Çekince çıkıyor olması lazım en azından benimki öyle. Eğer önünde toz filtresi var ise ve içeriden ulaşılamıyorsa büyük ihtimalle çekince gelecektir.Merhaba, yaklaşık 3 ay önce bir sistem satın aldım ve içini temizlemek istiyorum kasamın ön panelini nasıl çıkartabilirim kasamın modelini bilmiyorum markası Gamepower mash panel bir kasa ne yapmalıyım?
Altta bir girinti var çıkarmak için mi bilmiyorum vida mı tutuyo onuda bilmiyorum güç uygulamaya korkuyorumÇekince çıkıyor olması lazım en azından benimki öyle. Eğer önünde toz filtresi var ise ve içeriden ulaşılamıyorsa büyük ihtimalle çekince gelecektir.
Benimkinde de öyle bir boşluk var direk çekiyorum çıkıyor ama dikkatli olun eğer önde led var ise kabloları da ön panelle birlikte geliyor.Altta bir girinti var çıkarmak için mi bilmiyorum vida mı tutuyo onuda bilmiyorum güç uygulamaya korkuyorum
Çıkardım ancak nasıl geri takacağımÇekince çıkıyor olması lazım en azından benimki öyle. Eğer önünde toz filtresi var ise ve içeriden ulaşılamıyorsa büyük ihtimalle çekince gelecektir.
Tamamdır hallettim ikinizede teşekkürler kasa tertemiz olduAynı boşluga doğru çektiniz yönde fazla bastırmadan ittirmeyi deneyin.