Sedefizgi
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 1,778
Kasarli Simit'te lüks oldu desenizeArkadaşlar bugün bir fiyat etiketi paylaşılmış. Kaşarlı Simitin fiyatı 60 TL olmuş. ? Şaka mı ne diyosunuz??
Ya ben daha 2 ay önce izmir alsancak'da sahil önünde bir dükkanda bak sahil önü fiyatlar kazık olur oralarda biraz. 35liraya yedim. 2 ayda ne oldu kaşar altın simit elmasmı oldu da böyle arttı.Arkadaşlar bugün bir fiyat etiketi paylaşılmış. Kaşarlı Simitin fiyatı 60 TL olmuş. ? Şaka mı ne diyosunuz??
Dimi nasıl olsa halkın parası 100₺ de verilir 500₺ de ?O fiyata alan olduğu için satabiliyolar. Kimse almazsa mecbur fiyatı aşağı çekicekler.
Piyasada talep fazlaysa ürünün fiyatı yükselir. Herkesin bilmesi gerekli bişey.
Hep derim ben bütçem 10 TL diye ??Dimi nasıl olsa halkın parası 100₺ de verilir 500₺ de ?
Ama halk en fazla 10₺ falan verir bu şartlara göre
Yok sen beni anlamadın Arz talep olayı dönüyor. Piyasanın fiyatı talepe göre değişir.Dimi nasıl olsa halkın parası 100₺ de verilir 500₺ de ?
Ama halk en fazla 10₺ falan verir bu şartlara göre
Yani evet öylede diğleride en ucuz max 50 lira...Orası pahalı daha uygun yerler var.
ucuz olur 50 Lirada pahalı. Bizde sizin parayla 10-15 liraya satılıyorYani evet öylede diğleride en ucuz max 50 lira...
Hulki Cevizoğlu'nun lafı: Türkiye'de bir ahlaksızlık enflasyonu var.ucuz olur 50 Lirada pahalı. Bizde sizin parayla 10-15 liraya satılıyor
Manat geçen yıl eylül ayında 5TL idi. Şimdi 10TL. Bana bi Azerbaycanlı manat al çok artacak demişti. Onun sayesinde ozaman 100 manat almıştım 500Liraya. Şimdi 1k oldu o para.....ucuz olur 50 Lirada pahalı. Bizde sizin parayla 10-15 liraya satılıyor
Normal simit öneriyorum.Hep derim ben bütçem 10 TL diye ??
Herkes bilse keşke. Bir hafta kimse alışveriş yapmasın, ürünler ellerinde bozulsun bak nasıl indirim yapacaklar. Ama örgütlenemiyoruz. Umursayan yokO fiyata alan olduğu için satabiliyolar. Kimse almazsa mecbur fiyatı aşağı çekicekler.
Piyasada talep fazlaysa ürünün fiyatı yükselir. Herkesin bilmesi gerekli bişey.
Biraz uygun olacakki talep artsın. Herkes her şeyi pahalı satarsa ne alacak bu millet. ?Herkes bilse keşke. Bir hafta kimse alışveriş yapmasın, ürünler ellerinde bozulsun bak nasıl indirim yapacaklar. Ama örgütlenemiyoruz. Umursayan yok
Dolarda aylardır önemli bir değişim olmadı ama fiyatlar hep yükseliyor. ?Fırsatçılık karakterleri olmuş. Daha da kazanmak için her yolu deniyorlar. ?Biraz uygun olacakki talep artsın. Herkes her şeyi pahalı satarsa ne alacak bu millet. ?
Halit Akçatepe: -Kazanan kızı alacak.Biraz uygun olacakki talep artsın. Herkes her şeyi pahalı satarsa ne alacak bu millet.
Yanlış bilgi derken??yanlış bilgi vermeyelim.
daha dün 100tlye yedimYanlış bilgi derken??
Hahahaha ??? kazıklanmışsın?daha dün 100tlye yedim