Soru Kasa Sallanırsa Kasaya Zarar Verir Mi?

ODIOS02

Asistan
Reaksiyon puanı
190
Merhabalar. Pc'yi yeni aldım. Biliyorsunuz yeni alınan şey daha da kıymetleşiyor :D. Herneyse hafif bacağım değdi masa da orta şiddette sallandı. Kasa duvara doğruydu ve duvara doğru azcık çarptı. Duvara çarpmak kasanın içindeki bileşenlere (RAM, işlemci vs.) zarar verir mi?

emir000

Profesör
Reaksiyon puanı
910
Merhabalar. Pc'yi yeni aldım. Biliyorsunuz yeni alınan şey daha da kıymetleşiyor :D. Herneyse hafif bacağım değdi masa da orta şiddette sallandı. Kasa duvara doğruydu ve duvara doğru azcık çarptı. Duvara çarpmak kasanın içindeki bileşenlere (RAM, işlemci vs.) zarar verir mi?
Düşmediği Sürece Bir Sorun Olmaz.

emir000

Profesör
Reaksiyon puanı
910
Mesela Ben Kaç Kez Çarptım Yavaş Ama Hasar Almadı Kasa.

Martin Archi

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
4,806
Ben bağlı olan kulaklığımın kablosuyla kafamı ani sallayarak kasamı düşürdüm. Camının köşesine doğru düştü fakat hiç bir şey olmadı. Sert bir şekilde düşmediği sürece sıkıntı yok.