kasamın rgb rengi değişti???

Yavuz sama

Asistan
Reaksiyon puanı
184
dün bilgisayarımın fajının önündeki rgb çalışmıyodu bugün sarıya dönmüş bu ne demek
Mesaj otomatik birleştirildi:

dün bilgisayarımın fajının önündeki rgb çalışmıyodu bugün sarıya dönmüş bu ne demek

resminii attım oraya

cevap yokmu

yokmu cevap?

Son düzenleme:

Sıradan Kullanıcı

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
8,193
kumanda yok yazılım nerede bilmiyorum
Cevap gelmemesi normal o zaman hiçbir bilgi vermemişsin. RGB ise bir denetleyici olur ve fana ayarlanan rengi gönderir. Ya o denetleyicide sorun var ya da yazılımsal olarak değişti. Kasaya takılı geldiyse kasanın marka modeliyle araştır. Kendin aldıysan fan üreticisine bak.

Yavuz sama

Asistan
Reaksiyon puanı
184
Cevap gelmemesi normal o zaman hiçbir bilgi vermemişsin. RGB ise bir denetleyici olur ve fana ayarlanan rengi gönderir. Ya o denetleyicide sorun var ya da yazılımsal olarak değişti. Kasaya takılı geldiyse kasanın marka modeliyle araştır. Kendin aldıysan fan üreticisine bak.
kasa izoly glossy series 4 fanlı ama hangi model bilmiyorum bulamadım

buna benziyo ama renkleri farklı sadece

Sıradan Kullanıcı

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
8,193
kasa izoly glossy series 4 fanlı ama hangi model bilmiyorum bulamadım

buna benziyo ama renkleri farklı sadece
Bu tarz markalar genelde Rainbow efektli satıyor RGB deyip. Ya kasanın üstüne tuş koyuyor ya da kumanda veriyor , bazıları hiçbir şey yapmıyor sadece otomatik ayarlı renklerin geçişini yapıyor.

Yavuz sama

Asistan
Reaksiyon puanı
184
Bu tarz markalar genelde Rainbow efektli satıyor RGB deyip. Ya kasanın üstüne tuş koyuyor ya da kumanda veriyor , bazıları hiçbir şey yapmıyor sadece otomatik ayarlı renklerin geçişini yapıyor.
renk geçisi yok bende hep maviydi ilk defa sarı oldu alttaki

resim atamıyorumki hata veriyo forum

Çay Perisi

Profesör
Reaksiyon puanı
929

Yavuz sama

Asistan
Reaksiyon puanı
184
Ah be niye İzoly aldın ki. Yazılımı olduğunu bile sanmıyorum İzoly'nin. Kasa üzerinde tuşlar vardır onlarla değiştirebilirsin.
aslında kasanın içinde fanların hemen yanında bişey var ama kasa açmayı vesayre bilmediğim için dokunmuyorum sarı ışıkla bir problemim yok o öyle kalsa birşey olurmu

aslında kasanın içinde fanların hemen yanında bişey var ama kasa açmayı vesayre bilmediğim için dokunmuyorum sarı ışıkla bir problemim yok o öyle kalsa birşey olurmu
yazılımların olduğu siteyi verebilirseniz kendi kasamı arayıp bulup hepsinin teker teker deniyebilirim

Son düzenleme:

Çay Perisi

Profesör
Reaksiyon puanı
929

yazılımların olduğu siteyi verebilirseniz kendi kasamı arayıp bulup hepsinin teker teker deniyebilirim
İzoly'nin yazılımı yok galiba. Fanların oranın fotoğrafını atarsan bakabiliriz. Boyut büyük gelirse buradan resmi sıkıştırıp gönderebilirsin.