Kartuş Tavsiyesi

Ugur.pc

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Hp Deskjet D1560 model yazıcım var bugün ilk aldığım zamanki orjinal kartuşlarım bitti (ikiside bitti renkli ve siyah olan)
Size 2 sorum var kartuşları doldurmalımıyım? Yoksa yeni orjinal almalıyım
Doldurmak daha ucuza geliyor evet ama bazı sıkıntıları varmış şırıngayla doldurulduğundan akıtma yapabiliyormuş yazıcıya zarar veriyormuş bilgisayar doldurulmuş kartuşları boş olarak görüyor ve uyarı veriyormuş
Aklıma takılan en önemlisi ise doldurulan kartuşların orjinallerine göre kötü çıkması ben resim çıkarttığım için güzel ve kaliteli çıksın istiyorum
Lütfen fikirilerinizi paylaşın

Edit : Fiyat konusunda orjinallerin toplamı (siyah+renkli) 65 ytl ye geliyor doldurmada ise en fazl 15-20 tl imiş ... ama benim için dediğim gibi kalite + yazıcıma ve yazarken kağıdıma zarar vermemesi ve kaliteli çıkarması

Ugur.pc

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Şuan yazıcıyı açtığımda bilgisayar bu uyarıyı veriyor kartuşları doldursam orjinal almasam yine böyle uyarı verirmi?
70747808.jpg

mila12

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
255
Doldurduğun yere bağlı. Kaliteli doldurulursa vermez ama kaliteli olmayan yere doldurulursa verir ama baskı yapmaya devam eder. Sen en iyi muadil al.

byndr

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Orjinal kartuş aldığında o uyarıyı vermez.
Ben 2 yıldır kartuşlarımı kendim dolduruyorum. Önemli olan doldurduğun mürekkebin kalitesi. Kartuş dolumu yapan yerlerde doldurtursan mürekkepten verim alamazsın.
Ben CESCESOR ve İNKSER marka kulllanıyorum mürekkepler kaliteli.İnternet üzerinden Gittigidiyordan alıyorum. Özellikle CESCESOR satan kişi cok güvenilir ve müşterisi ile alakalı biri.
Paran çoksa karuş al yazıcı fiyatından fazladır.
Kartuş dolum ürünü aldığında nasıl dolum yapman gerektiği konusunda cd gönderiyorlar.
NOT: dolan kartuşu yazıcın kabul etmeye bilir. Bunun için googlede de kartuşun modelini yazarak örneğin (hp 1500 kartuş reset)gibi nasıl reset atman gerektiği konusunda bilgiler bulabilirsin. Bazı modeller için ayrıca kartuş reset çip'i satılmaktadır.

Neggarol

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben kartus isi yapiyorum ve 0 almanı tavsiye ederim. Suanda piyasada 22 kartus fazla yok, umdugundan daha pahali bi fiyat gelebilir karşına, haberin olsun. Aldiklarinda dolum olabilir, gidip gold veya vatan gibi marketlerden almanı tavsiye ederim. Tabi ordada varsa :)