Kasa Çalışıyor Ekrana Görüntü Gelmiyor...

ardes

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İnternet Cafe İşletiyorum Arkadaşlar benim sorunum bayadır var ama hala çözüme kavuşturabilmiş değilim bi kaç bilgisayarda kasa çalışıyor fakat ekrana görüntü gelmiyor , yalnız ekrana görüntüsü gelmeyen makinayı akınsoft kurulu server makinamdan yeniden başlattığımda yada makinaya reset attığımda hiçbişey yokmuş gibi masaüstü görüntüsü ekrana geliyor konuyu çözebilmiş değilim tüm başlangıçtaki çalışan arka programları kapattığım halde bu sorunu aşabilmiş değilim yorumlarınızı bekliyorum.. kasadaki bulunan parçaları tek tek kontrol ettiğim halde dahi sorunu aşabilmiş değilim saygılar..

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
Anakart'ın veya (Bence Kuvvetle Muhtemel) Ekran Kartın Veya Ekran Kartı yuvası bozuk . Deneme Yanılma yöntemi ile Sorunu aşabilirsin.! Ve bozuk olan Parçayı değiştirebilirsin

Hayırlı işler

ardes

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
dostum ekran kartları yeni hepsimi bozuk geldi bu kartların bence anakart ve ekran kartı problemi olsa görüntü getirmeyip yeniden başlattığım makinaya oturan müşteri muhakkak parça problemi yaşamış olsam belli bir zaman dilimi sonrası makinada kapandı veya birşeyler oldu makinaya die uyarır kısacası sağlıklı çalışmaz görüntüsü gelmeyen dediğim makinalarımda sorunum yok hepsi takır takır nazar değmesin sorunsuz bir şekilde işlem görüyor taki makinalar kapalı ise ve gelen müşteriye açmak için kasayı çalıştırdığımda ilk ve tek sorun ilk açılışta kasaların çalışıp ekrana görüntü getirmemesi ve (resetlediğimde) yeniden başlattığımda hiç bişey yokmuş gibi ekrana görüntünün gelmesi ve saatlerce sorun çıkarmadan çalışan bir kasa anlamadım gitti sanırım parça problemi yok.. bir yerde ufak bir sorun ama çözemedim..

Elbruz46

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,338
bir internet kafede bana da rastlamıştı böyle bir durum bilgisayarı açtım monitör açılmadı sonra merkez bilgisayardan kapatıp açtılar görüntü geldi... Akınsoft tan kaynaklanan bir durum da olabilir...

tuskilidi

Profesör
Reaksiyon puanı
17
benim bilgisayarın kasası da buna benzer bir sorun yaşıyor. bilgisayarı kapattıktan sonra tekrar açmak istediğimde kasa calısıyor fakat ekrana görüntü gelmiyor fakat bilgsayarı kapattıktan sonra fişı çıkarıp takarsam sorun yaşamıyorum. teknik servise sordugumda bana anakart elektriğini boşaltamadığından oluyor dedi.

ardes

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bir internet kafede bana da rastlamıştı böyle bir durum bilgisayarı açtım monitör açılmadı sonra merkez bilgisayardan kapatıp açtılar görüntü geldi... Akınsoft tan kaynaklanan bir durum da olabilir...

O İNTERNET CAFE belkide ben olabilirim:) çünkü genelde müşterilerimde alıştı artık biraz beklerseniz server makinadan makinanızı yeniden başlatınca görüntü gelicektir diyorum ama akınsoftu 5 yıldır kullanıyorum daha önce böle bi sorunu hiç yaşamadım yeni yeni yaşıyorum.. bi kaç aydır.. sorunu çözemedim

EnverYigit

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Power supply'den kaynaklanıyor yakın zamanda ömrünü tamamlıyacak diye tahmin ediyorum..

miroglu_emin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
aynı sorun bendede vardı hocam hatta iki kez yaşadım ekran kartından kaynaklanan bir durum ve kasadan kaynaklanan bir sorun benim 2 kez kasa aktarımı oldu düzeldi yani boş bir kasaya kasa içerisindeki parçalar aktarıldı sorun ortadan kalktı

haserd

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
PC Anakartta statik elekrik sıkışması oluşmuş önce statik elektriği deşarz etmen gerekir.
Pc lerinin prizleri topraklı olması lazım

bybilal

Asistan
Reaksiyon puanı
0
çok şeyden olabilir.ilk önce yazılımsal diyelim kullandığın akın soft prgramından olabilir.2.si ekran kartım sağlam diyorsun acaba girişlerde vede yuvada sorun olabilirmi.3. ise bunlar sağlam olduğunu varsayarsak yukarda da arkadaşın dediği gibi statik elektirik ten yani kasanın şasesinin bulunmaması topraklamadan da olabilir.kasanı deişirsen belki sorunun çözülür.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
benim pc nin ekrenı gelmiyor kapatıom acıyom fiş çekiyom yine olmuyor altaki monitor prizine taktıgımda celısmıyor yukardakine takıyorum calısıoyor ama ekren kartını okumuyor daha cözememdim yardım edin lütfen

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar sorun mönitörden kaynaklanıyor monitörü deyiştir düzelecektir çinkü aynı sorun bendede vardı deyiştirdim düzeldi yada tamir de etirebilirsiniz vgh girişlerinden kaynaklanan bir sıkıntı bu

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bence monitörden deil çünkü aynı sorun bendede oldu kasa cok ısınmıstı actım ıçıne süpürge tuttum ksayı soğuttum sonra actım görüntü geldiişlemci cok ısındıgından olabilr:thumbup:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar bendede aynı sorun vardı ama ben çözdüm kasayı camdan aşağı atım yeni pc aldım sorunum biti sizede tafsiye ederim:4:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bundan sonraki arkadaşlar parçalarla oynamadan önce ekranın parlaklık ayarı çok düşüksede böyle bi hata veriyor öncelikle açıldıgı zaman ekranın parlaklık ayarını arttırın

S

SDN Okuru

SDN Okuru
tebrik ediyorum arkadaşı Power supply'den kaynaklanıyor muş

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bendede aynı sorun var kasa ekrana görüntü vermeyi kesiyor ekran kartını yeni aldım hiç memnun değilim ekran kartı aldığım yer format çökmesi dedi sizce neden

S

Sorunlulu

SDN Okuru
allah razı olsun senden güzel kardeş bir bir bir helal olsun sana bol bol dua ediyorum I love you :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D Allahım ne muradın varsa versin seni seviorum kendine iyi bak saglıklı yasa ve herkeze sevginle yaşat I love You

tarik-_-

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
valla arkadaşlar benim evde bir oyun pc bir normal pc bir lapop ve birde macbook var :D oyun pc'mi bilinçsizce temizlemiştim içinden bir jack çıktı geldi nereye ait olduğunu bulamadım o günden sonra o pc den hayır gelmedi tamire gönderiyorum cumartesi verdim geldi cumartesi gene bozuldu :D pazar verdim gene bir sonraki pazar gene aynı şekiilde bütün fanlar çalışıyor ama ekrana görüntü gelmiyordu her yolu denedik ama çözemedik en sonunda tornavidayı fırlattım içine senin gibi pc'nin diyerek hardiske geldi tornavida ordan başka bir yerle temas etti duman çıkmaya başladı prizden falan çektim ama artık herşey için geçti :D şimdi elimde sadece laptop ve mac var :D kesin çözüm toprağa gömün