Haber Flört Etmenin Aylık Maliyeti 4 Bin TL Oldu!!

furiii

Kowalski
Reaksiyon puanı
307
Biz gayet goy goydayız içselleştirmedik ??
Kimsenin zaten içselleştirdiği yok ama aşk sevgi o kadar basit değil...

Ya da şöyle diyeyim kısaca; Aşk basit insanların anlayacağı bi şey değil.

Bu biraz sert oldu ama cuk oturdu, sözüm meclisten dışarı.

Sedefizgi

Profesör
Reaksiyon puanı
1,778
Kimsenin zaten içselleştirdiği yok ama aşk sevgi o kadar basit değil...

Ya da şöyle diyeyim kısaca; Aşk basit insanların anlayacağı bi şey değil.

Bu biraz sert oldu ama cuk oturdu, sözüm meclisten dışarı.
Dogrudur ne diyelim ? aşk falanda yalan bu arada geçiniz eskidenmiş onlar ?

furiii

Kowalski
Reaksiyon puanı
307
Aşk yalan değil de bu zamanda yalan olmuş, haberimiz yok.

Ben aşık olduğumu sadece bu dünya için değil ötesi için de severim. Ve ondan vazgeçmem, o beni sevdiği sürece... Yani benim inancım aşk flört denilen şeydeki gibi geçici değildir ve dünyalık da değildir, ebedi bir sevgidir.

_Zaur_

Müdavim
Müdavim
Cezalı
Reaksiyon puanı
23,598
Yani illa parayla ilgili degil ama insanların birbirlerine uzun zaman aşık kalabileceklerine inanmıyorum ben şahsi fikrim ?
Aynen, bi yerden sonra tiksiniyolar bir-birlerinden. Yataklar ayrılıyor sonra evlilik ayrılıyo.

Bu olaylar ne için yaşanıyor bilirmisin? Çok şey söylemek olur ama ilk olarak şöyle söyliyim.

Kız ve erkek tanıştıklarında asıl içlerinde olan insanı dışarıya salamıyolar. Röl yapıyolar.
Evlilikten sonra aaa aaa aaa ben bu adamla neden evlendim diyolar sonra.

Sedefizgi

Profesör
Reaksiyon puanı
1,778

Ben aşık olduğumu sadece bu dünya için değil ötesi için de severim. Ve ondan vazgeçmem, o beni sevdiği sürece... Yani benim inancım aşk flört denilen şeydeki gibi geçici değildir ve dünyalık da değildir, ebedi bir sevgidir.
Zaten flört eden ya da evlenen herkes de birbirlerine aşık olduklarını iddia etmiyorlar. Olmasınlar da zaten. Herkes ilahi bişey yaşamak istemeyebilir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aynen, bi yerden sonra tiksiniyolar bir-birlerinden. Yataklar ayrılıyor sonra evlilik ayrılıyo.

Bu olaylar ne için yaşanıyor bilirmisin? Çok şey söylemek olur ama ilk olarak şöyle söyliyim.

Kız ve erkek tanıştıklarında asıl içlerinde olan insanı dışarıya salamıyolar. Röl yapıyolar.
Evlilikten sonra aaa aaa aaa ben bu adamla neden evlendim diyolar sonra.
Bazen kendine katlanamıyorsun. Uzun yıllar bir insanın tüm çilesine nasıl katlanacaksın ki.. 1 gün mutlu 10 gün kavga olmaz olmamalı

furiii

Kowalski
Reaksiyon puanı
307
Zaten flört eden ya da evlenen herkes de birbirlerine aşık olduklarını iddia etmiyorlar. Olmasınlar da zaten. Herkes ilahi bişey yaşamak istemeyebilir.

Bazen kendine katlanamıyorsun. Uzun yıllar bir insanın tüm çilesine nasıl katlanacaksın ki.. 1 gün mutlu 10 gün kavga olmaz olmamalı
Zevkler ve renkler tartışılmaz derler, saygı duyarım ama bu konuşmanın başında flörtün açıklamasında aşk geçtiği için başınızı ağrıtmak zorunda kaldım. Yoksa insani ve ilahi olan aşk bence bir zarurettir, opsiyonel bir şey değildir. İnsan kaybettiğinde değerini biraz olsun anlar.

Sedefizgi

Profesör
Reaksiyon puanı
1,778
Zevkler ve renkler tartışılmaz derler, saygı duyarım ama bu konuşmanın başında flörtün açıklamasında aşk geçtiği için başınızı ağrıtmak zorunda kaldım. Yoksa insani ve ilahi olan aşk bence bir zarurettir, opsiyonel bir şey değildir. İnsan kaybettiğinde değerini biraz olsun anlar.
Yukarıda tamamen insanların birbirleriyle olan flört ve sevgili olma konusuyla ilgili bir haber var. İlahi aşka bağlamak bana biraz garip geldi fikrimi beyan ettim. Baş ağrıtmadınız estafurullah sadece konudan saptınız?

