- Reaksiyon puanı
- 23,598
Ben forumda flört ederim. Sıfır masraf 

Sözlüğe ben de bakabilirim ama önemli olan bizlerin sizlerin ne düşündüğü, nasıl anladığı.Sen flört ne diye sordun ben de sözlükteki karşılığını yazdım ?
Biz gayet goy goydayız içselleştirmedik ??Sözlüğe ben de bakabilirim ama önemli olan bizlerin sizlerin ne düşündüğü, nasıl anladığı.
Kimsenin zaten içselleştirdiği yok ama aşk sevgi o kadar basit değil...Biz gayet goy goydayız içselleştirmedik ??
Dogrudur ne diyelim ? aşk falanda yalan bu arada geçiniz eskidenmiş onlar ?Kimsenin zaten içselleştirdiği yok ama aşk sevgi o kadar basit değil...
Ya da şöyle diyeyim kısaca; Aşk basit insanların anlayacağı bi şey değil.
Bu biraz sert oldu ama cuk oturdu, sözüm meclisten dışarı.
Aynen. Kapıdan para girmese, aşk camdan uçar gider.Dogrudur ne diyelim ? aşk falanda yalan bu arada geçiniz eskidenmiş onlar ?
Yani illa parayla ilgili degil ama insanların birbirlerine uzun zaman aşık kalabileceklerine inanmıyorum ben şahsi fikrim ?Aynen. Kapıdan para girmese, aşk camdan uçar gider.![]()
Aynen, bi yerden sonra tiksiniyolar bir-birlerinden. Yataklar ayrılıyor sonra evlilik ayrılıyo.Yani illa parayla ilgili degil ama insanların birbirlerine uzun zaman aşık kalabileceklerine inanmıyorum ben şahsi fikrim ?
Zaten flört eden ya da evlenen herkes de birbirlerine aşık olduklarını iddia etmiyorlar. Olmasınlar da zaten. Herkes ilahi bişey yaşamak istemeyebilir.Aşk yalan değil de bu zamanda yalan olmuş, haberimiz yok.
Ben aşık olduğumu sadece bu dünya için değil ötesi için de severim. Ve ondan vazgeçmem, o beni sevdiği sürece... Yani benim inancım aşk flört denilen şeydeki gibi geçici değildir ve dünyalık da değildir, ebedi bir sevgidir.
Bazen kendine katlanamıyorsun. Uzun yıllar bir insanın tüm çilesine nasıl katlanacaksın ki.. 1 gün mutlu 10 gün kavga olmaz olmamalıAynen, bi yerden sonra tiksiniyolar bir-birlerinden. Yataklar ayrılıyor sonra evlilik ayrılıyo.
Bu olaylar ne için yaşanıyor bilirmisin? Çok şey söylemek olur ama ilk olarak şöyle söyliyim.
Kız ve erkek tanıştıklarında asıl içlerinde olan insanı dışarıya salamıyolar. Röl yapıyolar.
Evlilikten sonra aaa aaa aaa ben bu adamla neden evlendim diyolar sonra.
Zevkler ve renkler tartışılmaz derler, saygı duyarım ama bu konuşmanın başında flörtün açıklamasında aşk geçtiği için başınızı ağrıtmak zorunda kaldım. Yoksa insani ve ilahi olan aşk bence bir zarurettir, opsiyonel bir şey değildir. İnsan kaybettiğinde değerini biraz olsun anlar.Zaten flört eden ya da evlenen herkes de birbirlerine aşık olduklarını iddia etmiyorlar. Olmasınlar da zaten. Herkes ilahi bişey yaşamak istemeyebilir.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bazen kendine katlanamıyorsun. Uzun yıllar bir insanın tüm çilesine nasıl katlanacaksın ki.. 1 gün mutlu 10 gün kavga olmaz olmamalı
Yukarıda tamamen insanların birbirleriyle olan flört ve sevgili olma konusuyla ilgili bir haber var. İlahi aşka bağlamak bana biraz garip geldi fikrimi beyan ettim. Baş ağrıtmadınız estafurullah sadece konudan saptınız?Zevkler ve renkler tartışılmaz derler, saygı duyarım ama bu konuşmanın başında flörtün açıklamasında aşk geçtiği için başınızı ağrıtmak zorunda kaldım. Yoksa insani ve ilahi olan aşk bence bir zarurettir, opsiyonel bir şey değildir. İnsan kaybettiğinde değerini biraz olsun anlar.
Herkes kendi bütçesine göre flört edecek bundan sonra ??Ben hep 50 TL'lik flort ederim. Bir kahve 50 TL'yi gecene kadar oyum AKP'ye. Bir dakika...
