Soru Kasa Sallanırsa Zarar Görür Mü?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ODIOS02

Asistan
Reaksiyon puanı
190
Merhabalar. Buna benzer bir konu açmıştım ancak o konuda duvara çarpmıştım, bunda ise sallandı. Kasanın içerisindeki bileşenlere (SSD, RAM, işlemci vs.) zarar görür mü sallanmaktan? Sallanma çok hızlı değildi.

ThorJ

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
9,805
Merhabalar. Buna benzer bir konu açmıştım ancak o konuda duvara çarpmıştım, bunda ise sallandı. Kasanın içerisindeki bileşenlere (SSD, RAM, işlemci vs.) zarar görür mü sallanmaktan? Sallanma çok hızlı değildi.
Sanmıyorum.

ODIOS02

Asistan
Reaksiyon puanı
190
Az önce yine masaya vurdum, bu sefer hızlı sallandı. Peki bu sefer bir şey olur mu? Kasayı yeni aldım, o yüzden dikkat etmeye çalışıyorum. :) Kasayı yeni alınca nedense bir korku oluşuyor içimde.

niyazi5859

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
5,085
Bir gün monitör bir gün kasa bırak o zaman şu rekabetçi oyunları sinirlerine hakim olamıyorsan geforce now kullan hikayeli oyunlar oyna

ODIOS02

Asistan
Reaksiyon puanı
190
Bir gün monitör bir gün kasa bırak o zaman şu rekabetçi oyunları sinirlerine hakim olamıyorsan geforce now kullan hikayeli oyunlar oyna
Yok sinirden yapmıyorum, bazen kalkarken veya kulaklık takarken falan elim çarpıyo. Sinirlerime normalde hakim olan birisiyim.

Martin Archi

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,806
Bir şey olmaz ben kulaklık kafamdayken kafamı ani sallayıp yere camının üstüne düşürmüştüm bir şey olmadı.

atkaksoy501

Profesör
Reaksiyon puanı
4,070

Daha şiddetli sallamayla ilgili konu açmış ve onunla ilgili cevap almışsınız zaten. Daha şiddetlisinde sorun olmuyorsa daha hafifinde de sorun olmaz. Dikkatli kullanın yeter.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...