Tecavüzcüler,hırsızlar,katiller sokaklarda geziyor.
Küçücük çocuğun rızası vardı diye serbest bırakılıyorlar !
Bi ton şey daha sayarım da çoğu siyasete girer, yazık olur.
Hangi adalet ? Kime göre adalet ?
Güçmüş neyin gücü doğal gazın mı ?
Daha dün ülke çapında elektrik kesintisi yaşandı ! Daha da yaşanacak.
Hem de kışın ortasında.
Adaletli ülke diyorlar birde !
Eğer elektrik faturası ödüyorsanız bakın bi' neye ne kadar ödüyorsunuz.
Kaçak kullananların cezasını bile masum insanlar ödüyor.
Adalet yok, Sistem Var !
--
Maça gelirsek bariz kural hatası. Top bir nesnedir,cisimdir.İlgili maddede açıkça top yazmaması kuralı hükümsüz kılmıyor.
Kural hatası olmuştur maçta.Tekrarı normal şartlar altında gerekir.
Fenerbahçe şampiyon yapılacak sebaryo çoktan yazılmış film bir şekilde belirlenen sona doğru gidiyor artık.
Fenerbahçe şampiyon yapılacak sebaryo çoktan yazılmış film bir şekilde belirlenen sona doğru gidiyor artık.
Başınıza taş yağsa aziz yıldırım şike yaptı gökle anlaşıp yağmur-kar yerine taş yağıyor der geçersiniz ne bu çekememezlik kardeş hayırdır derdin ne ?? admin bu yazıyı ortamı germe anlamında silerseniz alıntı yaptığım kişiyede aynı şekilde davranınız lütfenFenerbahçe şampiyon yapılacak sebaryo çoktan yazılmış film bir şekilde belirlenen sona doğru gidiyor artık.
Bu kadar basit yani Fenerbahçeyi karalamak?Böyle diyene sormazlar mı siz hangi senaryo ile şampiyon oldunuz diye?Ben bir Fenarbahçeli olarak bu maçta olanları kaldıramıyorum ve maçın tekrar edilmesini gerektiğine inanıyorum.Fenerbahçe şampiyon yapılacak sebaryo çoktan yazılmış film bir şekilde belirlenen sona doğru gidiyor artık.
ülkede 2-3 yıldır mantık diye bişey kalmamış daha burda mantık arıyorsunuz, o mantık zaten olsaydı dünyada ne kadar mahkeme varsa ispatlamış cezayı mantıklı federasyon vermesi lazımdı e vermiyorsa daha neyin mantığını soruyorsunuz onu anlamadım.
Beyler kimse kırılmasın gücenmesin ama
Ligimiz tamamen senaryo üzerine.
Bu seneki senaryo Fenerbahçenin şampiyonluğu
Önceki 2 sene Galatasaray'ın şampiyonlukları da bir senaryoydu.
Futbolun için öyle bir siyaset girdiki artık kurtulmak imkanız.
Yalnız futbol değil ülkenin her kurum ve kuruluşunun geleceği hakkında bir senaryo yazılıyor çiziliyor özellikle son 5 yıldır
arkadaşı tanımam etmem hangi takımlıdır siyasi görüsü nedir bilmem etmem ama düşüncelerim benimde bu yönde ki zaten görmemek için kör olmak lazım.
- - - Mesaj Güncellendi - - -
ben şu 2 şampiyonluk bu bilmem ne kupası gibi nokta atışı hepsi senaryo diyemem çünkü mükemmel futbol oynayı eze eze şampiyon olduğumuz sezonlarıda biliyorum. Ama ben genel olarak herşeyin belli başlı adamlar (artık o dönemde güç kimdeyse) tarafından kapılar ardında anlaşılıp sonrada tiyatronun oynandığına eminim. Sende bende takımımıza yakıştıramayız tabi ama sen ben sadece dış kapının madalı taraftarız herşeyi televizyonda internette bilmemiz istendiği kadar bilebiliyoruz.
![]()
Taraftar bjk li imiş
Haklısın hocamBöyle Beşiktaşlılık olmaz...... Pislik herifin teki...Karaktersiz kansız.....
Kural hatası olayına gelince MHK ve Federasyon kılıfına uydurur bence .....
Keşke bilic Ferdendase yapılan bu olaydan hemen sonra takımı soyunma odasına çekseydi...
Evet nokta atışı senaryo diyemezsiniz.Çünkü siz bileğinizin hakkıyla eze eze kazandınız.Biz senaryo ile kazandık.Siz eze kazanırken senaryonun dışına çıktınız.Fenerbahçe Trabzonda Alexin topu 20 santim aşağıdan gidip gol olsaydı gene senaryo olacaktı.Beşiktaş konusuna çok fazla mesaj attığımı düşünüyorum.Herkese iyi geceler.İyi forumlar.arkadaşı tanımam etmem hangi takımlıdır siyasi görüsü nedir bilmem etmem ama düşüncelerim benimde bu yönde ki zaten görmemek için kör olmak lazım.
- - - Mesaj Güncellendi - - -
ben şu 2 şampiyonluk bu bilmem ne kupası gibi nokta atışı hepsi senaryo diyemem çünkü mükemmel futbol oynayı eze eze şampiyon olduğumuz sezonlarıda biliyorum. Ama ben genel olarak herşeyin belli başlı adamlar (artık o dönemde güç kimdeyse) tarafından kapılar ardında anlaşılıp sonrada tiyatronun oynandığına eminim. Sende bende takımımıza yakıştıramayız tabi ama sen ben sadece dış kapının madalı taraftarız herşeyi televizyonda internette bilmemiz istendiği kadar bilebiliyoruz.
Abi kesinlikle öyle yani şu saçma siyaset yasağı yüzünden gerekli olan tüm meseleleri konuşamıyoruz. Sırf forumda da değil toplumda genel bir hoşgörüsüzlük var bu konuda.
Hepsi nokta atışı diyemeyiz ama şöyle bir misal verebiliriz. 30 sene Türkiye kupası alamamış bir takım şike sürecinden sonra mı alıyor ve tüm ezeli rakiplerinin erkenden elendiği bir turnuvada mı alıyor ? Durup düşünmek lazım. Daha fazla uzatmayayım
Evet nokta atışı senaryo diyemezsiniz.Çünkü siz bileğinizin hakkıyla eze eze kazandınız.Biz senaryo ile kazandık.Siz eze kazanırken senaryonun dışına çıktınız.Fenerbahçe Trabzonda Alexin topu 20 santim aşağıdan gidip gol olsaydı gene senaryo olacaktı.Beşiktaş konusuna çok fazla mesaj attığımı düşünüyorum.Herkese iyi geceler.İyi forumlar.
Rüyamda Fernandes'i gördüm. Top oynarken top otobana kaçıyodu. Fernandes de topu almak için yola atlayınca araba eziyordu. Kötüydü