Aman neyse işte ebedi aşk falan bunlar agır konular. Konuşulacağı yer ayrı. Flört mlört saçmalıyoruz iki goy goy yapıyoruz yok aşkı basit insanlar anlamaz yok ebedi aşk gerçek aşk konu dışı yaniBen zaten ilahi aşktan bahsetmedim, ilahi aşk şudur:
Ekli dosyayı görüntüle 177242
Ben insani anlamda aşk tan bahsettim ama dini anladınız. Aslında vurguladığımın aşk ve onun yaşandığında ebedi olmasından başka bi şey değildi. İlahi aşk farklıdır. Konudan sapmadım, anlam kargaşası olmuş sanırsam sizde.
Asıl konu dışı mesaj bu, siyasi anlayışına bi şey demem ama tam bir işgüzarlık en hafif tabiri ile.Ben hep 50 TL'lik flort ederim. Bir kahve 50 TL'yi gecene kadar oyum AKP'ye. Bir dakika...
Çok toxic uygulamalar bence. Bulaşmamak gerek.Paranız yoksa bir sürü flört similatörü var anime kızı/erkekleri ile. Harika ve ücretsiz. Tek sıkıntısı ekranı kapatınca herşey bitiyor....
Aşk yalan değil de bu zamanda yalan olmuş, haberimiz yok.
Ben aşık olduğumu sadece bu dünya için değil ötesi için de severim. Ve ondan vazgeçmem, o beni sevdiği sürece... Yani benim inancım aşk flört denilen şeydeki gibi geçici değildir ve dünyalık da değildir, ebedi bir sevgidir.
Bi dakka ne? Yoksa 50 TL'yi geçti mi?Ben hep 50 TL'lik flort ederim. Bir kahve 50 TL'yi gecene kadar oyum AKP'ye. Bir dakika...
Asıl konu dışı mesaj bu, siyasi anlayışına bi şey demem ama tam bir işgüzarlık en hafif tabiri ile.
Aga be....Flörtü bırak son üç yıldır bir insanla karşılıklı oturup sohbet ettiğim yok. Benim bir telefonum ve bilgisayarım arkadaş olarak yetiyor. Tek sıkıntım elektrik faturası çok arttı.
Bi dakka ne? Yoksa 50 TL'yi geçti mi?ahahdhshsh
Bende öyle sayılırım ?Flörtü bırak son üç yıldır bir insanla karşılıklı oturup sohbet ettiğim yok. Benim bir telefonum ve bilgisayarım arkadaş olarak yetiyor. Tek sıkıntım elektrik faturası çok arttı.
Sende de mi İnsanlara güven kalmadı? Gel sarılalım ama arkadaş olarak.Flörtü bırak son üç yıldır bir insanla karşılıklı oturup sohbet ettiğim yok. Benim bir telefonum ve bilgisayarım arkadaş olarak yetiyor. Tek sıkıntım elektrik faturası çok arttı.
Hocam keşke bu tür şakalar yapmasanız, forumu sadece yetişkinler kullanmıyordur eminim ki.Sende de mi İnsanlara güven kalmadı? Gel sarılalım ama arkadaş olarak.
Elini aşağı indirme bak, ne zamandır yalnızsın güvenmiyom sana
Adam bunalıma girmiş baksana. Sen psikolojiden anlamazsınHocam keşke bu tür şakalar yapmasanız, forumu sadece yetişkinler kullanmıyordur eminim ki.
Biraz o mantıktan ilerledim bu salgınla başlayan birşey oldu. Zaten o zamanlarda insanların tuhaf hareketlerinden sıkılmıştım. Okullar tatil oldu ve en sonunda kendimi bilgisayarlara verdim. Şimdi ders çalışıyorum o ayrı konu.Bende öyle sayılırım ?
İnsan sosyal bir varlık hocam, insanlarla da sohbet edin. Çok kopmayın ? Yine de bana kalırsa, 3 aylık flört edeceğime belli bir alanda kendimi geliştiririm daha iyi.
Sarılalım. Elim gitmez aşağıya merak etme.Sende de mi İnsanlara güven kalmadı? Gel sarılalım ama arkadaş olarak.
Elini aşağı indirme bak, ne zamandır yalnızsın güvenmiyom sana
sen belki değilsindir ama %90 ı öyleYa sevginin sevilmenin parası bedeli olmaz kıymeti olmaz. Pahabiçilemez birşey o....
Mesaj otomatik birleştirildi:
Genelleme için biraz erken.
Biraz o mantıktan ilerledim bu salgınla başlayan birşey oldu. Zaten o zamanlarda insanların tuhaf hareketlerinden sıkılmıştım. Okullar tatil oldu ve en sonunda kendimi bilgisayarlara verdim. Şimdi ders çalışıyorum o ayrı konu.
Bence değilDogrudur ne diyelim ? aşk falanda yalan bu arada geçiniz eskidenmiş onlar ?