Merhabalar. Buna benzer bir konu açmıştım ancak o konuda duvara çarpmıştım, bunda ise sallandı. Kasanın içerisindeki bileşenlere (SSD, RAM, işlemci vs.) zarar görür mü sallanmaktan? Sallanma çok hızlı değildi.
Sanmıyorum.Merhabalar. Buna benzer bir konu açmıştım ancak o konuda duvara çarpmıştım, bunda ise sallandı. Kasanın içerisindeki bileşenlere (SSD, RAM, işlemci vs.) zarar görür mü sallanmaktan? Sallanma çok hızlı değildi.
Az önce yine masaya vurdum, bu sefer hızlı sallandı. Peki bu sefer bir şey olur mu? Kasayı yeni aldım, o yüzden dikkat etmeye çalışıyorum.Sanmıyorum.
Yav vur yerede görelim, bitsin gitsin bu iş
Bir gün monitör bir gün kasa bırak o zaman şu rekabetçi oyunları sinirlerine hakim olamıyorsan geforce now kullan hikayeli oyunlar oynaMerhabalar. Buna benzer bir konu açmıştım ancak o konuda duvara çarpmıştım, bunda ise sallandı. Kasanın içerisindeki bileşenlere (SSD, RAM, işlemci vs.) zarar görür mü sallanmaktan? Sallanma çok hızlı değildi.
Yok sinirden yapmıyorum, bazen kalkarken veya kulaklık takarken falan elim çarpıyo. Sinirlerime normalde hakim olan birisiyim.Bir gün monitör bir gün kasa bırak o zaman şu rekabetçi oyunları sinirlerine hakim olamıyorsan geforce now kullan hikayeli oyunlar oyna
Tamam ama bu kadar da çok çarpmazsın beYok sinirden yapmıyorum, bazen kalkarken veya kulaklık takarken falan elim çarpıyo. Sinirlerime normalde hakim olan birisiyim.
Haklısınız.Tamam ama bu kadar da çok çarpmazsın be
Yardım için teşekkürler.Bir şey olmaz ben kulaklık kafamdayken kafamı ani sallayıp yere camının üstüne düşürmüştüm bir şey olmadı.