Kasa çalışıyor monitöre görüntü gelmiyor [Çözüldü]

S

SDN Okuru

SDN Okuru
kardeşim pc nin tuşna baş açılırken aynı anada entere bas hızlı hızlı bendede aynı sorun var böle yapıca görüntü gelioy

S

SDN Okuru

SDN Okuru
kardeşim pc nin tuşna baş açılırken aynı anada entere bas hızlı hızlı bendede aynı sorun var böle yapıca görüntü gelioy

Arkadaşlar ben yeni topladım pc yi yalnız görüntü gelmiyor en azından Bios ayarı yapsam iyi olur du her şeyi denedim bios pilini, ekran kartı, ram, sök tak yaptım ama olmadı vga kablosu bozuk olabilir mi yada başka ne yapmalıyım

S

SDN Okuru

SDN Okuru
slm arkadaşlar ben de şu an da aynı sorun la karşı karşı yayım . ana karta elektrik geliyor ama ekrana görüntü gelmiyor .
yaptığım işlemleri kısaca anlatayım eğer son olarak yapıla bilecek bir durum varsa yardımcı olun lütfen ..!
ilk olarak sorunun remlerden kaynaklandığını düşünerek remleri yeniledim fay da etmeyin ce ardından bios pilini değiştirdim o da bir sonuç vemedi ardından ekran kartı takarak görüntü getirmeye çalıştım o da bi fayda sağlamadı burda demin işlemci den kaynaklana bilir diye bir yazı okudum son olarak işlemciyi de değiştirdim . fakat sonuç hep aynı .. (power de değiştirildi ) .. ana kart ta da yanma belirtisi yok yollarda çatlak olma ihtimali için bu sefer de bi fırınlamaya koyayım bakayım bir sonuç verecek mi .. daha farklı bir bilgisi olan lütfen paylaşsın ..

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar ben yeni topladım pc yi yalnız görüntü gelmiyor en azından Bios ayarı yapsam iyi olur du her şeyi denedim bios pilini, ekran kartı, ram, sök tak yaptım ama olmadı vga kablosu bozuk olabilir mi yada başka ne yapmalıyım

ekranda hiç görüntümü yok kabloyu bir bilgisayar da dene ekran kartın varsa sök vga dan bağlanmayı dene ekrana görüntü gelmiyorsa power yeterli miktarda güç vermiyor olabilir .. soketin bozuk olabilir bunları denemen gerekecek ..

S

SDN Okuru

SDN Okuru
[MENTION=80664]kpln04[/MENTION] çözüm ne aynı sorunu yasıyorum