Kartuş sorunu?

needforspeed

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Benim Canon Mp160 yazıcım var. Kartuşu bitmişti bende doldurttum. Ama kartuşlar dolu gözükmüyor hata veriyor. her yolu denedim kartuşu taktığım yeri sildim, kartuşların ucunu sildim, driverları sildim kaldırdım, fişi taktım çıkardım, kartuş sıfırlama programı varmış onu denedim ama olmuyor. Nasıl çözerim bu sorunu ??

Serkannd

Profesör
Reaksiyon puanı
10
bendede öyle eğer dolum yaptıysan öyle olmuyomuş ama gidip kartuşu satın aldıysan böyle olmaması gerekir

0ReiS0

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Hp Laserjet 1020 Yazıcı Al Ömür Boyu Rahatla Bu arada Tonerin Dolumu 10 Ytl Dir Bazı yerler 30 kazıklıyor bazıları 15 20 gidiyorlar ama 10 ytl normaldir kutuyu 5 ytl ye alıyorlar 10 ytlye yarısını dolduruyorlar bazıları tam dolduruyorlar bunlara dikat et istersen kutuyu kendin al git ver dolsursunlar hepsini yani adam 1 kutudan 10 ytl kazanıyor adilik yapmasa 5 ytl kazanıyor sevgiler.

neresionline

Asistan
Reaksiyon puanı
2
kartuş yerlerini kolonya ile tekrar sil.
Reis in söylediğide doğru aslında
bi laser yazıcı alacaksın çoğunluklada siyah kullanıyoz ne de olsa
ttoneri doldurma fiyatıyla kartuşu doldurma fiyatı arasında bi kaç lira fark var

TerTip89

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Programıyla clener yaptır tam olarak ne hatası veriyorki kartuş hatasımı ??? yoksa yazdır dediğinde yazdırma sorunumu ???

malware_17

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşım bendede mp150 var,kartuşlar boş gibi gösteriyor ama yazıcıdan çıktı alabiliyorum,maşallah....Bence sen kartuşlarını çıkar ve sıcak suya bastı,ardından altlarını kuru bir bezle sil ve yerine tak...olmazza yeni kartuş almanı tavsiye ederim...Bu arada canon yazıcıların kartuşlarının ön yüzünün çabuk bozulduğunu duydum..Sen o na da bir bak istersen...

DaY_WalkeR

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Doldurtmayı tavsiye etmem. En iyisi yenisi al.. Doldurtulan kartuşlar genellikle akıyor ve baskı kaliteler çok kötü..

vacip42

Profesör
Reaksiyon puanı
0
biz kendimiz dolduruyoruz baskı kalitemizse mikemmel ama baskasına doldurtsan bozulsunda yenisini satalım ama cı ile kötü dolum yapıyolar
+
kartusu birkere doldurdunmu birdaha içinde mürekkep düzeyini göremezsin bizimkiler fulker bile bos gozukiyo ki normal buda =)

needforspeed

Asistan
Reaksiyon puanı
1
yazdırmada hata yokta boş gözüküyor. Cleaner yaptım yine boş gözüküyor yazdırıyor ama

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Kartuşların hepsi dolu ama yazı silik ve çoğunlukla kağıdı boş veriyor ? ne yapmam lazım

Murteza_34

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kartuşun uçları büyük ihtimal donmuştur kesin çözümü sıcak suda 1 dk beklet çalışır

S

SDN Okuru

SDN Okuru
kartuş sıfırlama proğramını nereden bulabilirim arkadaşlar çok aacil.lütfen yardım edin

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bizinki samsung siyah kartuş kullanıyorduk birşey çıkaracaktım çıkarma düğmesine bastım(hazırlanıyor yazısı çıktı )yazıcının açma kapama düğmesi açıktı birden kapandı