Ben hep 50 TL'lik flort ederim. Bir kahve 50 TL'yi gecene kadar oyum AKP'ye. Bir dakika...
Herkes kendi bütçesine göre flört edecek bundan sonra ??

furiii

Kowalski
Reaksiyon puanı
307
Ben zaten ilahi aşktan bahsetmedim, ilahi aşk şudur:

1673630248362.png

Ben insani anlamda aşk tan bahsettim ama dini anladınız. Aslında vurguladığımın aşk ve onun yaşandığında ebedi olmasından başka bi şey değildi. İlahi aşk farklıdır. Konudan sapmadım, anlam kargaşası olmuş sanırsam sizde.

Sedefizgi

Profesör
Reaksiyon puanı
1,778
Ben zaten ilahi aşktan bahsetmedim, ilahi aşk şudur:

Ekli dosyayı görüntüle 177242

Ben insani anlamda aşk tan bahsettim ama dini anladınız. Aslında vurguladığımın aşk ve onun yaşandığında ebedi olmasından başka bi şey değildi. İlahi aşk farklıdır. Konudan sapmadım, anlam kargaşası olmuş sanırsam sizde.
Aman neyse işte ebedi aşk falan bunlar agır konular. Konuşulacağı yer ayrı. Flört mlört saçmalıyoruz iki goy goy yapıyoruz yok aşkı basit insanlar anlamaz yok ebedi aşk gerçek aşk konu dışı yani

Alparslan 1905

Doçent
Reaksiyon puanı
1,537
Paranız yoksa bir sürü flört similatörü var anime kızı/erkekleri ile. Harika ve ücretsiz. Tek sıkıntısı ekranı kapatınca herşey bitiyor....
Çok toxic uygulamalar bence. Bulaşmamak gerek.

Hiç sevgilim olmadı, olsun da istemem. Yalnızlık güzeldir ?

Herşey o kadar maddileşti ki, eski samimiyet kalmadı... Aynen katılıyorum.

Blue Screen of Death

CRITICAL_PROCESS_DIED
Reaksiyon puanı
356
Flörtü bırak son üç yıldır bir insanla karşılıklı oturup sohbet ettiğim yok. Benim bir telefonum ve bilgisayarım arkadaş olarak yetiyor. Tek sıkıntım elektrik faturası çok arttı.

Görkem Say

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
25,615
Asıl konu dışı mesaj bu, siyasi anlayışına bi şey demem ama tam bir işgüzarlık en hafif tabiri ile.

Konu disi mesaj degil. Bu ulkede maddi acidan zorlasan her aktivitenin nereye ciktigi ve neden oldugu belli. Flortlesmenin pahali olmasinin sebebi Starbucks degil ya :D

Alparslan 1905

Doçent
Reaksiyon puanı
1,537
Flörtü bırak son üç yıldır bir insanla karşılıklı oturup sohbet ettiğim yok. Benim bir telefonum ve bilgisayarım arkadaş olarak yetiyor. Tek sıkıntım elektrik faturası çok arttı.
Bende öyle sayılırım ?
İnsan sosyal bir varlık hocam, insanlarla da sohbet edin. Çok kopmayın ? Yine de bana kalırsa, 3 aylık flört edeceğime belli bir alanda kendimi geliştiririm daha iyi.

_Zaur_

Müdavim
Müdavim
Cezalı
Reaksiyon puanı
23,598
Sende de mi İnsanlara güven kalmadı? Gel sarılalım ama arkadaş olarak.
Elini aşağı indirme bak, ne zamandır yalnızsın güvenmiyom sana

Alparslan 1905

Doçent
Reaksiyon puanı
1,537
Hocam keşke bu tür şakalar yapmasanız, forumu sadece yetişkinler kullanmıyordur eminim ki.

Blue Screen of Death

CRITICAL_PROCESS_DIED
Reaksiyon puanı
356
Bende öyle sayılırım ?
İnsan sosyal bir varlık hocam, insanlarla da sohbet edin. Çok kopmayın ? Yine de bana kalırsa, 3 aylık flört edeceğime belli bir alanda kendimi geliştiririm daha iyi.
Biraz o mantıktan ilerledim bu salgınla başlayan birşey oldu. Zaten o zamanlarda insanların tuhaf hareketlerinden sıkılmıştım. Okullar tatil oldu ve en sonunda kendimi bilgisayarlara verdim. Şimdi ders çalışıyorum o ayrı konu.
Sarılalım. Elim gitmez aşağıya merak etme.

Alparslan 1905

Doçent
Reaksiyon puanı
1,537
Biraz o mantıktan ilerledim bu salgınla başlayan birşey oldu. Zaten o zamanlarda insanların tuhaf hareketlerinden sıkılmıştım. Okullar tatil oldu ve en sonunda kendimi bilgisayarlara verdim. Şimdi ders çalışıyorum o ayrı konu.

İnsanların tuhaf hareketleri beni de çileden çıkarıyor. Yalnızlığı tercih ederim. Herşey menfaat olmuş. 2-3 dostum dışında gereksiz insanlarla konuşmuyorum. Dersler konusunda da kolay gelsin hocam.