Kasa sorunu

Batu97han

Doçent
Reaksiyon puanı
145
Arkadaşlar iphone 6S kullanıyorum.Kasaya vurduğumda yani hafif elimle vurduğumda içerde sanki yay varmış ta titreşiyormuş gibi oluyor.Ayrıyetten cihazım değişim oldu batarya problemi yüzünden.Eski cihazımın titreşim daha farklıydı bunun daha farklı sizce ne gibi bir sıkıntısı olabilir.

Firat95

Asistan
Reaksiyon puanı
36
Ondaki normal titreşim cihazları vardı.
Şuan 6s te Taptic Engine adı verilen bir titreşim özelliği var o yay hissiyatını veren zımbırtı bu;
--- Gönderi Güncellendi ---
Vurduğunuzta Yaylar aracığıyla titriyor yada öyle hissettiriyor :)

Ekli dosyalar

• IMG_5212.jpg
    IMG_5212.jpg
    52.7 KB · Görüntüleme: 460

Batu97han

Doçent
Reaksiyon puanı
145
Şuan 6s te Taptic Engine adı verilen bir titreşim özelliği var o yay hissiyatını veren zımbırtı bu;
6S te taptic engine olduğunu zaten biliyorum fakat bundan önceki 6s im ile bu 6s im arasında titreşim farkı var hangisi normal bilmiyorum bu daha az tepki veriyor.Daha az hissettiriyor titreştiğini.Ve kasanın alt tarafına vurduğunuzda elinizle sanki içerde bir parça sağlam değilmiş gibi.
6S te taptic engine olduğunu zaten biliyorum fakat bundan önceki 6s im ile bu 6s im arasında titreşim farkı var hangisi normal bilmiyorum bu daha az tepki veriyor.Daha az hissettiriyor titreştiğini.Gene de teşekkürler cevabın için.

Firat95

Asistan
Reaksiyon puanı
36
Yinede teknik servise gösterebilirsin.