Haber Kartal'da 5 katlı binanın balkonu çöktü

barisbiyik

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,062
GPUs7eSWwAAh_z3.jpg

İstanbul Kartal'da beş katlı bir binanın ikinci katındaki balkonda çökme meydana geldi. Olay sırasında balkonda kimsenin bulunmaması olası bir faciayı önledi. İhbar üzerine adrese gelen ekipler, bina sakinlerini tahliye etti ve çevrede güvenlik önlemleri aldı. Ekiplerin olay yerindeki çalışmaları devam ediyor.

Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?

barisbiyik

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,062
Yeni bir fobi daha. Zamanında kontrol edilmemiş olmalı. Bugün balkon çöktüyse yarın da bina çöker. Allah korusun.
En büyük korkumdu küçükken rüyalarıma girerdi. Babamda balkon çökmez hiç duydun mu öyle şey diye iyi hissettirmişti bana ama bi o küçük halimi hatırladım :D

barisbiyik

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,062
İstanbul sandığımızdan daha kötü durumda 7 üstü deprem konuşuluyor cidden çok kötü olacak

barisbiyik

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,062
Tut ki öyle bir senaryo gerçekleşti. Can kaybını tahmin bile edemiyorum. Bence insanlar da adım atmalı. Depreme ne kadar dayanıklı olduğunu görebilmek adına. İlgili yerlere müracaat edilmeli.
Yani en az 300bin öyle söyliyim size...

EMRE YONAT

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
5,455

Görkem Say

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
25,615
Yani en az 300bin öyle söyliyim size...

Depremde oturdugun eve hicbir sey olmasa bile muhtemelen cogu yerde ulasim durur hatta sehre giris - cikislar bile imkansiz hale gelir. Sehir icinde kalmak da cok buyuk mesele keske kurtulmayla cozulse. En az 2 hafta yetecek kadar erzak ve temiz su depolamasi lazim Istanbul'da yasayanlarin.

barisbiyik

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,062
Depremde oturdugun eve hicbir sey olmasa bile muhtemelen cogu yerde ulasim durur hatta sehre giris - cikislar bile imkansiz hale gelir. Sehir icinde kalmak da cok buyuk mesele keske kurtulmayla cozulse. En az 2 hafta yetecek kadar erzak ve temiz su depolamasi lazim Istanbul'da yasayanlarin.
Oda doğru birde bunun deli gibi yağmalayanları çıkacak Allah sonumuzu hayır etsin

serj

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,014
Bu balkon çökmesi çocukluğumdan beri bir fobimdir, şu anda bile bu tür balkonlara ayak basarken aklımdan geçen ilk şey çökmesi oluyor. Nereden geliyor bilmiyorum fakat küçüklüğümden beri takip ediyor beni bu yükseklik ve düşme korkusu.

Konuda depremden bahsedilmiş, gerçekten deprem olmadan evlerimiz çöküyor, bir de deprem olsaydı... Heybeliada'da yaşayan bir arkadaşım var, deprem sırasında adaların hâlini düşünemiyorum bile. Zaten bütün İstanbul çökecek, bir de adalara girmenin tek yolu deniz. Su baskınlarını falan saymıyorum bile. Hazırlıklı değiliz ve deprem olduğunda Türkiye hiç olmadığı kadar kötü günler görecek.