Yardım Kasayı yurt dışına götürebilir miyim

barisntnl

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Merhaba haftaya okumak için Polonya'ya taşınacağım bilgisayar kasamıda yanımda almayı düşünüyorum gümrük kapısında herhangi bir sıkıntı yaşar mıyım bir de kasayı oraya götürürken hangi parçaları çıkartmam gerekir yardımcı olursanız sevinirim

osmanfurkansahin

Teknolojisever.
SDN
Reaksiyon puanı
201
Depolama birimlerini çıkartıp kasayı satsanız, gelen parayı Euro'ya çevirip orada yeni kasa toplasanız daha uyguna gelir mi acaba? Polonya'daki şartlara bakmadım, şimdi net konuşmak istemedim ama aklıma ilk gelen bu oldu.

wittroc

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
11,235
Depolama birimlerini çıkartıp kasayı satsanız, gelen parayı Euro'ya çevirip orada yeni kasa toplasanız daha uyguna gelir mi acaba? Polonya'daki şartlara bakmadım, şimdi net konuşmak istemedim ama aklıma ilk gelen bu oldu.
Hayır, yurt dışından ziyade Türkiye'de almak çok daha mantıklı. Burada 13-14 binlik bir sistem Polonya'da 1.300 euro civarında.

lordare

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
1,931
Hayır, yurt dışından ziyade Türkiye'de almak çok daha mantıklı. Burada 13-14 binlik bir sistem Polonya'da 1.300 euro civarında.
Pahalı parçaları parça olarak götür. Geri kalanını da artık Polonya'dan satın alacaksın zararın neresinden dönersek kârdır

kmurat

Dekan
Reaksiyon puanı
3,910
Laptop al götür. Veya Polonyadan al.